Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    30. Studeni 2015. 18:03

Lela neznam jel ve ro bit moguce malo se umori zaspe na meni i nakon 3 min gura glavu oce cicu ak ne plac dernjava moZda si voli pojest u polu snu ja neznam vise joj jojj one nas dresiraju a ne mi njih ;)€

Oliva4
    30. Studeni 2015. 18:22

Plavojka hvala na info..i ja ću razmislit o njima..ma super je 35 za drugo..ja sam 6 godina mlađa od tebe pa ću ipak radit malo dužu pauzu između djece..jedino što ja baš nisam najbolja s planiranjem :D

P.s. nemojte se ljudi nikad selit s bebom..to je samo takav tramak :p :D

Branchi
    30. Studeni 2015. 19:24

Ja sam isto sad 33 pa bi zato isto kroz 2 godine, dakle oko 35-e.....a sad ko zna sta ce nam zivot donjeti :)
    Mi se vjerojatno selimo iduce godine, ali samo manja selidba hehe

kris555
    30. Studeni 2015. 19:25

Ja sam vjerojatno najmladja tu, tek 23, al opet bi neku razliku od par god. Izmedju mene i najstarijeg brata je 14 god razlike

Sanjarica
    30. Studeni 2015. 20:07

Ja imam 25 god... I zeljela bi manju razliku medu djecom...izmedu mene i sestre je 6 god razlike i mislim da bi bilo ljepse da je manja razlika... Ali đaba nam nasa "planiranja"... Tko zna kako ce na kraju ispast...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    30. Studeni 2015. 20:14

Ja sam mislila da će ovo bit manja selidba jer ono ne nosimo nikakav namještaj iz starog stana,sve smo sad ranije opremili,ali kao stvari,robu i to..i otišli samo sa zapadnog dijela grada na istočni..nigdje dalje,a kad ono čudo koliko stvari..s njom će mi smještanje svega trajat tjednima..ne smijem lupat puno,šuškat pa sad plače pa sad gladna..juju ..ludnica :D

jahanara
    30. Studeni 2015. 20:16

Sova pijem litru komorača dnevno, evo sad sam skuhala i kamilicu pa ću i nju popiti. Moja cura je prije kakila baš puno i sad mi je ovo skroz neobično i zabrinuta sam oko tog. Cijeli dan joj kao krulji po crijevima i prducka a od kake ništa...

Ashley odlično ste vi to uhodali. Malo zavidim :-)

Moja cura skoro ništa nije spavala danas, evo sam preumorna. Od kad smo je okupali, ne znam šta se dogodilo s njom. Mlatila je rukama i nogama sve u šesnaest (al ne onako veselo) i kao da je non stop gladna i stavim je na ciku pa malo hoće malo neće, pa glavicom trza lijevo desno i hvata ciku. evo sad sam je dragala po leđima pa se malo umirila. brine me ovaj dio sa trzanjem glave.
    mene izgleda stalno nešto brine...

Branchi
    30. Studeni 2015. 21:03

Oliva tak ce i nama bit haha, kao samo roba i to, a u biti kaos...ali tjesim se :D isto ne idemo daleko, savica na kvatric, ali stvari se uvijek nagomilaju :D

Mi nismo spavalu bas ni po danu, a borimo se i sad...jede, spava 15min, zaplace i opet cica pa spavanje 15min...velim ja. Jesenske bebe su u konstantnom skoku...a mozda mi je jan i uzbudjen, sutra ima 2 mjeseca i otvaramo onaj kalendar s coksama koji broji dane do bozica hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.