Fluffy doji sa šeširićima dok ti ne zarastu rane i dobra je mast iz dm-a. izmasiraj prije dojenja. meni je tako bilo nakon što sam došla iz bolnice i radila sam tako kako sam ti napisala i zarasle su za 2 dana. i nakon dojenja sam još malo mlijeka namazala po bradavicama i pustila da se malo luftaju.
Imam sesirice i nema mi razlike, nista manje ne boli. Mazem i mlijekom i maslinovim uljem, kremom od biobaze.. izdojim se pa mu dam iz bocice i bude mi malo bolje i cim ga opet stavim na sisu sve iz pocetka..
Zanimalo me jel se moze bebac od mene razbolit i jel smije moje mlijeko s obzirom na temperturu?
Hvala vam cure na savjetima, ne znam vise sta da napravim a da prođu rane..
Fluffy
Hvala Bumbo i Igorovabebica
renata, nije mi nitko pokazao siroko povijanje, stavljala sam samo deblju svedsku pelenu, s tim da smo bili dva tjedna u bolnici zbog drugih stvari, tamo ju nisu povijali a ja nisam mogla ni vjezbe radit s njom jer je bila kraj aparata, doma je bilo i vruce ponekad pa nisam uvijek stavljala ni tu svedsku, i osjecam se uzasno jer me strah da su zbog toga sad problemi :( a mnoge ovdje ni ne povijaju i sve bude super s kukovima, a neke povijaju i bude koma... dobro smo i prosli, ali sad cu se intenzivno tome posvetiti, vjezbam i svaki dan s njom odizanje glave s podloge jer je zbog kefalhematoma i ciste moguce da bude isla na razvojne vjezbe ako bude kaskala za drugima u razvoju
Renata znam da se vrtim u krug.. bas mi mama govori da nije nikad cula da nekome toliko dugo stoje rane. Kad je patronazna bila rekla je da je sve savrseno da on lijepo i pravilno sisa. Jedino sto on ne zeli otvorit usta nego se ponasa kao mali usisavac, otvori samo malo usta i usise sisu.
Hvala vam na odgovorima.
Fluffy
Jutro mame. Je li koja imala problema sa mokracom? Mom malom mokraća ima čudan miris po željezu. Ali to samo kada ga ne presvlačim kod svakog hranjenja. Temperaturu nema, ali manje jede i nervozan je. Ako može koji savjet? Može li od ad tako smrditi mokraca?
Sanjarice, jesu to te? Znači, mali 3 puta dnevno po 5 granulica, a ja 3 puta dnevno po 7 granulica. Već sam luda s tim grčevima. Nema što nisam poduzela kako bi ih prevenirala. Naravno, ništa od toga nije uspjelo. Ne mogu vjerovati da nekom samo čajevi pomognu... Užasno mi ga je žao
Hvala ti puno
Ne znam meni je preko sesirica bilo fakat lakse i nije me bolilo bas, malo u pocetku samo.. Ne znam moj isto nekad zine al kad se o cici radi onda malo skroz otvori usta i ne cica kak se spada. Mozda da probas spricom izvuc bradavicu? Kneginja je stavila link par puta, ja sam uspjela i povuko je bebi al se smocila cika i vise nije htio pa je poceo plakat. Al iskreno ak te fakat tak jako boli i nemres izdrzat nemoj se forsirat. Mislim kako hoces, to je samo moje misljenje ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji