Lela i samo si joj cistila nosic, nista vise jel?
On tu i tam malo zakaslje, ali ne cesto, vise je taj nosic. Kad kihne bas izbaci posteni smrklj hehe. Cak mi se cini da je bolje nego sinoc, svasta je izaslo i sa fizioloskom.
Mislim da je za cijepljenje bitno da nisu bas bolesni - temperatura ili ovak sluzav nosic..zacepljeni je njima vecinom normalno stanje :)
Moja u snu i po noci tj vise pred jutro bas cudno nekako dise, ne znam uopce opisati kako, bas se cuje da dise. Cujem ko neki hroptaj.
Mi u nosiću imamo smrklji vec duze vrijeme, pretpostavljam da suhi zrak isto ima utjecaja na to.. Al osim tog mu nije ništa. Mi evo već 3. dan u skoku, nacicavanje, slabo spavanje i nervozica je tu, al ajde mislila sam da će bit puno gore nego što je. Nadam se samo da će brzo zavrsit.
dobro jutro-dobar dan drage mamice :)
Kako ste?
Moj je zub, skoro pa riješen. Ako se stanje ne pogorša do ponedjeljka, zakrpat će ga i to je to. Ajme, konačno ću i to poglavlje zatvoriti :)
Čekam Ergobaby Original Carriers klokanicu koju sam naručila . Vjerujem da će me spasiti jer ću češće izlaziti iz kuće. Očekujem ju oko Nove Godine, stvarno bi voljela da dođe još za vrijeme Adventa, pa da se prošećemo Bono Max, muž i ja (kolica su mi preogromna za stavljati ih u auto, pa vaditi, pa sastavljati...ok, mogli bi se stvarno i odšetati tamo sa kolicima, cca 20-ak minuta od stana do Zrinjevca, ali...više volim sa autom negdje, pa uparkirati, pa lagano u šetnju. A i mislim da će više vidjeti iz klokance nego iz kolica.
hmm, što vi mislite? da li su kolica bolja ili je klokanica bolje rješenje (klokanica sa umetkom za male bebice).
e, da, jučer smo bili na prvoj kontroli kukića u Klaićevoj, i sve 5. Kukovi super.
Bono se susreo sa još jednim beby klincem i oduševio se i gromoglasno počeo smijati, mahati rukicom i pričati tom dečkiću koji je stariji cca 2 tjedna. Preslatko nešto. Kada sam to vidjela shvatila sam da bebicama ustvari fali "druženje" vršnjaka, tj. mjesečnjaka.
Čvarak, moj ti onako cudno isto nekad hvata zrak- kao da se nečemu jako čudi. U pocetku sam se svaki put scimala, ali sad mi je to vec normalno. Najjače mi je kad onako brzo počne disati, pa pauza par sekundi i onda čujem da je nastavio disati. Muž i ja smo u pocetku skakali iz kreveta na te pauze A sad mi je to isto normalno...
Ashley ja imam klokanicu za tak male bebe i koristila sam ju jednom..i nekako prestala jer mi je ona unutra izgledala ful čudno i stisnuto i nije vidjela baš preko moga ramena..mislim ona je zaspala unutra pa njoj to nije valjda bed bio :D vjerujem da su anatomski napravljene i da je to sve ok, ali oni meni bilo čudno i stalno sam je pridržavala za guzu pa mi se i ruka ukočila..sad sam zato na kolicima bez obzira gdje idemo,ali čekam marame da mi frendica pošalje pa ću probat s tim..nadam se da će tebi bit bolje s klokanicom pa da će mališa uživat na prvom adventu :)
Mojoj su kukići bili ok,nismo trebali no široko povijanje..a za disanje je isto tako,malo stane,malo hropče pa dublje diše,.. :)
Lela da,mislim da ti je sad dovoljan samo body preko pelene..
Mi smo valjda jedini kojima je nalaz kukica dobar i pise kontrola po potrebi, a rekli su nam da dodjemo na kontrolu i da tu i tamo mozemo raditi vjezbice, nista vise :) tak da idemo danas....
Jan isto dise svakako, pogotovo sad kad mu zapnu smrkljici pa malo kao hrce 💕
Mi isto imamo ergo, jedva cekam da ne treba vise onaj umetak jer mi isto izgleda stisnuto nutra
Mi smo isli na prvu kontrolu kukova sa 6 tj, s tim da sam ja cim smo izasli iz bolnice pocela sa sirokim povojem i vjezbicama. Na prvoj kontroli su nam rekli da se kukovi dobro okostavaju i da nastavimo jos 6 tj sa vjezbicama i sirokim. I bili neki dan na kontroli i rekli nam da je sve u redu, siroki vise ne treba, a vjezbice mozemo ponekad raditi.
I nama je danas dosla klokanica. Narucila sam ju samo zato sto zbog snijega ne mozemo s kolicima, a s klokanicom mozemo prosetat i prakticnije je ako moram do ducana s njim.
Sortiraj odgovore
Najstariji