Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    07. Siječanj 2016. 11:37

Mmama nemam baš sad neki veliki razlog zbog kojeg bi je na kindač naviknula..jedino što se počela jako rotirat i udarat nogicama, malo se nekad pokočim😄 i što mislim da mi ju je lakše sad naviknut nego kasnije.. Al baš ću vidjet kako mi dođe, samo bi se ja trebala odlučit pa njoj prenijet 😁

Moja preko dana normalno zaspe..samo što se onda budi nakon 15 min, pol sata..i uvijek zaspe jedno sat i pol nakon hranjenja..pa taman pol sata odčori do sljedećeg klopanja ☺ i dalje svaka dva sata jede 😝 
    Možda da je kod jutarnjeg klopanja odmah uzmem iz kreveta pa da kasnije za sat ide spavat kako je netko rekao (na prethodnoj mi je stranici pa ne mogu vidjeti tko 😁)

Ja sam joj robu počela prati s našom, bez dodatnog ispiranja..stavljam jedino blagi omekšivac za bebice..perem obično pri 60 i 90 stupnjeva i peglam baš sve 😁 nema nikakvih problema s kožom..

Branchi
    07. Siječanj 2016. 11:37

Cvarak super za kukice 💕 ...i kakicu heheh

Ispirite 2x i peglajte jos, sad po zimi im se lako osusi i ospe koza znog grijanja, vjerujte, nama se to desilo...pa treba sve ovo raditi da se ne pogorsa

jahanara
    07. Siječanj 2016. 11:41

Cvarak bravo za nalaz! Jesi rekli moliko jos morate nosit?

Naanaa2
    07. Siječanj 2016. 11:56

Cure, da li je koja od vas putovala s bebom duze od 3 sata?

Bumbo0809
    07. Siječanj 2016. 12:25

Cvrak bit ce to sve odlicno vrlo brzo! 

Ja njegovu robu perem posebno (90 bijelo,60 sareno). Koristim prasak kao i za nas iako razmisljam da kupim za bebe. Omeksivac ne koristim i peglam apsolutno sve,cak i carapice..ali navikla sam takodjer svuu nasu robu peglat tako da mi nije problem pogotovo njegovu... :)

Ashley
    07. Siječanj 2016. 12:43

Cvarak, super za nalaze. Još malo, pa gotovo. Jake ste vi obje i proći će i to, pa se za par mjeseci više nećeš niti sjetiti toga.
    A za robicu, ma ne brini, imat ćeš još bibica ili ćeš pokloniti nekoj frendici (dobro je činiti dobro)

Robicu perem na programu za pranje bebine odjeće ( robica, posteljina, dekice, tetrice, frotirkice- sve njegovo). Ne peglam. 

Nikada nije spavao sa nama . K-bed je uz bok našeg kreveta, odmah do mene, pa ga čujem kako diše i spava. Povremeno i stavim ruku na njegovu glavu da provjerim da li je živ. Samo po noći spava u k-bedu. Preko dana je sa mnom, kuda ja tuda i on (u relaxu ako smo u nekoj drugoj prostoriji, na baby gymu ako smo u d.b.)
    Kod nas je dnevna oko 21-20, a noćna oko 19. Na sebi ima body dugih rukava, hlačice i čarapice. Spava u vreći bez rukava, pokrijem ga poplonom do ispod ruku. Preko dana stavim na njega laganu dekicu, a on ju sam skine sa sebe ili navuče na sebe-ovisno kako mu odgovara. Pokušala sam više puta kada bi ju zgurao sa nogama vratiti na njega, ali to je nemoguća misija, jer prije nego ju stavim, ona je već pod nogama.

• Mery0303
    07. Siječanj 2016. 13:07

Mame kako cistite naslage sa jezika. Uspjela sam očistiti ovaj prednji dio a sa strane ne mogu, ne da mi s i dubljer strah ici jer joj smeta. Nema soor, samo te naslage od mlijeka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.