Moja vec ima mjesec dana i tako je narasla (1 kg i skoro 6 cm) da mi se sve place kako brzo raste.
Isto mi je najdraze kad zahvati sisu ko mali usisavac. Ili kad se redovito isprducka i pokaka t sekundi nakon sto joj promijenim pelenu. Hehe.
Ah, ljubav...
Evo kaze mi patronazna da joj mogu dat espumisan kapi sad nisam ni sama pametna i da ju preko noci ne budim al kao po danu mora jest svaka 3,4 h.... Malo me sve to izludjuje ...sam da minse ne dere tak jako ja joj guramm sisu pa malo primi pa pljune pa nece vristi i dok se ne isplace nece uzet cicu i taj plac traje 30,46min
Cvarak, ja sam svojoj maloj davala Espumisan i nije bas imao ucinka. Jednostavno je moralo proci to pocetno razdoblje prilagodbe crijeva.
Inace cure, kakve imate grudnjake za dojenje? I jel ima negdje podstavljenih grudnjaka? Ja sam kupila neki obicni u Mulleru (u kojem mi sise izgledaju bez oblika) i bio mi je ok prve tjedne, ali sad mi je mali i u opsegu i u kosarici. A tamo ih bas ne mogu isprobati.
Kneginja ma ja joj guram cicu nece uzass place a neznas zasto i nemozes joj pomoc....necu jos nikakve kapindavat vidit cu kak ce bit nocas! Seceri nasi :))
Tak mi je tesko budit curicu svaka 4h ak se sama ne probudi bojim se da ce se opet pocet derat!
Cure kakvo vam je stanje s puntima? ?
Ja evo cetvrti dan ne mogu uopce hodat a kamoli sjedit.. Kad bebica zaplace uzasno mi je jer mi treba nekoliko minuta da se ustanem, ne mogu ga podignut da podrigne koliko me boli.
Fluffy
Ja imam iz mullera i za sad mi je ok! Imas iz hma al tak tak mi je! Ma imat cu ove deri peri jer ni ne namjeravam negdje ic po doma je odlican
Sortiraj odgovore
Najstariji