Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    06. Siječanj 2016. 11:43

Mincy mozda mu je zasmetala cedevita. Ja sam kad sam rodila jela jogobeline vocne jogurte i sve ok bilo, prije mj dana sam ponovno pojela i mali mi dobio osip po tijelu..

Branchi
    06. Siječanj 2016. 13:34

Mi prijavljujemo suhu kozu sa crvenkastim mrljama. Ili pd zime ili naznaka atopijskog dermatitisa...poceli smo s mustelom stelatopija sad, dio je malo bolje ali jos je rano rec....
    Mi spavali sinoc 2x 2 sata i ostalo po sat sto je nama super hehe

Sanjarica
    06. Siječanj 2016. 15:10

Mame u nedoumici sam...znaci mala je vec 8 dan peehladena...jako joj se sinusi zacepe i kise i kaslje...jucer sam bila kod pedijatrice i hvala bogu nije islo ni na pluca ni na uho... Rekla mi je da joj slobodno mogu dat caja od kamilice ili koromaca?! Bila sam u ljekarni pitat za te baby cajeve i rekli su mi da koromac imaju za tako male bebe a kamilica da se daje tek sa navrsenih 6 mj... A mi imamo tek 3 mj... Sad nisam pametna jel da uopce joj dajem kakav caj ili ne? I koliko bi joj ga trebala dat? Pedijatrica je rekla oko dec tokom cijelog dana (al posto je ona i rekla da kamilicu mogu a svi kazu da je jos rano neznam koliko da je poslusam)...
    Inace samo dojim i koliko sam upucena njima do 6 mj zapravo uopce nije potrebna neka dodatna tekucina? 
    Je dala koja od vas koja doji svojim bebicama caja,i kojeg? Hvala vam puno... 😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    06. Siječanj 2016. 15:19

Sanjarica, a cemu bi taj caj sluzio? Kad smo mi odrasli bolesni doktori nam preporucuju tekucinu (cajeve) radi hidratacije.  A ne znam sto je bolje za bebu od majcinog mlijeka koje bogato nutrijentima i gasi i glad i žeđ. 
    Po meni... za cajem nema potrebe. 

Moja cak mi ne zeli ni caj ni vodu. Probala sam joj dati par puta zbog cestog stucanja nakon cicanja. Alk nije htjela tak da sam odustala.

Sanjarica
    06. Siječanj 2016. 15:26

Pitala me svakih koliko dojim, rekla sam da mala tokom dana ima razmak izmedu dojenja 3-3,5 sata... A po noci joj je razmak 6-7 sati bez da je na sisi... I onda mi je rekla da joj izmedu hranjena davam neki cajic tipa kamilica... Vjerovatno isto kao i kod nas zbog hidracije... Ali zato bas i vas pitam jer nisam pametna... I nasa pedijatrica nije nesto previse strucna...to sam vec dosta puta od drugih mama cula...pa eto sad neznam...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    06. Siječanj 2016. 16:44

Ja nebi nista davala ako je samo na sisi!! Probaj joj nudit mozda cesce cicat malo ako oce?!

kris555
    06. Siječanj 2016. 16:45

Sanjarice mozda da joj ponudis ciku malo cesce neg sto inace jede i to je to, treba vise tekucine.unosit al ne treba to bit caj ni voda. Meni je doktor rekao da svom dam vode kad je prehladjen isto al nisam davala, samo cica i to je to.

Branchi
    06. Siječanj 2016. 16:59

pa svaka 3 sata hranjenje je idealno, sumnjam da joj fali tekucine...isto miim da nema potrebe za cajevima, vodom...mozda da joj das jedan obrok izdojeno vise ml, tako ces biti ziher da je dosta popila, a vjerojatno ce i popiti jer na bocicu lakse ide...

renata6
    06. Siječanj 2016. 17:08

Sanjarica nema potrebe za čajem, još će ti napraviti frku s probavom s obzirom da nije do sad uzimala ništa takvog, slažem se s curama, doji češće.
    deci čaja znači deci tvog mlijeka manje što definitivno nije bolji izbor jer čaj ne sadrži nikakve hranjive tvari koje bi joj pomogli k ozdravljenju.

Sanjarica
    06. Siječanj 2016. 17:45

Hvala vam cure..  Ma i meni se cinilo da nema potrebe za cajem pa sam vas zato bas pitala... Dakle cika sta cesce i to je to! 😉

!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.