Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek 30
    07. Siječanj 2016. 15:18

Curke koje dajete nadohranu bebicama kako ste skuzile da nemate dovoljno mlijeka? Ja se bojim da gubim mlijeko pomalo jer jutrossam izdojila samo 60 ml inace sam znala iz jedne dojke izdojiti do 130-140... Bojim se da mi malena nije gladna! Sada u zadnje vrijeme kaka svakih 2 dana, sto se nikada nije dogadjalo, a poski dosta cesto!

nenana
    07. Siječanj 2016. 15:47

Cvarak super za kukove da ide na bolje!

Mi od prvog dana spavamo u kindacu, vise me strah da spava s nama nego u kinderbetu! Bodi, pidjama, čarape i vreca s rukavima..kupili odličnu u C&A, rukavi se mogu skinuti! S tim da noge jos malo uglavim poplunom uguranim pod madrac da se ne okreće po noći...u suprotnom ga nađem u svakakvim položajima i losije spava ak je samo vreća..

Prek dana se teze uspava i spava po pol sata između hranjenja..moram ga nunat i pjevat i duda..uvijek počne negodovati i trljati rukama oci, onda ga uzmem smirim, pjevam i kad se smiri spustim u kinderbet! Navečer kupanje, klopa, I ugl sam trazi krevet i mir..spustim ga, pomazim i ostavim..duda mu treba..kad ispadne vratim i zaspi sam...zadnjih par večeri se teze uspava jer je počeo vise jesi, pomaknuo razmak i cijeli raspored i rutina se pobrkala...vidjet cemo kako ce dalje biti!

Robu perem posebno uz omekšivač, i ispirem dva put ono sto ide direktno na njega..peglanje obavezno!!a parna postaja je spas, imam Tefal i puno j brže od obične parne pegle!!preporucam!stvarno dobra investicija..treba uzet sto vise bara i jači potisak pare!!!

Usta smo znali čistiti tako da na svoj prst omotam gazu, stavim fiziološku i prođem po ustima...

A mame s prehladenim bebama, kako pripremiti otopinu od sljeza za kapanje? Koliko moze stajati?

Cvarak
    07. Siječanj 2016. 16:06

E da curke moje fr imaju starije bebace vec 5,6mj imaju i pocela je regresija spavanja znaci spavaju po noci sat dva pa se bude pa cicaju tako da se ne zabrinete kad to pocne jel je to sve ok i s tim da im zubici krecu pa su nervozniji!! Tako da mame koje dojite da si ne zabrijete da nemate mlijeka a mame na ad da znate da ce mozda trazit ponoci vise papat!! Mislim nemora znacit za sve tako al da se ne brinete kad dodje ta faza!!   Hvala vam svima na podrsci ❤️

Moja ljubav se dns uspavala od kad smo se vratili iz bolnice spava jos uvijek al uz 3 sisanja nisam je uspjela ni presvuc,samo je pocela plakat u snu ko da sanja nesto,vj dns kako je bilo puno djece i ljudi pa sad to njezin mozak sve analizira i pohranjuje!!

plavojka
    07. Siječanj 2016. 16:19

Cvarak hvala Bogu da ide na bolje! Uzivajte sad u tim satima bez "okova" i izdrzite jos malo!

Ivek bas kako ti je Cvarak napisala, ne brini, izdajanje nije mjerilo kolicine mlijeka u cicama! Bebe su najbolja izdajalica ;)

Naanaa2
    07. Siječanj 2016. 16:39

Ivek, i kako je proslo? Jel cura bila nervozna? Moj N je inace u autu miran; ili spava ili samo mirno gleda. Ali do sada smo se vozili samo po gradu. Ovo sada ce biti duzi put pa me strah kako ce on tp izdrzati. Naravno, plan je da radimo pauze svakih 1,5-2 sata. A put bi trebao trajati 5 sati (samo voznja). Jel takav razmak za pauze ok ili bi trebali cesce?

Branchi
    07. Siječanj 2016. 16:47

Mi onda od rodjenja imamo regresiju spavanja...a ako nemamo, kako cemo tek onda spavati 😂

Branchi
    07. Siječanj 2016. 17:23

Cure kak bi se znalo da beba ima proljev? Mislim dojene bebe same po sebi imaju nesto rijedje stolice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.