Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    06. Prosinac 2015. 12:20

Meni je 3,6,9 dan bio koma i 3 t, ovaj sa 6 nisam ni osjetila!! Sad smo u 9t ...vidit cemo

Bumbo0809
    06. Prosinac 2015. 13:18

Mi smo u 12.tom.tjednu tj.prekosutra mu je 3 mj i bas se promjenio bajvise sto se nocnog soavanja tice.. Nikad se nije ovoliko budio za papanje kao ovih 2-3 veceri :/  sto se tice dana.zaspe samo po polah maximum i naravno postane nervozan jer mu se spava,a nece il ne moze-ne znam ni sama.. Zaspe na rukama dok ga dojim i cim ga spustim place i tako u krug
    Tako da mislim da je u skoku
    I doslovno nece nikako da zaspe pa ni tih pola sata bez cicanja, samo tako i zaspe :/

Fluffy2
    06. Prosinac 2015. 15:56

Bumbo0809

Mi smo u 12.tom.tjednu tj.prekosutra mu je 3 mj i bas se promjenio bajvise sto se nocnog soavanja tice.. Nikad se nije ovoliko budio za papanje kao ovih 2-3 veceri :/  sto se tice dana.zaspe samo po polah maximum i naravno postane nervozan jer mu se spava,a nece il ne moze-ne znam ni sama.. Zaspe na rukama dok ga dojim i cim ga spustim place i tako u krug
    Tako da mislim da je u skoku
    I doslovno nece nikako da zaspe pa ni tih pola sata bez cicanja, samo tako i zaspe :/

Identicna situacija i kod nas :)
    8+3 smo.

Fluffy

kris555
    06. Prosinac 2015. 13:33

Mi cemo sutra 11 tjedana navrsit i ne znam jel moguce da nas je skok zahvatio pa se zato tak ponasa, zadnje kaj je lijepo spavao i bio "normalna" beba je bilo u pon hehehe a sad jel moguce da je raniji skok il nekaj drugo ne znam, nadam se normalizaciji uskoro jer je ovo ludnica, sinic sam ga dva puta cijelog presvlacila i bodi i sve jer mu je proslo kak se ukenjao :)

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 13:36

Mi nismo kakali vec 3 dana samo prduckamo :)) sam cekam da se ukaki hehhe

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 15:40

Meni su cesto sise mlohave ,ispuhane i kad ih stiscem cesto tesko ili cak nis neide mlijeko...al
    Ja se s tim ne zamaram jel
    Znam da mlijeka ima ;)) nemoze nestat!!! Kad beba cica stalno ;)) zato nebrigaj te!!!

Branchi
    06. Prosinac 2015. 16:39

Mi cak nesto spavamo po danu, a po noci ok do cca 3 i onda kaos-dugo cicanje, malo lamatanja, malo placa, spavanja po sat vremena ili pol sata....ne znam sta bi to bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI