Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    19. Siječanj 2016. 16:53

Ajoj bas mi je zao...moja je tako vriskala nakon Plivita..to je bilo strasno za gledat... S Oleovitom nemamo problema Hvala Bogu... Mozda da probas jos jednom dat pa ako bude opet bilo problema onda bolje davat Bio gaiu pa makar je unutra koliko toliko vitamina D...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    19. Siječanj 2016. 16:57

S obzirom da je moj miš otpočetka imao grčeve, ja odmah tražila od pedijatra Oleovit i na njega nikako ne djeluju. 

Moram se pohvaliti da nam je danas super dan. Spava doslovno cijeli dan. Budi se samo za klopanje. Kao da ga je ugrizla CC muha  Uvjerena sam da nema te grčeve da bi spavao isto kao i Kneginjina mala, po 20 sati dnevno. E al kad krenu ovi vragovi nema spavanja za nikoga  Nama biogaia nimalo nije pomogla. Ali smo ju nastavili koristiti jer je probiotik i ok je. 

Fluffy, s obziorm da ti je bebač prošao 3 mjeseca moguće da su mu crijevca već dovoljno zrela, pa možda da mu probaš dati. I pomješaj s nečim te kapi...Ja ih sa svojim mlijekom pomješam, al svejedno pravi face kad to proguta.

Branchi
    19. Siječanj 2016. 17:10

Ja dajem oleovit sa par ksoi svog mlijeka i svaki put se derem bravoooo, kako finooooo pa se samo smije hehe......mozete probat i to 😀

Al jan ne spava, tak da valjda ne mozemo svi imat sve hehe

Danas je probdio setnju, spavao samo pol sata vani, ali onda je i doma nastavio jos sat i pol uz povremeno nunanje kolica kad bi poceo plakat 💕

Branchi
    19. Siječanj 2016. 17:16

Cure kak ste ono rekle za gelove - calgel i dentinox imaju neke secere i malo alkohola, a pranarom i koji jos nemaju te neke stvari???
    Kopam po postovima ali nemrem naci

Branchi
    19. Siječanj 2016. 17:32

Moze biti da je taj, dobro zvuci opis 😀 thnxxxxxx

renata6
    19. Siječanj 2016. 17:33

Smješkići, ne brinite njih će uvijek biti, kako rastu sve više i više će se smijati i to kako samo glasno! Pogotovo kad krenu šuškalice, igre skrivanja, zvečke. S obzirom da je većina bebica oko 3-4 mj možete probati i jednu igru koja definitivno obećava smiješak. Stavite si tetra pelenu na glavu ispred njega/nje i dajte da povuče sa svojom ručicom i tad se nasmijete, vjerujem da će i beba! Probajte ali otpočetka s oprezom da se beba ne uplaši
    U ono doba kad sam ja imala malu bebu bilo su samo te Plivine na tržištu, ajme što su se bebe mrštile, užas jedan ali eto zimska beba pa je morala.
    Sova sad si me nasmijala CC muha!

Branchi
    19. Siječanj 2016. 17:49

Renata sad sam ovo napravila par puta, jan se tak glasno smije, super je 😀😀😀😀😀

kris555
    19. Siječanj 2016. 19:00

Ja svom ukapam plivit prije cickanja tak da mu mlijeko odma ispere taj okus, naviknuo se vec tak radimo od pocetka..

Cvarak
    19. Siječanj 2016. 19:12

Ja dajem olrvit kapi nekad na zlicu sa svojim mljekeco. A nekad joj sam nakapa u usta i nis se ne buni! Ja sam isto to probala nema bas neki okus samo je masno dosta!! 

Renata morat cu to probat😁Ja uzmem njene rucice da lupam s njima po svom licu ona umire os smijeha😂Al cesto zna kad se smije poslije pocet stucat vj se zraka malo naguta,mis moj mali! Sad smo se okupali i papamo !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.