Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    05. Siječanj 2016. 12:52

Cvarak nadam se da se u cetvrtak rijesavate "okova" 

Ashley-hvala!

Ja ne znam kako vama skoro svima bebice od plivitaD3 imaju grceve,a ja na svom nista vece grceve nisam primjetila i prije nego je navrsio 3mj kad su mu grcici prestali..ocito je on jedini :P 
    A sad samo ima grceve kad je mama zlocesta pa se prejede sarme ili kiselog kupusa i rebaraca 😂 i kupusa zelenog kuhanog i cvjetace.. Tako da ti sad izbjegavam i nemamo proble ma..
    Jedino evo par dana opet nisam pila gusti sok od breskve i mis opet ne kaka..aaaah :S a ja se prije navikla na njegovih 5-6-7x dnevno kakanja.

Oliva4
    05. Siječanj 2016. 13:06

Cvarak držim fige da u četvrtak remenčići odu pa pa 😊

Ma moja i dalje kaka jednom tjedno..od nedjelje do nedjelje.. 😄 prekjučer se tako pokakila dok ju je muž čuvao da je sve otišlo njoj po nozi, robici i na njegovu robu 😂 ludnica, krepala sam od smijeha, a ona samo blentavo gleda i smije se 😁 nekako si ja mislim da ona dobro iskoristi od mog mlijeka, zato jednom tjedno kaka i raste ko iz vode 😁😁 sigurno onda tako i vaše štruce 😊

Cvarak
    05. Siječanj 2016. 13:09

Hvala cureer i mi se nadamo!!! Ma ja litru
    Gustog popila i nista samo to nes malo kakala ko pol prsta!!! Cekam vatromet!!  Djeca koja doje je normalno da ne kakaju a koja su na ad to neznam bas!!

Fluffy2
    05. Siječanj 2016. 14:16

A Biogaia se kupuje bez recepta? Sta je to tocno, nisam uopce proucavala. Ma cekala sam i ja 3 mjeseca i opet se ponovilo to s grcevima. Bas ga ne mogu gledat kako place od njih.

Moj i dalje kaki jednom dnevno ili svako drugi dan.

I mi smo ga krstili 20.12., bas sam jedva cekala jer sam bila u strahu ga vozit u autu da se nesto nedaj Boze ne dogodi. Neka je on krsten.

A sanjarice ja sam vec mislila da je pala s kauca :). Nemoj bit tako stroga prema sebi jer nas svih to ceka. I sve mi pazimo svoje bebe najbolje sto mozemo ali eto ima i drugih stvari po kuci za napravit pa se glupost moze u trenu dogodit. 

Fluffy

kris555
    05. Siječanj 2016. 14:17

Evo bebac je ok danas, sad cu pricekat jos dan-dva pa cu mu probat dat bez sesirica :) 
    Mi se volimo kupat tak da nemamo s tim problema..
    Jedino kaj mu se zajelo iza usi :/ stalno je crveno pa malo krastica bude a svaki dan mu mazem uljem, ne znam zasto mu se stalno to ponavlja.. 
    Mi cemo isto na proljece krstit, citala sam i pise da u korizmi u biti se mogu odrzat krstenja al kao ne smije bit velikog slavlja.
    Cvarak drzim fige da skinete remencice!! 
    I da bebicama prodju prehlade ;)

Fluffy2
    05. Siječanj 2016. 14:24

Ashley kako mislis da je sam izbacio obrok, ne trazi jest pa mu ni ne das? Pitam jer mislim da ja svoga previse hranim, pustim ga maksimalo 4 sata i ako ne trazi ja mu dam i pojede. Nocas je spavao 6 pa 4 sata u komadu. Ja ga digla iz krevetica a on se zalijepio za moj vrat i poceo sisat hahaah

Fluffy

Sova5
    05. Siječanj 2016. 14:40

E i mom se onako jako crveni ispod vrata. Kak je isto buco, taj dio je bas nedostupan. Ja mu to brišem, ali stalno se to crveni. Znaci baby puder pomaze,a?

nenana
    05. Siječanj 2016. 14:48

Ashley hvala  a kako ga učiš baby sign?jel kasno početi?

nenana
    05. Siječanj 2016. 14:57

A Na D3 je na početku reagirao, kad smo imali grčeve i pitala sam pedijatricu jel od toga i da mi da Oleivit rekla je da oni to nemaju na recept i da nije dokazano da d3 stvara grčeve! Danas pijemo svaki dan, ciste 4 kapi ma žličicu i sve je  u redu, tako vec 3 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.