Sova, ovo sto ti je branchi rekla, nama je pedica savjetovala... Bebu na stomacic, rucice pod trup i nesto jako sareno, kricavo ispred nje. Moja je isto prije vristala, sada voli, ali ljencina mala se cesto samo zavali i sise ruku.
Inace danas mora da je juzina opalila. Budna jutros od 9, nikako zaspat, nervoza na k adrat, sad cori na meni, cim se pomaknem zivne 😅
E i nista za kupanac nije pomoglo, opet vristanje, cila zgrada se tresla. Mala dalmatinka mrzi kupanje, sta ce bit tek kad je u more uvalim 😅
Sova, mozda zavoli kupanje kad malo poraste pa joj igrackice ubacas u kadu.
Cure, evo nas od fizijatrice. Pedijatrica je sumnjala da malac ima hipertoniju, pa nas je poslala. Ali malac super napreduje, radi sve kako i treba za svoju dob, dize glavicu, staje na noge cijelim stopalom- ni traga krutosti misica i hipertoniji. I pitala sam ju za dizanje- rekla mi je sto i mmama. Ne forsirati. Ako se dize sam- ok, neka se dize. Da to ne moze ne bi to radio.
Mame cije se bebe ne vole kupat, kako ih kupate? Mozda nije do toga ali ja sam od prvog kupanja sa njim ovako, prvo ga stisnem uz sebe da se osjeca sigurno onda mu jednu nozicu zamocim u vodu i ako je sve ok malo po malo i drugu pa ga njezno odmicem od sebe i mocim ga malo po malo dok ga skroz ne spustim u kadu. Cijelo vrijeme mu pjevam i smijem se. Mozda nije da se ne vole kupat mozda se samo boje. Mozete probat i drzat ih u narucju i s njima uc u kadu pa se zajedno kupajte, ja to sad planiram napravit ovih dana
Sinoc sam do 2 ujutro gledala videa na youtubeu po mjesecima sto je normalno a sto ne od motorickih aktivnosti, zanimljivo je! I malo sam gledala masazu beba al nisam to nikad radila jer su mi vjecno hladne ruke pa mi zao misa hehe
I jos nesto, imamo Oleovit kapi i svaki put do sad kad sam mu ih dala uslijedilo je vristanje od 45 min i nikako ga umirit pa ih ne dajem uopce. Pitat cu pedijatra ovih dana sto cemo jer vidim da ih vama bebe dobro podnose.
Fluffy
Oliva resica mu je prekratka i zato nije mogao jest nego jede preko sesirica. Sad cu vidjet jel cu ga moc odviknut s obzirom da je proslo 3 mj vec. A kasnije moze imat problema s govorom.
Joj i moj je ljencina i kad je na busi samo gura ruke heheh al po malo ga ucimo :D
Vi ste svi kod pedijatra i sa 3mj? Mi smo bili sa 1 pa 2 i onda nam je rekla da dodjemo sa 4....
Mi se bas okupali, u kadici super, ali onda plac kad ga se izvadi hehe
Branchi i mi smo bili ko i vi i sad idemo s 4 opet, opet je cjepljenje jel tako?
Fluffy, upravo to i radim, prvo je golu malo drzim, zagrlim je, pricam joj, pjevam, pa je polako spustam u kadu. Nista, jedino da uđem skupa s njom... a valjda ce je proc kad pocnemo igrackice koristit.
Mi isto nemamo pregled sa 3 mj, tek u 4. mj
Sortiraj odgovore
Najstariji