Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    06. Prosinac 2015. 03:31

Kris a ma pocnem uspavljivat sto prije al nekad neide pa jednoatavno moram dat sisu i ja ae opustim pa skoro i Zaspim pa tako i ona! I pocela sam malo suskat zveckom kad jako place da ju umirim pa joj pjevam i tako onaj aššš zvuk ispustam da se smiri i skacem po pilates lopti ;)) ma ovih dana po danu jako lose spava svega pol h,a nekad zna odvalit 3h u komadu anema pravila uopce!!

kris555
    06. Prosinac 2015. 09:57

Pa ja isto sve zivo pokusavam i zaspi spustim ga i opet gleda.. Valjda je samo privremena faza, jucer smo u ducan isli pa je u voznji zaspao al ne zelim da mi jedino tak zaspi dok se vozi u kolicima il u autu.. Mislim da jos nije skok a i sve me strah ovog sljedeceg s 3 mj :D

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 10:23

Da i ja se nadam ...cim ju spustim meskolji se i pocne gledat!! I kao da je gladna pa dan sisu sam je navlaci i zraka se naguta!!

jahanara
    06. Prosinac 2015. 11:21

Kako idu ti skokovi? Znam 3,6,9. Ali jel se dogadjaju kad beba navrsi ili kad udje u taj tjedan? Moja je vec 3 noci cendrava, nikako je uspavati, trazi sisu pa sisa samo malo i trga ju, kvrci noge a kad zaspe trga se kao da ju nesto plasi u snu. Luda sam vise, samo mi se place.

Lela29
    06. Prosinac 2015. 11:51

Moja je skakala cili 6. tjedan, od kad je usla, dok nije izasla iz tog tjedna. Jedva sam prezivila ovaj skok 😌 ...onaj sa 3 tjedna jedva smo osjetili.

jahanara
    06. Prosinac 2015. 12:01

Kako se ponasala taj tjedan Lela? Jel se samo nacicavala ili? Ja zapravo ni ne znam je li ovo kod nas skok ili sta je. Evo sad je u snu malo zaplakala, pa se protezala i nastavila spavat dalje.

kris555
    06. Prosinac 2015. 12:05

A moj je oko 9.tjedna isto postao razdrazljiv nervozan problem sa spavanjem i sl.al se nije bas nacicavao nekaj nego bi vise povukao nekaj malo i nebi htio jest vise tak da nemam pojma :)

Lela29
    06. Prosinac 2015. 12:06

Bila je budna po cili dan, doslovno od 7:30 do 23, jedan dan do 01:00. Naravno, od neispavanosti nervozna, nikako uhvatit san, po par sati sam je znala uspavljivat, manje je kakala, a po cile dane histericno, ljuto sisala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.