Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    06. Siječanj 2016. 22:28

Pozdrav cure 😊 mala je danas tako cendrava da me izludila..niš nisam stigla..ni jest ni na vc skoro 😁 jesu li vaše bebe šta produžile dnevna spavanja? Moja odspava u danu maksimalno 2 sata..i zato je tako nervozna i grintava da je to čudo..sad se manje više sama zna okrenuti s leđa na prsa, ali kada joj ne ide onda tako urla da je to čudo, sva se zacrveni i upire nogama da se okrene 😂 nekad je malo poguram samo da ušuti..inače to izbjegavam, puštam je da se sama muči 😁 i tako po cijeli dan..živciraju je i igračkice koje stavlja u usta, ako promaši koji put ili joj ispadne onda plač da je 10 min ne mogu smirit 😝 eto toliko o tom da je mirna beba koja nikad ne plače..izgleda da je to stvar prošlosti 😁 nadam se samo da neće bit neka nervoza žešća u životu..muž i ja smo totalna suprotnost od tog 😊 a slini nenormalno, majice su joj kompletno mokre svako malo..i njh stavlja u usta i cucla 😂

Bočicu isto zadnji put nije htjela kad je ostala s mužem..a prije je normalno na nju pila..ko će znat šta si je u glavu odjednom utuvila..nadam se da će pit kad je opet ostavim s njim..jer neću imat izbora 😝

• Mincy
    06. Siječanj 2016. 22:52

Mi isto sisamo svakih 2 sata, nekada sat, nekada pola :) Po noći isto svakih dva dva i po sata, rijetko kada duže izdrži. Nekako mi se čini da mu je fontanela malo više udubljena nego prije, pa ne znam šta to znači, ili sam umislila, muž naravno kaže da sam umislila :(

Branchi
    07. Siječanj 2016. 00:09

Napokon da se jos necija beba cesce budi po noci 😀
    Mi isto sad odcorili 2 sata pa cicanje, nunanje i sad sam ga stavila u kindac nakon dugog vremena, zasad cori, vidjet cemo koliko. Cudno mi sad u krevetu bez njega 😁 
    I stalno gledam jel sve ok...

Mincy nama je isto mrvicu udubljena, kuzi se jer ima kosicu ko deda, tj nema je. A papa dobro, ima dosta popisanih i pokakanih pelena.

Cure kak se vase bebe same uspavljuju??? Ono da ih spustite budne u kindac pa da zaspu?! To su kao same krenule ili imate neke taktike kako im to omoguciti, olaksati? Tipa nahranite ih i prije nego zaspu ih spustite pa malo mazite/pjevate ili ih ostavite solo? Sigurna sam da bi jan krenuo plakat da ostane solo sam tak

Isto bas ne spavamo po danu, ne znam kak ga ununat i uspavat osim setnje - u setnji uvijek zaspi i odspava bar sat, dva...inace doma par puta po max pol sata, jednostavno nece dulje

Sanjarica
    07. Siječanj 2016. 00:55

Branchy ja svoju sam skuzila kad joj treba sna...popodne... Pocne trljat okice i ispusta neki zvuk tipican samo onda kad joj se nani...tada je odnesem u krevetic...upalim joj one medvjedice da sviraju i okrecu se iznad krevetica i ona zaspi...dobro ona je inace spavalica mala pa joj ocito nije problem zaspat...a bilo je dana kad popodne nije mogla tako lako zaspat al onda upalim usisavac (taman usisam stan,hahaha...) ili joj pustim zvuk usisavaca na mobu...i zaspe za 3 min... Pa probaj s tim ako vec nisi... 
    A vecernji odlazak na spavanje nam je malo drukciji...ona kao da ima sat i prije ponoci nikako da zaspi...tada guguce,smijeska se i tak..onda zaspi...navecer joj ne trebaju ni medvjedici nit usisavac...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    07. Siječanj 2016. 01:09

Bas cu probat usisavac 😀
    Jan navecer ima narihtan alarm oko 20, uvijek idemo spavat izmedju 19.45 i 20.45...
    A preko dana ne pokazuje neke znakove umora, nekad malo zijevne, to obicno nakon jutarnjeg spavanca.

Glupo pitanje, ali kako ste prevladale strah od spavanja bebice u kindacu? 😁 svako malo gledam kak dise i pipam ga jel mu toplo. 

U sobi je 20 stupnjeva, ima bodi dugi, pidzamicu i vrecu bez rukava. Do iznad pupka je i tanka dekica. Rukice su mu malo hladne, ali sve ostalo je toplo, a i cvrsto spava i ne percipira moje buljenje i pipanje pa mislim da mu je ok

Oliva4
    07. Siječanj 2016. 01:28

Joj branchi ja sam se rasplakala kad sam ju stavila prošli tjedan u kindač..kao krenula sam je učit..i stalno sam u nju gledala..jedva zaspala, a kod prvog hranjenja sam je ostavila u krevetu i od tad je opet nisam stavljala u krevetić 😁 znači nisam normalna, da mi je netko rekao da ću bit takva, rekla bi da je lud 😁 i ja čekam što će cure reć kako se oslobodit straha od kindača 😊

Branchi
    07. Siječanj 2016. 01:37

Oliva kuzim te u potpunosti!
    Evo on je spavao sat vremena s malo vrpoljenja pa se sav razmahao. Uzela sam ga, stavila u vrecu i nunala par minuta pa spustila opet. Sad cori vec sat vremena, tu i tam se malo vrpolji, ali spava cvrsce nego u krevetu.
    A ja svako malo pipam rucice i iza vrata (ruke hladne malo, glava topla) i steze me oko srca jer mi je ljepse kad je u krevetu 💕
    Umijesto da budem happy jer bas lijepo spava ja cvilim 😁

mmama2
    07. Siječanj 2016. 08:20

a zakaj se silite, meni je co-sleeping najprirodnija stvar na svijetu, prekrasno, i predivno.. ako se ne osjećam ugodno ne bi stavljala dijete spavat samo..

url=https://lilypie.com]

Naanaa2
    07. Siječanj 2016. 08:33

Dobro jutro! 
    Sto se tice dnevnog spavanja, ja sam kod N skuzila jednu stvar ( mozda kojoj pomogne, ne znam kako vase spavaju ujutro).
    On se budi ujutro u 8 za bocu. I onda bi ja jos malo odspavala pa se vratimo u krevet, i N  uredno zaspe jos bar sat i pol.  Ali onda po danu spava sve po  pola sata. A ako ga nakon te boce ostavim budnog bar sat vremena, pa onda idemo jos spavati; dnevno spavanje mu je ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.