Prijavljujem najtežu noć ikada! Ne spavamo od 3 ujutro... Prdio je i doslovno vrištao. Kao da je on sam pojeo lonac graha sa mahunama, graškom i cvjetačom. Užas živi
Mali otpočetka spava u svom krevetiću. Ja se opet bojim da je s nama. Bojim se da ga ne bi poklopila ili prekrila s jorganom. Krevetić je na dnu našeg kreveta, pa su nam sada glave gdje smo prije imali noge. Doslovno samo pružim ruku i kod njega sam. Ali nije ni meni bilo svejedno u početku. Naročito zbog bljuckanja i SIDS-a. Spava na dnu krevetića i dekica kojom ga pokrivam je zataknuta ispod madraca. A što se bljuckanja tiče, tu još nisam na čisto. Bojim se i dalje, ali sam i sve opuštenija. I umornija Ali znate šta je meni pomoglo curke... Nisam neki vjernik, ne idem u crkvu skoro nikada, molila se nisam valjda od srednje, ali sada svaki put kad ga stavim u kindač zamolim Boga da mi ga čuva. Onako iskreno iz srca ga zamolim i meni bude nekako lakše i sigurnije se osjećam. Probajte, možda uspije
Kada nema grčeve može zaspati sam. Ja ga samo milujem po glavici, a muževa taktika je da mu drži ruku na prsima da mali zna da je kraj njega. Jako brzo zaspi. A kad su mu dani kao prekjučer i jučer, onda cijeli dan uspavljujem na pilates lopti. Eh da, usisavač nam je isto kad više ništa drugo ne pali. I to uspjeva u 90% slučajeva
Moj mis je sinoc jedva zaspao (inace nemamo problema vec neko vrijeme s uspavljivanjem.. Vecinom zaspe dok cica..a ako i ne zaspe kad nece vise da jede,spustim ga u krevetic i dam mu dudu i pomazim ga po glavici i dajem mu par puta dudu dok ne zaspe).
Kupao se sinoc u 8ipo i pocela sam mu davati papati u 9 i nakon dosta plakanja i dostaaaa bljuckanja zaspao je u 11 manje 15. Ali se zato baas naspavao i 1.put se probudio u 5 manje 15, pa u 6ipo i sljedeci put u 9!! :))) ja dosla gledati jel dise i nagnula se nad krevetic,a on okica otvorenih odmah mi nabacio osmijeh :) bas sam bila presretna! 💕💕
Sinoc se 1.put tokom.uspavljivanja dok je zaspao 10ak min prevrnuo sam na trbuh u poceo takooo plakati da sam se baas uzasno prepala :/ mozda se udario (ali ne znam od sto)
Ivek kod nas je malenome izdojeno mlijeko na bocicu u ta dva navrata kad sno to isprobavali davao tata! Negdje sam procitala da kad im daju mame da im je cudno jer im mi mirisimo i od nas ocekuju cicu, pa da je bolje da im od pocetka daje osoba koja ce im ga kasnije davati.. Probaj, mozda upali! Ja sam se bas bila malo odmakla od njih, i tata mu je pricao i ponudio bocicu, on bez problema prihvatio!
A kinderbet, ja ga od pocetka stavljam, i nekako mislim da je tamo sigurniji.. To je valjda moj nacin tjesenja ;)
Naravno da me je nekad frka, u pocetku sam jos cesce gledala jel dise i pipala rucice, a sad samo kad odvali duzi san :)
I stvarno bas lijepo i cvrsto spava u kindicu!
Branci ja svoga isto tako oblacim i pokrivam i to im je vise nego dovoljno, ne brini! Rukice su im pod normalno hladne!
Nemamo neku metodu uspavljivanja osim cice :) on meni ne zaspe u kindicu nego ga ja prebacujem.
A preko dana spava u viperu ili na kaucu, al sve su to kratke minutaze :)
E cure, jel jos uvijek duplo ispirete odjecu od beba? I koristite li omeksivac? Da li ju obavezno peglate?
Ja susim u susilici pa si mislim valjda ona ubije bakterije.. Ali jos uvijek peglam, iako mi se cini da cu brzo posustat
Ja jos uvijek duplo ispirem. Otpočetka stavljam Chicco omeksivac. Sušim u sušilici i onda peglam. Sama sebi zadajem hrpu posla. Al bojim se da ne bi dobio neki osip, onda cu se pojesti ziva. Pa bolje ovak jos jedno vrijeme
Sto se dnevnog spavanja tice skuzim da mu se bas spava ima neko specificno plackanje i onda ga uzmem, nosim pjevam i tak zaspi al ga moram drzat il lec a njim inace se budi.
Moj nosi samo bodi dugih rukava, hlacice i carapice, nis mu drugo ne oblacim jer mislim da bi mu bilo prevruce, u sobi nam bude oko 21. Po noci mi se opet budi svaka dva sata, a inace je znao po 4-5h odcorit ne znam kaj se dogodilo.. Spava s nama i znam da ga nema sanse naviknut na Kimbac, nek bude s nama do god-dvije..
Sinoc nikako zaspat cicala je od 9 do 11 svako malo pa se izbljucala sve po meni! Zaspala tek oko 11 i do 5.30 se nije javila!! Super je pajkila tek je oko 7pocela lijevo desno glavicom mrdat al
I dalje spava,morala sam ju budit jel smo isli na kontrolu i tam je probudim i ona se lijepo pokaki 😁
Ugl nalaz kukica je ok poboljsanje ali moramo i dalje mada joj mogu skidat na 2,3h!! Ponosna sam na nju jel
Uopce nije plakala i zaspala kad sam izadla iz bolnice! I da ujutro sam joj oko 8davala cickat 2,3guca uzme i nece vj nije gladna tek je sad iza 10papala i evo sad jos malo da se uspava!!! 💪🏻💪🏻Jake smo i idemo samo hrabro!! Je da pol robice nece nikad obuc al bitno da smo mi zdravi!!!
Moja spava u kreveticu od prvog dana...i iskreno nisam ni pomisljala da je stavim s nama u krevet jer i ja spavam nemirno a i decko...i mislim da se nikako nebi naspavali jer bi stalno bila u strahu... Ali bit cu iskrena, i dan danas se probudim tokom noci i gledam jel dise, pa joj stavljam ruku na prsa da vidim jel se dizu gore dole...haha...sta ces paranoik...
I da ispirem robicu duplo, stavljam sensitive od silana omeksivac...ali nakon sta se osusi do pola na stolu za susenje stavim se na susenje do kraja u susilicu...i iskreno ne peglam skoro nista jer sve bude lijepo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja ne stavljam omeksivac i peglam joj robicu!! Mada mozete stavit alkoholni ocat ako zelite da vam bude meksa robica! I stavljam prasak sensitive za bebe!! Mislim da nema potrebe za omeksivacem to je mala robica i sve je ugl pamuk nece to nist tak kruto bit!!
Mi se oblacimo kao Kris, i mislim da nam je to dovoljno. Po noci jos na to vreca za spavanje i ne pokrivam je. Al kod nas je stvarno toplo, temp je oko 25 i cijelu noc grijemo.
I mi imamo problema sa dnevnim spavanjem. Zapravo je to vise drijemanje po danu nego spavanje... i kratko traje.
Spava u kindicu jer mislim da joj je tamo sigurnije nego s nama u krevetu.
Od pocetka koristim djecji prasak iz dm-a i lenor za bebe al samo par kapi omeksivaca, ne ispirem duplo a nedavno sam prestala i peglati. Jednostavno ne stignem. Razmisljam o kupnji parne postaje pa mozda tada pocnem opet...ima je netko?iskustva?
Bas lijepo cvarak…bitno da ide na bolje! Koliko su vam rekli da ih morate jos nosit?
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji