Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    06. Siječanj 2016. 18:10

Da se i ja slozim s ostalim mamama-mislim da ne treba davati nikakav caj nego cesce nek cica i to je to... Drzim 👍 da sto prije ozdravi! 

Mame moje da samo znate kakav je ukakani potop moj mis napravio sad hahaha (nije kakio 3 dana).. Ovo se nikad nije dogodilo, znaci svaki milimetar pelene je bio pun govanaca..njemu na kompetno svuuu robicu proslo! A on umireeee od smija i tokom presvlacenja i tokom pranja guze,nogica i ledja 😂😂😂
    Nek se on oslobodio viska pa nek je jos i vise ukakio! 😊

Cvarak
    06. Siječanj 2016. 19:08

Koji vr razmak
    Cicanja imate?! Mi ugl 2h a zna bit svaki sat sat i pol,al
    Ujutro ko da
    Do 11,12 uopce nije gladna ja dajem al samo nateze cicku!! Ima ko sl situaciju?!

Branchi
    06. Siječanj 2016. 20:45

Ajme jan svako malo uzme svoju ili moju ruku pa cica hehe, ali ne jamra da bi jeo.vise mu se nesto zvace 😀

ivek 30
    06. Siječanj 2016. 21:18

Curke, molim pomoc, kako ste navikle vase malisane na bocicu? Mislim na izdojeno mlijeko! Moja ne zeli ni probati uopce, a frka mi je jer trebamo ici na svadbu u 2 mjesecu i htjela bih ju ostaviti na cuvanju kod moje mame! Plizzzz help!

Bumbo0809
    06. Siječanj 2016. 21:33

Nama je papanje preko dana vecinom svaka 2-2,30h.. Nekad bude svako 1,30 nekad svako 3.
    A preko noci vec neko vrijeme isto tako. Osim sto je sinoc odvalio napokooon od 21-3 :) pa je budenje bilo u 5,6.30,7,30 kad je bilo i dizanje iz krevetica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.