Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    06. Siječanj 2016. 17:45

Hvala vam cure..  Ma i meni se cinilo da nema potrebe za cajem pa sam vas zato bas pitala... Dakle cika sta cesce i to je to! 😉

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Bumbo0809
    06. Siječanj 2016. 18:10

Da se i ja slozim s ostalim mamama-mislim da ne treba davati nikakav caj nego cesce nek cica i to je to... Drzim 👍 da sto prije ozdravi! 

Mame moje da samo znate kakav je ukakani potop moj mis napravio sad hahaha (nije kakio 3 dana).. Ovo se nikad nije dogodilo, znaci svaki milimetar pelene je bio pun govanaca..njemu na kompetno svuuu robicu proslo! A on umireeee od smija i tokom presvlacenja i tokom pranja guze,nogica i ledja 😂😂😂
    Nek se on oslobodio viska pa nek je jos i vise ukakio! 😊

Cvarak
    06. Siječanj 2016. 19:08

Koji vr razmak
    Cicanja imate?! Mi ugl 2h a zna bit svaki sat sat i pol,al
    Ujutro ko da
    Do 11,12 uopce nije gladna ja dajem al samo nateze cicku!! Ima ko sl situaciju?!

Sanjarica
    06. Siječanj 2016. 19:32

Cvarak

Koji vr razmak
    Cicanja imate?! Mi ugl 2h a zna bit svaki sat sat i pol,al
    Ujutro ko da
    Do 11,12 uopce nije gladna ja dajem al samo nateze cicku!! Ima ko sl situaciju?!

Uglavnom svakih 3 sata otprilike... Po noci izdrzi 6-7 sati bez papati... 
    Pa kad ti jede zadnji obrok ujutro prije tih 11-12? Mozda se vise nacica pa si napravi malo veci razmak.... Ako lijepo napreduje nemoj je forsirat, vec ce ona pitat jest kad bude gladna... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    06. Siječanj 2016. 20:45

Ajme jan svako malo uzme svoju ili moju ruku pa cica hehe, ali ne jamra da bi jeo.vise mu se nesto zvace 😀

ivek 30
    06. Siječanj 2016. 21:18

Curke, molim pomoc, kako ste navikle vase malisane na bocicu? Mislim na izdojeno mlijeko! Moja ne zeli ni probati uopce, a frka mi je jer trebamo ici na svadbu u 2 mjesecu i htjela bih ju ostaviti na cuvanju kod moje mame! Plizzzz help!

Sanjarica
    06. Siječanj 2016. 21:39

ivek 30

Curke, molim pomoc, kako ste navikle vase malisane na bocicu? Mislim na izdojeno mlijeko! Moja ne zeli ni probati uopce, a frka mi je jer trebamo ici na svadbu u 2 mjesecu i htjela bih ju ostaviti na cuvanju kod moje mame! Plizzzz help!

Nikako posebno..ostavila sam je na cuvanju kod svojih, ogladnila je i bez problema jela... I za sada svaki put bez problema je jela na bocicu kad je bila na cuvanju kod mojih ili kad je ostavim samu s deckom...
    Mozda da probas koji put joj ti dat na bocicu pa da vidis kak reagira...ili ako ti je mama blizu nek dode koji put do vas kad je moras hranit ali se izdoji i nek je proba ona nahranit na bocicu... Sretno!! 

!

Cvarak
    06. Siječanj 2016. 21:50

ivek 30

Ni moja nece bocicu uopce sad dal nije bila gladna il jednostavno nezna pit na bocu il nece!! Ni dudu varalicu nece tako da znam kako ti je! Ugl nema mrdanja 😁

Bumbo0809
    06. Siječanj 2016. 21:33

Nama je papanje preko dana vecinom svaka 2-2,30h.. Nekad bude svako 1,30 nekad svako 3.
    A preko noci vec neko vrijeme isto tako. Osim sto je sinoc odvalio napokooon od 21-3 :) pa je budenje bilo u 5,6.30,7,30 kad je bilo i dizanje iz krevetica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI