Da se i ja slozim s ostalim mamama-mislim da ne treba davati nikakav caj nego cesce nek cica i to je to... Drzim 👍 da sto prije ozdravi!
Mame moje da samo znate kakav je ukakani potop moj mis napravio sad hahaha (nije kakio 3 dana).. Ovo se nikad nije dogodilo, znaci svaki milimetar pelene je bio pun govanaca..njemu na kompetno svuuu robicu proslo! A on umireeee od smija i tokom presvlacenja i tokom pranja guze,nogica i ledja 😂😂😂
Nek se on oslobodio viska pa nek je jos i vise ukakio! 😊
Koji vr razmak
Cicanja imate?! Mi ugl 2h a zna bit svaki sat sat i pol,al
Ujutro ko da
Do 11,12 uopce nije gladna ja dajem al samo nateze cicku!! Ima ko sl situaciju?!
Ajme jan svako malo uzme svoju ili moju ruku pa cica hehe, ali ne jamra da bi jeo.vise mu se nesto zvace 😀
Curke, molim pomoc, kako ste navikle vase malisane na bocicu? Mislim na izdojeno mlijeko! Moja ne zeli ni probati uopce, a frka mi je jer trebamo ici na svadbu u 2 mjesecu i htjela bih ju ostaviti na cuvanju kod moje mame! Plizzzz help!
Nama je papanje preko dana vecinom svaka 2-2,30h.. Nekad bude svako 1,30 nekad svako 3.
A preko noci vec neko vrijeme isto tako. Osim sto je sinoc odvalio napokooon od 21-3 :) pa je budenje bilo u 5,6.30,7,30 kad je bilo i dizanje iz krevetica.
Sortiraj odgovore
Najstariji