Hvala vam cure.. Ma i meni se cinilo da nema potrebe za cajem pa sam vas zato bas pitala... Dakle cika sta cesce i to je to! 😉

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Da se i ja slozim s ostalim mamama-mislim da ne treba davati nikakav caj nego cesce nek cica i to je to... Drzim 👍 da sto prije ozdravi!
Mame moje da samo znate kakav je ukakani potop moj mis napravio sad hahaha (nije kakio 3 dana).. Ovo se nikad nije dogodilo, znaci svaki milimetar pelene je bio pun govanaca..njemu na kompetno svuuu robicu proslo! A on umireeee od smija i tokom presvlacenja i tokom pranja guze,nogica i ledja 😂😂😂
Nek se on oslobodio viska pa nek je jos i vise ukakio! 😊

Koji vr razmak
Cicanja imate?! Mi ugl 2h a zna bit svaki sat sat i pol,al
Ujutro ko da
Do 11,12 uopce nije gladna ja dajem al samo nateze cicku!! Ima ko sl situaciju?!
Koji vr razmak
Cicanja imate?! Mi ugl 2h a zna bit svaki sat sat i pol,al
Ujutro ko da
Do 11,12 uopce nije gladna ja dajem al samo nateze cicku!! Ima ko sl situaciju?!
Uglavnom svakih 3 sata otprilike... Po noci izdrzi 6-7 sati bez papati...
Pa kad ti jede zadnji obrok ujutro prije tih 11-12? Mozda se vise nacica pa si napravi malo veci razmak.... Ako lijepo napreduje nemoj je forsirat, vec ce ona pitat jest kad bude gladna...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!

Ajme jan svako malo uzme svoju ili moju ruku pa cica hehe, ali ne jamra da bi jeo.vise mu se nesto zvace 😀

Curke, molim pomoc, kako ste navikle vase malisane na bocicu? Mislim na izdojeno mlijeko! Moja ne zeli ni probati uopce, a frka mi je jer trebamo ici na svadbu u 2 mjesecu i htjela bih ju ostaviti na cuvanju kod moje mame! Plizzzz help!
Curke, molim pomoc, kako ste navikle vase malisane na bocicu? Mislim na izdojeno mlijeko! Moja ne zeli ni probati uopce, a frka mi je jer trebamo ici na svadbu u 2 mjesecu i htjela bih ju ostaviti na cuvanju kod moje mame! Plizzzz help!
Nikako posebno..ostavila sam je na cuvanju kod svojih, ogladnila je i bez problema jela... I za sada svaki put bez problema je jela na bocicu kad je bila na cuvanju kod mojih ili kad je ostavim samu s deckom...
Mozda da probas koji put joj ti dat na bocicu pa da vidis kak reagira...ili ako ti je mama blizu nek dode koji put do vas kad je moras hranit ali se izdoji i nek je proba ona nahranit na bocicu... Sretno!!

!
Ni moja nece bocicu uopce sad dal nije bila gladna il jednostavno nezna pit na bocu il nece!! Ni dudu varalicu nece tako da znam kako ti je! Ugl nema mrdanja 😁

Nama je papanje preko dana vecinom svaka 2-2,30h.. Nekad bude svako 1,30 nekad svako 3.
A preko noci vec neko vrijeme isto tako. Osim sto je sinoc odvalio napokooon od 21-3 :) pa je budenje bilo u 5,6.30,7,30 kad je bilo i dizanje iz krevetica.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji