Aha kris sjećam se da si govorila da maleni preko šeširića jede..držim fige da se sad i ovako navikne 😊
I ja ju vodim sad s 4 mjeseca..cijepljenje 😞😞
Lela a misica mala, naviknut ce se onda
Moj nije plakao ni u rodilistu kad su ga sestre kupale pod mlazom skoro hladne vode brrrr..ni kad su ga pedijatri rastezali..mislila sam.da nesto s njim nije u redu.. a on evo i sad takav, strpljivo ceka bocicu da napravim nakon sise.
Je je nama je svaki mjesec pregled do 6-og mjeseca.
Kriss puse malenom (meni je jednom pukla ta resica prilikom pranja zubi), ne boli ali pece jako nekih dan dva..
Fluffy
Joj vi ste sve prosle muke s cijepljenjem, nas ceka kad napuni mis 6 mj
Bojim se na sta ce to sliciti :( ne znam oce mu tad dat odjednom sve sto su vase bebe primile ili kako. Govorila sam vam da je pedijatrica rekla da ga nece "dirati" s cijepljenjem do pola god kad malo ojaca zbog svega sto je prosao nakon rodjenja.
Mi se isto vcrs kupali, on kao i uvijek uzivao i zaspao u 9ipo. Ja sam napokon sad usla u krevet s nadom da ce on dobro spavati da se napokon i ja naspavam!
Laka vam noc mamice,a vasim bebama pogotovo
Pozdrav mamice..
Kod kupanja radim isto kao Fluffy, prvo jedna nozica, pa druga, pa guza, a onda ga spustim u kadu..imamo veliku kadu s poluležećiim položajem..malu kadu smo mozda par puta kostitili, brzo ju je prerastao i nije volio kupanje jer nije imao sigurnost! Ovu obožava i obožava kupanje, lijepo lezi, mi ga zalijevamo, a za Bozic je dobio obitelj patkica koje mu stavljam na prsa pa ih lijepo hvata i sad ih je počeo stavlja u usta 🐤🐤🐤😀
Kris nadam se da ce bebač brzo zaboraviti na bol 💕 A Cvarak tebi da se sto prije riješite remenčića!
Kako smo navukli prehladu, Nosić se jos puni ali čistimo, nismo izlazili nekoliko dana, ali navodno ce opet temperature porasti pa se veselim šetnji! A krštenje cemo tek na prolijeće, kad bude toplo...moze mi netko objasniti zašto se ne koze doći u posjetu bebi koja nije krštena?to jos nisam čula 😒
I moj malac se diže od navršenih 3mj..prvo sam primjetil od sam ga nosila na rukama, pa u krilu dok je u nekom polulezecem, a danas se frajer pokušavao dici dok je bio na leđima!digne gornji dio trupa i glavu i nogice, presmiješno 😆😆 A na trbuhu bas i nije htio biti dok mu nisam stavila jastuk za dojenje pod prsa (to sam na netu vidjela), sad mu mičem jastuk, ovisno o njegovom raspoloženju! A da netko vidi zabavu i predstavu koju radim da izdrži bar 5 min mislio bi da sam prosvikala, hehehhe 😀😀
Koliko se vaše bebe dižu kad ih stavite na trbuh. Moj samo malo glavu podigne a na internetu sam gledala kao da bi sa 2 mjeseca trebao dizati glavu i dio prsnog kosa. Znači nije da on ne diže, digne ju ali ne toliko jako kao na tom videu. Cvarak kad idete na kontrolu za remencice? Nadam se da ćete se toga sto prije riješiti i uživati.
Jutro mamice!
Bas tako kako ste opisale kupanje, prvo jedna noga, druga, guza itd i mi radimo, uz to jos se i ludiramo, samo da je malo zabavimo al dzabe.
Vidim da ste se raspisale o krstenju. Mi isto nismo jos krstili. Poslije Uskrsa cemo.
Neka od vas je napisala da je nakon cijele noci nasla suhu pelenu. Bilo nam je to 2 puta pa sam pratila i u toku dana je bilo sve normalo pa se nisam previse brinula.
Nama danas 6.dan da nismo kakali...sad mi je to malo previse, nadam se da ce se danas istovariti.
Ej u cet kontrola nadam se najboljem i skidanjem okova!! Mi jos uvijek prduckamo ujutro i placemo a imamo 3 mj :/ i da od 1.1 nismo kakali tj jucer i dns ujutro nes ko prdac izasli ma pol prsta samo!!! Cekam da obavi nadam se prije neg cemo ic na kontrolu!!
Jutro cure
Pisete o kupanju... mi imamo naviku svakodnevnog kupanja (cak i dok je imala pupak) tako da joj je to gust. Ako navecer place, kupanje ju odmah smiri.
Inace, mene je uzasno strah hipertonusa. Ali nadam se da nije hipertonicna jer nema stisnute sake.
Zadnjih tjedan dana konstantno dize glavu i noge kad ju presvlacim. Prije to radila povremeno, ali joj je stalno glava u zraku. Ne znam kamo je trbusni misici ne bole. Dodje mi da joj zavezem glavu za stol. Haha.
A kad je na trbuhu ful jako dize glavu i takobse cak igra s igrackama, odnosno dohvaca ih pa ih dovuce ispred sebe mic po mic. I pocela se okretati sa ledja na trbuh.
Sortiraj odgovore
Najstariji