Ne znam meni je preko sesirica bilo fakat lakse i nije me bolilo bas, malo u pocetku samo.. Ne znam moj isto nekad zine al kad se o cici radi onda malo skroz otvori usta i ne cica kak se spada. Mozda da probas spricom izvuc bradavicu? Kneginja je stavila link par puta, ja sam uspjela i povuko je bebi al se smocila cika i vise nije htio pa je poceo plakat. Al iskreno ak te fakat tak jako boli i nemres izdrzat nemoj se forsirat. Mislim kako hoces, to je samo moje misljenje ;)

Jel vase bebe zaspu na vama i mirne su a kad ih spustite odma komesanje i ko da im nesto smeta ili traze sisu! Ja dam sisku i odma uzme i papa! :/

Moj zaspi tipa na meni i kad ga spustim obicno pocne mahat rukama i vrpolji se pa ga zagrlim i onda se umiri..
Danas mi stalno skoro place, ne znam kaj mu je, place kad je gladan nahranim ga, podrigbe i place neumorno, vriska uzas i onda nekak zaspi. Umoran je vidim po njemu a nikak zaspat :/

Da da Sova to su te... Tocno si napisala... Ti 3 puta dnevno po 7 kuglica cuclas a bebi 3 puta dnevno po 5 kuglica rastopljene(ja sam ih sa zlicicom zgnjecila) u malo malo vode...
Zbilja se nadam da ce vam pomoc...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Zaboravih napisat da se daju prije jela...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji