Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    07. Listopad 2015. 19:10

Bok cureeee. Evo mi smo jos u bolnici, isla sam dva dana dojit i izdajat, a sad smo skupa od jucer napokon pa dojimo kak spada. Nekad ide super, nekad slabije, ali ide.

E sad, danas nam je 6-i dan za koji pise da je skok pa je beba razdrazljiva, a i danas smo se cijepili pa mislim da se to dvoje spojilo jer vecinu dana nije spavao, samo bi cicao ili odbijao cicanje i neutjesno urlao. Uspijevala bi ga smirit nakon nekog vremena na rukama, cicu u tom trenu nije htio nikako, ali bas je tesko gledat ga kak neutjesno place :( a sestra samo veli - ma to vam je normalno.
    Sta raditi u tom trenu i dal su vase bebice imale neku reakciju na cjepivo ili je ovo samo skok? Sta mislite?

Oliva4
    07. Listopad 2015. 19:45

Fluffy evo ja sad 2 tjedna sa šavovima..i bolje je,prvi put sam danas sjela,al na onaj jastuk s rupom u  sredini..doktorica mi je rekla da ni slucajno 4 tjedna ne sjedim bas na guzi..nego sa strane ili da ležim (ja imam puno šavova,ne znam kak ti)..bebu sam cijelo vrijeme do danas hranila ležeći,al eto na moju radost danas  prvi put sjedeći s tim jastukom..ne znam kako su tebi savjetovali,ali probaj tako da ti što prije zaraste..a kod podizanja za podrigivanje mi pomažu muž i mama,jer ne mogu baš dugo stajat..mama mi je napravila i ulje od gospine trave pa jednom dnevno s tim malo potapkam dole,a patronažna je rekla da se može i s rivanolom..
    U bolnici su mi davali par puta ketanol za bolove..pa vidi smiješ li možda  i tako nešto uzet..meni više  ne treba..eto nadam se da ti je nešto od ovoga od koristi..drži se..znam kak ti je :/ ali još malo pa će sve bit iza nas :)

Cvarak
    07. Listopad 2015. 21:02

Branchi slicno ko i kod mene meninje vec tak se grcila u bolnici meni sestra ma gladna je i trpa joj sisu u usta navlaci mi sisu nju jos vise izludjuje...na kraju nista....u bolnici je tak kratko cmozdrila.....al eto mogla si procitat ranije kaj sam pisala kak ju muci i place i nocas cemo vidjet kak ce bit! Spava mi skoro 4h i pocela je duze jest npr pol h na jednoj sisi presvucem je i nakon 45 min trazi jos dam dr sisu i sad mi se zbljucnula i ja sam sretna,sad cu vidjet kak ce spavat i do kad necu je uopce po noci budit!!

Mary ma mislim da mi ne strca jako mlijeko jel ja ga jos prije podoja moram malo istisnut da ona oajeti i primi sisu al nikako jojj kad urla! Vidjet cu kak ce bit nocas joj nek svima dragi Bog pomogne i da nam snage da izdrzimo to !!

Branchi
    07. Listopad 2015. 21:45

Ma da, vidla sam da i kod tebe tako. A te sestre isto - ove tu isto gladna je. I vjerujem da je, ali kad je histerican, nema sanse da bi uzeo! I onda gura ona, guram ja, a nis. Onda su ga odnjeli oprat i dali mu nadohranu. 
    Mislim stvarno ne znam kak ga umirit, nekad nunanje pali, nekad dugo tak jadan place i dere se :(
    Nadam se da ce ok jest sad slijedeci put, jucer i danas do 12.30 je super jeo, nakon toga sve nesto po 5min

Cvarak
    08. Listopad 2015. 01:17

Meni je sad bila na 1 cici 45 min u razmacima pa sam ju presvukla upiskila se i gleda ona gleda plazi jezik i dam ja 2 sisu i cicala 15 min i zaspala .,. Etooo na

Sanjarica
    08. Listopad 2015. 07:21

Bokic cure...evo da vam se i ja napokon prikljucim na ovoj temi... U utorak po noci stigla je nasa malena Ameli... 

Pomalo se upoznajemo i za sada nam ide sve skupa dosta ok... Da ne ureknem...hehe... 
    Saljemo vama i vasim bebacima puse iz Pulskog rodilista! 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.