Kneginja ja cu ozbiljno razmotrit mogucnost rađanja u kninskom rodilistu s obzirom da meni jos uvijek dolje nije sve na mjestu. Mislim da to nije normalno nakon 3.5 mjeseca.
Ian svaka ti cast, i ja sam s 19 bila spremna na majcinstvo ali dragi nije. Cekala sam ga tocno 10 godina otada. Isplatilo se :)
Zara, bebac spava s nama i nema nista ljepse nego kad se ujutro probudi pa pogleda tatu pa mene i nasmije se. Za rasplakat se..a falit ce nam
Ni ja ne kuham svaki dan, ne stignem! A kolac cu valjda napravit kad mali napuni 10 godina haha
Fluffy
nama identicna stvar kao Bumbo i Nanna, dva dana je vec cendrava za polidjeti cinelo popodne, nista joj ne pase! Kako stavite te igrackice, samo u frizider rashladiti?
Sto se tice druge bebe, mi bi slijedecu godinu, ja imam 32, a muz 35, tak da bi to bilo taman, jer ove godine moramo u pothvat koji se zove mijenjanje stana, kupijemo veci s obzirom da nam fali jedna soba, a i tek su mi dali ugovor za stalno tako da moram barem malo raditi 😂😂
Kneginja, slucajno ti prijavih post, sorry 😅
Nisam znala da muke po zubićima kreću vec prije 4. mj, joj kad krene!
Moj bebac ima potpuno iste "simptome" ko vasi, samo sto mi imamo 2 mj i 20 dana, slini puno, desni natecene, nervozan i oce dudli cicu da zaspi..je li to pre rano? Mislim da mu ne smin jos gel mazati, viditi cu s pedicom u srijedu. Kaze mama da smo sestre i ja sce rano dobile prve zubice- cca 3 mj
Kneginja zaboravih rec woow za kasicu! I ja se pribojavam da ce bit muke po hranjenju iako za sada izgleda kao i tvoja, u mraku ili na 3 metra vidi bocicu i smijeh kao da je vidio prsut ahahah
Nemoj zezat za kolonoskopiju. 1000 kuna? Nije da lezim na parama ali sam i to i gastroskopiju radila privatno jer sto si rekla ne znaju oni za humanost. A na nuklearnoj sam u osmom mjesecu trudnoce cekala red sat ipo na nogama. Nit me tko pitao ocu sjest nit su sestre rekle da idem preko reda. Al navikla sam na to sve..gamad.
Sto se slinjenja tice dođe mi da mu kabanicu navucem, 3 puta dnevno ga presvlacim ali to nije sve..i sebe isto toliko
Fluffy
Kneginja, mala ti vec papa ko velika. Haha.
Ja tek sa 6 mj namjeravam poceti sa kasicama. Ali dobro, mi dojimo pa ne pokusavamo izbjeci adaptirano. Njega je jela par puta kad sam nekud isla (jer sam jedva par kapi mogla izdojiti) i ja zaboravila oprati bocicu. Iduci dan sam skoro povratila. Haha. Tako da kuzim zasto se zelis toga rijesiti.
I da, negdje sam procitala da je dobro poceti sa povrcem. Jer navodno, kad se bebe naviknu na sladak okus voca, ne zele povrce. Tako da ja tamo negdje u ozujku planiram krenuti sa krumpirom i mrkvicom.
Makar me to malo rastuzuje jer je sada moja zadaca hranjenje, a poslije joj vise necu tako trebati..
A slinjenje i trpanje saka i prstiju usta prijavljujem i ja. I to danas vise nego obicno. Kupila sam joj homeopatski gel i tabletice i samo sam joj dvaput zasad probala namazati desni s gelom, no cim stavim prst blizu njezinih usta ona ga usise ko usisavac tako da nista od gela me dodje na desni. Haha.
IAN vjerovala ili ne..ja imam dvi frendice iz srednje koje su vec bake :) strava hahahha...
ja sam dok su one bile u problemima s bebama živila zivot punim plucima...sad kad one vodaju unuke ja šetam bebu u kolicima hahhahah.
sve to ima svoje čari :D
ja sam u st u cytija mislila kupit karticu za taj ducan orchestra...plati se 120 kn godisnja članarina i ima se godinu dana popust 50 posto...sad je oko praznika bilo na to jos 30 posto plus...ali sam odustala...jer su i sa tim popustom za mene preskupi
Bodići po 90 kn!..a preraste mi ga za 3 tjedna...bas sam se bila razočarala jer mi je netko bio napunio uši..kao woooow sve u po cijene..džabalika..idi napravi..i na kraju...bzze...
tu i tamo se moze naletit na nesto sto je ful jeftino...al to su neke bezvezne krpice...konkretna roba je bas skupa.meni :)
ali da imaju lipih komada-imaju!..
Sortiraj odgovore
Najstariji