Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    19. Siječanj 2016. 10:51

veći iznos je jer ima 23 radna dana, a zašto u 2 iznosa ne znam... meni je u jednom iznosu.

Branchi
    19. Siječanj 2016. 10:54

Blazeni radni dani :D
    Da, ne znam zasto 2 iznosa... Pokusavam ih dobiti ali se ne javljaju

Ryanne
    19. Siječanj 2016. 10:56

Znaci nisam jedina ljubomorna što bebachi toliko obozavaju tate. Hehe. MM trenutno ima smanjen opseg posla pa je puno doma s nama i u jednu ruku jedva cekam da opet krene raditi tako da sam malo sama s malom. A u drugu ruku, puno mi pomaze oko nje.

Branchi, i ja sam dobila 300 kn vecu placu, ali sam zato prosli mjesec dobila 300 kn manje. I prosli mj je bila u dvije isplate.

plavojka
    19. Siječanj 2016. 11:00

Ja moram priznati da uopce nisam primijetila razliku kod malca u ponasanju prema meni ili tati! Smije nam se jednako, a i oboje ga nekako jednako znamo umiriti.. Muz od starta puno radi oko njega, kad god je doma (iako radi cca 10ak sati dnevno) mu se bas puno posvecuje, presvlaci ga, jedino ga on kupa, ja sam samo asistent, puno mu pjeva, a meni je srce puno kad ih vidim kak se lijepo maze! Ja sam u prednosti jedino jer imam cicu :)) do sada sam se dva puta izdajala i muz ga je hranio na bocicu, bio je presretan! Sutra ih prvi puta ostavljam same s bocicom, bas me zanima
    Kako ce to proci ;)

Provjerit cu kako mi je sjeo porodiljni cim se sisavac odluci prestat nacicavat pa javim!
    Branchi, ako nesto saznas keep us informed ;)

Branchi
    19. Siječanj 2016. 11:01

Dobila sam ih sad - iako mi na onoj potvrdi od ginica pise da mi je 6mj do 5.2, to se regulira sa datumom rodjenja djeteta tako da ja puni iznos place dobivam do 31.03, a onda ako produzim jos 6 mj, dobivam onih 2 i nesto...
    I moram doc pocetkom 3 mjeseca kad jan napuni 5 mjeseci (provjerila mi je to teta po oibu).
    Tak da je to sve ok 😀

Iako bi mi bilo logicno da jos u 4 mjesecu sjedne puna lova mozda ali ne znam, pitat cu to u 3 mj tamo

plavojka
    19. Siječanj 2016. 12:38

E da, stalno hocu ovo podijelit s vama pa zaboravim!
    Moj farmaceut mi je preporucio ovaj prsten za grickanje za malenog: http://www.zdrav-osmijeh.com/svi-proizvodi/djeca-0-1godine-hr/prsten-za-zvakanje-curaprox-cbr/

Ja inace koristim curaprox i veliki sam pobornik, tako da sam i ovo nabavila.. Misko ga polagano zvakce, cini mi se zadovoljan s njim!

Branchi
    19. Siječanj 2016. 12:39

Jan isto recimo podjednako se smije tati i meni, mozda malo vise ali zato jer sam cijeli dan s njim pa ima smisla hehe
    Tin mu se posveti kad dodje s posla, al neki put je bas strgan pa to traje krace, neki put malo duze...
    I nonama i dedi se lijepo smije i nasim frendovima sto je super, citala sam da ak se bebace izlaze vecem broju ljudi da se lakse priviknu na vrtic hehe

Sinoc kad sam ga uspavljivala je bas nesto plakao, pa je to potrajalo, na kraju se lijepo smirio uz cicu...uspio se koji put i sam ununat kad je postao nemiran, koji je put pomoglo nunanje, a vecinom cica hehe

I da, budici da se na velko okrece posvuda, drzala sam ga na kaucu i okrenem se pomaknut nes i dobro da sam ga drzala s jednom rukom jer bi zavrsio na podu...divljak mali 😀

Kak vase bebule reagiraju na mirise? Dala sam mu da pomirisi bananu, preslatku zbunjenu facu je slozio 😀

Ryanne
    19. Siječanj 2016. 12:57

Plavojka, i ja sam pobornik Curaproxa, ali nekako mi je puno dati 100 kn za žvakalicu za koju ne znam hoce li prihvatiti. Kupila sam joj one punjene gelom i ne zanimaju je. Radije u usta trpa prste, sake, podbradak, deku, moju majicu... 

Branchi, Sto se mirisa tice, ne mogu joj nista staviti pod nos jer to pocne odmah lizati. Hahaha.

plavojka
    19. Siječanj 2016. 13:14

Ryanne, kuzim da, mi smo ga  dobili od moje seke pod bor ;)
    A da, i moj jos uvijek trpa ruke radije u usta. A i jos ga ne muce desni toliko pa mu i ne dajm grickalice nesto posebno, budem kad to jace krene pa cu vidit. Razmisljam onda nabavit i Curaprox dudu, za sad ne koristimo nikakvu..

Oliva4
    19. Siječanj 2016. 13:49

Branchi hvala za ovu info..znači sigurno se produžuje kad mališe napune 5. mjeseci..sad barem znam šta mi je i kad činiti :)

Moja se podjednako smije i tati i meni..s tim da je ja puno lakše umirim.. Što nije baš uvijek super :p smije se i drugima iako ne baš toliko kao nama, voli da ima dosta ljudi oko nje..nadam se zato da je istina ovo da se tako lakše prilagodi na vrtić :)

Ja na kavici u mekiću vani..super mi je ova njihova kofica, već mi je ritual doć popit je tu kad se šetamo..šaljemo vam sunčane pozzzdrave:))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.