Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    09. Siječanj 2016. 23:28

Renata hvala na info..i ja sam definitivno za vrtić..kako plaćaš 750? Što nije u zgu max 600 kn i to ako je prihod po članu kućanstva 4500 kn?
    Ja sam isto čula da dijete mora bit do 31.8 rođeno za prijavu u jaslice, ali kad je sveki pitala kod nje u kvartu rekli su joj da se svejedno mora normalno prijavit kad su prijave..al da..logično je da prednost imaju djeca koja na početku šk.godine imaju već godinu dana..naši su mrvicu zakasnili 😝😊

Jahanara meni isto zna ponekad doći taj obilan iscjedak koji nema baš nikakav miris..nemam pojma što bi to moglo bit..

A kosa..jao..ne opada mi ništa više nego inače, ali je toliko duga i gusta i zapetljava se stalno..a uopće ne znam kako bi si frizera ubacila u dan..nisam se šišala valjda već od prije ljeta.. 😣😣

Cvarak
    10. Siječanj 2016. 01:10

Cure neznam ovo za suhu pelenu trebalo bi pitat nekog strucnog! A kad stavljate tu nocni pelenu u koliko h?! Jedino kaj mi pada napamet da nije neka upala jel znaju djeca zadrzavat urin kad imaju neku upalu mjehura il tak nes?! Nisam sigurna al trebalo bi to vidjet sa dr?!?

ivek 30
    10. Siječanj 2016. 05:09

I ja hvala Bogu imam gustu kosu tako da kada ispada ne vidi se da fali 😂😂😂

ivek 30
    10. Siječanj 2016. 05:11

Sto se tice suhe pelene, ja svojoj stavim oko pola 9 navecer i ako vidim da se nije pokakala prvi puta ju presvucem oko 4-5, i to pazim da ju ne probudim jer se gospodicna rasprica cijela! Mislim da trebas otici do pedijatra jer se sa suhim pelenama nije za igrati!

Lela29
    10. Siječanj 2016. 05:39

Ja je promijenim oko 21 i ne diram do jutra, osim ako je kakala. Ne znam, vidit cemo kako ce bit ova dva dana, ako se ponovi zvrcnit cu pedijatricu.
    A kosa opada vise nego prije, stalno mi je zavezana, pa i zbog toga. Imala sam prije problema s tim, toliko se bila prorijedila, da sam se na kraju osisala na kratko i tako nosila zurku godinu ipo, super se oporavila i sad opet mojih dlaka svugdje 😡 ...da ne bi ja opet morala na kratko...

renata6
    10. Siječanj 2016. 09:19

Oliva 720 kn da, mi smo malo dalje od Zg i onda nam dio sufinancira općina a dio mi i to je taj iznos, stvarno puno puno previše kad usporediš sa samim Zg, ali dobro ovo je zadnja godina, dosta nam je više, školica još malo pa je tu...
    Najbolje je predati papire i zahtjev bez obzira dal ima godinicu, jer puno vam mama odustane pa ako je tipa beba rođena u 9,10 mj kao vaše ona može komotno upasti ako netko odustane, kod nas je bilo puno takvih jer se bebice teško prilagode pa mame odustanu ili se odluče ipak da ih bake čuvaju.

Lela ako opet nađeš suhu pelenu odi kod doktora.

Lela29
    10. Siječanj 2016. 09:34

Sva sreća jutros puna pelena... i dalje pratim. Hvala vam cure na komentarima, savjetima!!

Branchi
    10. Siječanj 2016. 09:43

Jutroooo....mi se sinoc uspavljivali 2 sata uz malo dremanja, nunanja, cendranja, cicanja...i onda odvalili 3 sata sto nismo dugo 😊 ostalo je bilo po sat i sat i pol, ali dobro...oko 4 ga bas mucili prdci pa sam mu drzala nogice i onda je prdio i kakao pa se umirio hehe

Cvarak
    10. Siječanj 2016. 10:09

Branchi bravo eto ide na bolje!!! Ma i nas su mucili prdci oko 5 do 7 kad ce vise ti bolni prsci proc?!

Sova5
    10. Siječanj 2016. 10:14

Jutro 

Ja sam isto znala pronaći suhu pelenu između 2 presvlačenja, recimo nakon 3 sata. Iako nisam sigurna jel bila suha ili se malo popisao pa je pelena dobro upila i zbog toga nisam mogla prepoznati jel uopce suha.

Dakle, ja sanjala da smo se sve našle na kavi s bebačima koji su vec bili pravi mali trkači  Super je mjesto gdje smo se našle, neka stara oronula kuca! Ashley, tvoj Bono je bio najveći od svih  i imao je porculanski ten. Čvarak, tvoja curka je trčala okolo u crvenom odjecicu a od Sanjarice je pila mlijeko na bočicu  Ostali klinci su se igrali svi na hrpi i bili su super dobri. Bio je bas fora san  Ali ta kuca... Hahahaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.