Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    18. Siječanj 2016. 23:01

Ryanne bas sam ja to nedavno napisala! Rasplakala sam se doma muzu nakon sto nam je pedica rekla da vec od slje mj pocnemo s dohranom kao da je to po novom,a ne sa 6mj kao sto sam ja planirala. On odlicno napreduje tako da cu se ja voditi parolom: uzdaj se u se i u svoje kljuse 😂😂
    Bas sam nekako tuzna bila da ce vec brzo poceti razdoblje da mu vise necu trebati kao do sad cim ce ga neko moci i taj 1 obrok hraniti 😢😢😢 prebrzoooo rastu!!!!

Fluffy2
    18. Siječanj 2016. 23:17

Moj nije na sisi a opet svima place oce samo svoju mamu. Nemojte bit tuzne djecica nam rastu tako treba bit  A uostalom meni je bas slatko vidjet muza kako ga hrani, nek se i oni malo povezuju s bebacima.

Fluffy

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 23:54

Fluffy, slazem se s tobom. Kod mene i mm se nekako dogodilo i sad je stalno (osim kad radi nocnu) tako da zadnju bocu, u 23 h daje on malome. I uziva u tome. Jos kad mali pojede opet zaspi na njegovom ramenu i onda ga mm drzi tako bar jos pola sata jer mu zao odnijeti ga u krevetic kad se N lijepo ugnijezdi. Prvih mjesec dana N je cim ga dignes na rame zaspivao, al onda kad je poceo drzati glavicu biti miran na ramenu je postalo nemoguce. To mu je sad polozaj za razgledavanje. I to mm bas fali, da se N tako stisne na njemu. 
    Inace je malac dosta vezan uz mene vec sada i za nocno spavanje, oko 21h ga mogu uspavati samo ja. Mm samo place i ne da se. I vidim da ga to pogadja. Tako da kad ih vidim skupa nakon tog zadnjeg hranjenja i koliko mm uziva u tim trenucima sva se rastopim. 
    Meni koja sam s malim svaki dan ova 4 mj su prebrzo prosla. A muz koji radi i sve ionako se osjeca da je puno toga propustio. 
    Zao mi je sto nisam mogla dojiti, ali kad vidim kako mm prica i gleda N dok ga hrani, kako se povezuju malo mi je lakse.

Ryanne
    19. Siječanj 2016. 02:22

Fluffy, Naanaa, za moju se vec sad vidi da je tatina kci. Cim ga vidi poblenavi. On je u svom sirokom narucju najlakse i najbrze uspava dok se ja mucim. Kad place, jednako je dobro smirimo.
    Tako da ponekad mislim da nemam cicu ne bi me ni trebala. 

Lijepo sto je mm toliko obozava i obratno, ali on se ne mora ni truditi oko toga. On se s njom stalno igra i dobije je sretnu i veselu. Kad zavrse, on nastavi gledati tv ili sl. a ja se onda nakon nespavanja i kucanskih poslova trudim isto tako s njom igrati i ludirati da ne ispadne da ja radim samo "prakticne" poslove hranjenja, presvlacenja i sl. Haha.

Fluffy2
    19. Siječanj 2016. 09:00

Naanaa i mom muzu fali to spavanje na prsima mu, mali sada samo u svom kreveticu oce spavat. A najvise se boji kad ode na brod da ga mali vise nece prepoznat, pa nek gustaju. Svaki put kad negdi izađem i vratim se nakon par sati u kuci vlada harmonija, dobro se razumiju njih dva. Jedino stvarno nekad znam bit ljubomorna, sto Ryanne kaze, mi radimo sve prakticne poslove a oni zaljubljeni u tatu. Ja se moram glupirat kao u cirkusu da mi se nasmije a ovaj ga samo pogleda i kes teski :)

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.