Bok drage curke! Nismo se duuuugo javljale, pa vam zelimo sve najbolje zaBozic i novu godinu, da Vam bebice i vi budete zdrave i da cijela godina protekne u miru! Mi se danas vracamo doma, nakon sto smo bili u Zg 2 tjedna! Laura je put podnjela super, cijelo vrijeme je spavala, i probudila se samo za papanje! Sto se tice krstenja, mi smo to ovavili 14/11 jer ja nisam htjela ici na put bez da ju krstim.
Sto se tice velicine, nosimo jos 62/68, sve zavisi gdje kupimo robicu!
Ian cestitam na trudnoci, nadam se da ce ti sve ici glatko i ugodno!
Sto se rice kakanja, nama se dogodilo prvi puta da Laura nije kakala sada 1 dan, tj. Jucer i do sada sanas jos nije kakala! Da li je to normalno??

Cvarak nadam se da se u cetvrtak rijesavate "okova"
Ashley-hvala!
Ja ne znam kako vama skoro svima bebice od plivitaD3 imaju grceve,a ja na svom nista vece grceve nisam primjetila i prije nego je navrsio 3mj kad su mu grcici prestali..ocito je on jedini :P
A sad samo ima grceve kad je mama zlocesta pa se prejede sarme ili kiselog kupusa i rebaraca 😂 i kupusa zelenog kuhanog i cvjetace.. Tako da ti sad izbjegavam i nemamo proble ma..
Jedino evo par dana opet nisam pila gusti sok od breskve i mis opet ne kaka..aaaah :S a ja se prije navikla na njegovih 5-6-7x dnevno kakanja.

Cvarak držim fige da u četvrtak remenčići odu pa pa 😊
Ma moja i dalje kaka jednom tjedno..od nedjelje do nedjelje.. 😄 prekjučer se tako pokakila dok ju je muž čuvao da je sve otišlo njoj po nozi, robici i na njegovu robu 😂 ludnica, krepala sam od smijeha, a ona samo blentavo gleda i smije se 😁 nekako si ja mislim da ona dobro iskoristi od mog mlijeka, zato jednom tjedno kaka i raste ko iz vode 😁😁 sigurno onda tako i vaše štruce 😊

Hvala cureer i mi se nadamo!!! Ma ja litru
Gustog popila i nista samo to nes malo kakala ko pol prsta!!! Cekam vatromet!! Djeca koja doje je normalno da ne kakaju a koja su na ad to neznam bas!!

A Biogaia se kupuje bez recepta? Sta je to tocno, nisam uopce proucavala. Ma cekala sam i ja 3 mjeseca i opet se ponovilo to s grcevima. Bas ga ne mogu gledat kako place od njih.
Moj i dalje kaki jednom dnevno ili svako drugi dan.
I mi smo ga krstili 20.12., bas sam jedva cekala jer sam bila u strahu ga vozit u autu da se nesto nedaj Boze ne dogodi. Neka je on krsten.
A sanjarice ja sam vec mislila da je pala s kauca :). Nemoj bit tako stroga prema sebi jer nas svih to ceka. I sve mi pazimo svoje bebe najbolje sto mozemo ali eto ima i drugih stvari po kuci za napravit pa se glupost moze u trenu dogodit.
Fluffy
Evo bebac je ok danas, sad cu pricekat jos dan-dva pa cu mu probat dat bez sesirica :)
Mi se volimo kupat tak da nemamo s tim problema..
Jedino kaj mu se zajelo iza usi :/ stalno je crveno pa malo krastica bude a svaki dan mu mazem uljem, ne znam zasto mu se stalno to ponavlja..
Mi cemo isto na proljece krstit, citala sam i pise da u korizmi u biti se mogu odrzat krstenja al kao ne smije bit velikog slavlja.
Cvarak drzim fige da skinete remencice!!
I da bebicama prodju prehlade ;)
Jedino kaj mu se zajelo iza usi :/ stalno je crveno pa malo krastica bude a svaki dan mu mazem uljem, ne znam zasto mu se stalno to ponavlja..
To se zna i mome dogodit a jos je i buco mali pa mu se zacrveni ispod vrata. Ja ga nakon kupanja dobro posusim i stavim baby pudera. A ujutro mu namazem Bepanthenom i prođe.
Fluffy

Ashley kako mislis da je sam izbacio obrok, ne trazi jest pa mu ni ne das? Pitam jer mislim da ja svoga previse hranim, pustim ga maksimalo 4 sata i ako ne trazi ja mu dam i pojede. Nocas je spavao 6 pa 4 sata u komadu. Ja ga digla iz krevetica a on se zalijepio za moj vrat i poceo sisat hahaah
Fluffy
E i mom se onako jako crveni ispod vrata. Kak je isto buco, taj dio je bas nedostupan. Ja mu to brišem, ali stalno se to crveni. Znaci baby puder pomaze,a?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji