Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    04. Prosinac 2015. 20:16

Ivek nemoj se bespotrebno nervirati. Ako beba papa, ima popišane pelene i uredno stolicu sve je to ok! Moja je isto dobivala u početku puno na kilaži, a onda usporila i jako se izdužila. Bila je ko loptica, a sada je baš visoka i duguljasta. Izgleda da bude ipak manekenski tip!

Ryanne
    04. Prosinac 2015. 21:02

Cure, jel ima skok u razvoji sa 3 mjeseca? Danas nam je koma. Samo cendra, place, urla, ako joj i dam sisu cesce nego inace svadja se s njom u grize ju, a ne jede..

Nema temperature. Ne boli je uho (probala sam pritisnuti), kakala je...  ne znam vise kako je smiriti. 

Bumbo0809
    04. Prosinac 2015. 21:26

Lidija drzi se! 

Ivek, opusti se lijepo,glavno je da je bebica vesela i nasmijana i da papa/piski/kaki/spava :-)  ne moze uvijek dobivat po kg na mjesec... 

Ryanne postojo taj s 3.mj..pomalo,brzo ce proci! Mi za 4 dana imamo 3 mj,al mi se cini da je on vec zadnja 2 dana u skoku (jastucici su mi stalnoooo prepuni mlijeka! Ocito si nacicava dosta)

Igorovabebica
    04. Prosinac 2015. 21:42

Lidija, držite se, bebica i ti ste pravi junaci!!! Puno pusa i lijepi želja vam šaljem, ako se trebaš izjadati i malo olakšati dušu, slobodno viči, plači, što god, samo da sve to iz sebe izbaciš! Divim ti se na tvojem strpljenju, hrabrosti, prava si majka ratnica! Kao i sve ostale mame! 

Fluffy2
    05. Prosinac 2015. 09:04

Zene drage nema nam druge nego gurat do kraja, sve cemo mi prezivit!

Nego ja sam razbolila, imam temp 38.5, bole me zglobovi i povraca mi se. Sise su mi natecene jer se zbog rana ne mogu niti izdojit kako treba, ali mislim da nije temperatura zbog toga.
    Ili li straha da mi se beba razboli??

Fluffy

Fluffy2
    05. Prosinac 2015. 09:51

Pazim da se ne upale, stavim maloga malo na sisu dok mogu izdrzat jer su mi bas rane po bradavicama. Ali naravno ne isise on do kraja koliko ima pa su malo tvrde.
    Sve sam vec pokusala ali rane ne prolaze.

Fluffy

kris555
    05. Prosinac 2015. 09:59

Ak imas kvrzice masiraj a ak su tvrde stavi si list kupusa da izvuce, probaj bude ti lakse.. A prije nego kaj bebu stavis da cica malo izmasiraj da ti cica nije pretvrda a za bolove ne znam iskreno ja sam isto znala plakat i dojit, jesi probala sa sesiricima? Trebalo bi manje bolit s njima i mazi purelanom il onom kremicom iz dm-a, vidi kaj ti vise pomaze i drzi cice vani da se luftaju tak ce rane prije proc..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.