Kris a ma pocnem uspavljivat sto prije al nekad neide pa jednoatavno moram dat sisu i ja ae opustim pa skoro i Zaspim pa tako i ona! I pocela sam malo suskat zveckom kad jako place da ju umirim pa joj pjevam i tako onaj aššš zvuk ispustam da se smiri i skacem po pilates lopti ;)) ma ovih dana po danu jako lose spava svega pol h,a nekad zna odvalit 3h u komadu anema pravila uopce!!
Pa ja isto sve zivo pokusavam i zaspi spustim ga i opet gleda.. Valjda je samo privremena faza, jucer smo u ducan isli pa je u voznji zaspao al ne zelim da mi jedino tak zaspi dok se vozi u kolicima il u autu.. Mislim da jos nije skok a i sve me strah ovog sljedeceg s 3 mj :D
Da i ja se nadam ...cim ju spustim meskolji se i pocne gledat!! I kao da je gladna pa dan sisu sam je navlaci i zraka se naguta!!
Kako idu ti skokovi? Znam 3,6,9. Ali jel se dogadjaju kad beba navrsi ili kad udje u taj tjedan? Moja je vec 3 noci cendrava, nikako je uspavati, trazi sisu pa sisa samo malo i trga ju, kvrci noge a kad zaspe trga se kao da ju nesto plasi u snu. Luda sam vise, samo mi se place.
Moja je skakala cili 6. tjedan, od kad je usla, dok nije izasla iz tog tjedna. Jedva sam prezivila ovaj skok 😌 ...onaj sa 3 tjedna jedva smo osjetili.
Kako se ponasala taj tjedan Lela? Jel se samo nacicavala ili? Ja zapravo ni ne znam je li ovo kod nas skok ili sta je. Evo sad je u snu malo zaplakala, pa se protezala i nastavila spavat dalje.
A moj je oko 9.tjedna isto postao razdrazljiv nervozan problem sa spavanjem i sl.al se nije bas nacicavao nekaj nego bi vise povukao nekaj malo i nebi htio jest vise tak da nemam pojma :)
Bila je budna po cili dan, doslovno od 7:30 do 23, jedan dan do 01:00. Naravno, od neispavanosti nervozna, nikako uhvatit san, po par sati sam je znala uspavljivat, manje je kakala, a po cile dane histericno, ljuto sisala.
Sortiraj odgovore
Najstariji