Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    17. Prosinac 2015. 14:16

Ja sam samo prvih 20 dana siroko povijala i sve je odlicno s kukicima.

Moj ne voli klokanicu, drazi mu je komod u kolicima a i mislim da su jos premaleni da poprate događanja sa strane. Primjetila sam da je mome najzanimljivije gledat lica nije previse da ga zanima malo sire/dalje :) Mozda je vezano uz to sto sam vec rekla da on bas voli svoj mir u kreveticu a pogotovo kad mu se spava pa mu je super i u kolicima.

Nemamo neki raspored vec se malac prilagodio nama, znaci setnje, gosti itd.. svugdje idemo i nema nikakvih problema. Hranjenje i presvlacenje gdje god da jesmo. Jako puno smo na zraku i na suncu. 

Muz se snalazi super i bez mene tako da se i ja stignem odmorit i popit kavicu.

Fluffy

jahanara
    17. Prosinac 2015. 14:36

Mi jos nismo bili na uzv kukova, rekli su mi da kad dodjemo sa 2mj da cemo se naruciti. A nismo se siroko povijali jer su rekli u bolnici da nema potrebe. Nas pedijatar isto to rekao. Bas i ne uspjevam vjezbati s njom jer kad je skinem sva se razmase nogicama i ne mogu onda na silu... par puta napravim i onda krece njezino mlataranje.

nenana
    17. Prosinac 2015. 15:05

Mi smo uzv kukova po preporuci obavili sa 6 tjedana, do tada smo široko povijali, a kako je sve bilo ok vise nismo trebali..nikakav kontrolu nisi tražili! :)

Moj malac vec tri dana ima foru, smiri se samo na meni i zaspi preko dana samo na rukama, onako bočno, trbuh na trbuh! Samo da se previše ne navikne jer ovak nis ne mogu po kući..u bouncinh stolicu uopce neće, mozda na 5 min :/

Naanaa2
    17. Prosinac 2015. 15:59

Ashley, marka Tommy je. Frendica pitala sto bi nam uzela, a kako nemamo u gradu nigdje za kupiti klokanicu, narucili smo to, pa nam je tu marku uzela. 
    I hvala za bebu! :)

Sanjarica
    17. Prosinac 2015. 16:07

Mi smo na uzv kukova bili sa 8 tjedana...sve je bilo super pa vise nismo siroko povijali...ali i dalje svaki dan radimo vjezbice bar 2 puta dnevno...to nam je neki ritual... 
    Sta se tice klokanice moja nije bas odusevljena njome...tj kratko vrijeme bude unutra i onda se pocne bunit...a ni meni ono ne izgleda ok..nekako mi je previse stisnuta unutra... Tako da je stavim u kolica i boh... 
    Takoder samo stavim body preko pelene pa hlacice ili tuticu... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

renata6
    17. Prosinac 2015. 17:48

Mi smo imali kaotičan slučaj s kukovima pa moglo bi se reći naprosto zavidim mamama na normalnim hranjenjima, nošenju, normalnom razvoju,....no dobro, kako se kaže bilo pa prošlo!

Zato potpuno razumijem našu Cvarak i mislim da joj svi trebamo izraziti potporu!

Branchi
    17. Prosinac 2015. 18:13

Cvarak i mini cvarak to super hendlaju 💕

Mrkvica2
    17. Prosinac 2015. 19:08

Mame upadam malo kao padobranac ali imam pitanje pa ako koja moze pomoci.. mala mi ima dosta suhu kozu, najgore je na licu i glavi. Na obrvama i nekada po glavi se kao peruta koza, a na licu se cesto i pristici sitni pojave. Na dodir je gruba i suha pa sam mislila kupiti mustelinu kupku i eventualno kremicu. Zanima me ima li koja iskustva s njihovim proizvodima? Bademovo ulje stavljam u vodu kada ju kupam ali ne pomaze i dalje je suha koza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.