Meni je 3,6,9 dan bio koma i 3 t, ovaj sa 6 nisam ni osjetila!! Sad smo u 9t ...vidit cemo
Mi smo u 12.tom.tjednu tj.prekosutra mu je 3 mj i bas se promjenio bajvise sto se nocnog soavanja tice.. Nikad se nije ovoliko budio za papanje kao ovih 2-3 veceri :/ sto se tice dana.zaspe samo po polah maximum i naravno postane nervozan jer mu se spava,a nece il ne moze-ne znam ni sama.. Zaspe na rukama dok ga dojim i cim ga spustim place i tako u krug
Tako da mislim da je u skoku
I doslovno nece nikako da zaspe pa ni tih pola sata bez cicanja, samo tako i zaspe :/
Mi cemo sutra 11 tjedana navrsit i ne znam jel moguce da nas je skok zahvatio pa se zato tak ponasa, zadnje kaj je lijepo spavao i bio "normalna" beba je bilo u pon hehehe a sad jel moguce da je raniji skok il nekaj drugo ne znam, nadam se normalizaciji uskoro jer je ovo ludnica, sinic sam ga dva puta cijelog presvlacila i bodi i sve jer mu je proslo kak se ukenjao :)
Mi nismo kakali vec 3 dana samo prduckamo :)) sam cekam da se ukaki hehhe
Meni su cesto sise mlohave ,ispuhane i kad ih stiscem cesto tesko ili cak nis neide mlijeko...al
Ja se s tim ne zamaram jel
Znam da mlijeka ima ;)) nemoze nestat!!! Kad beba cica stalno ;)) zato nebrigaj te!!!
Mi cak nesto spavamo po danu, a po noci ok do cca 3 i onda kaos-dugo cicanje, malo lamatanja, malo placa, spavanja po sat vremena ili pol sata....ne znam sta bi to bilo
Pozdrav cure, evo mi ušli u treći mjesec..malac je dosta kenjkav i spava mu se a teško su uspava..ali nije da jede vise..mi smo na Ad (Novalac AC) pa vidim koliko papa..nisam sigurna jel skok ili ne ;) sad spava vec 2,5h i vec me brine..zadnjih par dana mu se stalno spava...nije vruć tak da temp nema, samo zna kihati, ali to je koliko znam kod beba normalno..Ugl ovaj tjedan idemo na kontrolu pa ce ga pregledati! Isto trebali bi dobiti drugu dozu protiv HepB i onaj koktel cjepiva, ali jos nisam odlučila hoću li ga sada cijepiti ili kad navrši 6mj i kad bude savršeno zdrav, bez ijednog smrklja :) ...za one koje se pitaju zašto tako, zato jer sam čitala da bebe ne proizvode antitijela do 6mj..ono sto dobe dobiju od mame i preko majčinog mlijeka, a s obzirom da ne dojim radije cu malo pričekati!
Vidjela sam da ste pisali o prevlacenju kozice i da većina to radi..nama je pedijatrica tekla ni slučajno!vec mi počinje biti smješno kako se stavovi pedijatara razlikuju..užas!pa sad ti budi pametan..
Sortiraj odgovore
Najstariji