Branchi moja isto jako malo spava, mozda 10 ak sati, po danu cca 2 sata, ostalo po noci. Nije cak toliko nervozna, kapci su joj crveni, nikako da se naspava.
Nocas mi isto nije stenjala puno, par puta, cula sam prrrrr i umirila se 😄 ...al je zato jutros mucilo, sad mi kaka svako 2-3 dana.
Zadnje dvi veceri prije spavanja popijem pola litre kamilice, mozda je i to utjecalo na njenu probavu, a nocas kad sam je dojila, cila mi je mirisala na kamilicu...ili ona ili mliko, nisam mogla virovat 😃
Cure, mi smo nasli sredstvo koje malom pomaze da prducka, odnosno da se ne napinje. I njemu je bilo bolno prduckanje, a odkad smo mu poceli davati te granule jede i prducka, i nema vise stenjanja ni naprezanja.
To su homeopatske granule, Colocynthis 15x. Rastope se na zlicici sa mlijekom ili cajem i vodom i daje se djetetu tri puta dnevno. Moram priznat da ni muz ni ja nismo mislili da bi moglo djelovati, ali evo cec tjedan dana mali nema problema s prduckanjem.
Sova, dal se ti pokušavaš striktno rasporeda prema knjizi ili?
Ja sam npr, htjela da moj malac počne spavati po danu, ali da spava odreeno vrijeme, a ne da cijeli dan spava po 10-15 min pa se probudi, pa nakon nekog vremena opet 10-15 min. I prema savjetima iz knjige sam u tome i uspjela, a onda se samim time i hranjenje izreguliralo jer je pratilo promjene u vezi spavanja. Prije mi je mali jeo na svaka 2-2,5 sata, a kada smo sredili spavanje počeo je tražiti jelo na svaka 3 sata i sada smo na tome, što nekako i jest prema knjizi.
Ne znam dal pokušavaš uvesti promjene u hranjenju i spavanju, općenito u svemu, ali ja mislim da su oni još premali da bi im se odjednom sve dovodilo u red. Možda da se orijentiraš na jednu stvar, kao hranjenje ili spavanje.
Lela ajde super da nismo jedini 😀
I on ima malo rozkaste kapke, ali stvarno je super volje cijelo vrijeme, uopce nije ono krenky pa da mu se spava.
Cak smo sad bili u ikei, odspavao je tamo cijeli djir hehhe, i onda smo prije doma isli u onaj prostor za dojenje, super je.
Sad je evo zaspao doma nakon presvlacenja i klope, mogla bi i ja...al najgore je kaj mi se prek dana uopce ne spava!
Vi spavate kad i bebice core??
Naana kak ti uspjeva uspavat bebaca?! Moja ima vec par tjedana neki ritam
Al nije bas isti al muku mucim sa uspavljivanjem i obavezno u polusnu mora cica bit u ustima moram to ukinut jer nemrem bas tak stalno!! A varalicu pljuje nece!! Daj napisi koji vam je ritam od jutra do navecer oad se budite papate?!
Ja sam prva 4 tjedna spavala po danu i ona, vise ne, organizam mi se navika na manjak sna i odlicno funkcioniram.
Moja je od jutros od 7 uspila po ure ubit oko 😒...nema sanse.
Inace ja muku mucim sa dudanjem sise, kraljica nece dudu jer joj to glumi moja sisa. Malo jede, pa malo duda i tako 40 min, pa ne pojede dovoljno i opet trazi za pola sata. I ja se uzivam mazit i pazit s njom, al ovo je vwc uzelo maha, a nukako da prihvati varalicu 😓
Ja cu bas probat veceras dudicu, jer je nekad u autu i setnji prihvati, a nekad ne.
...jer moj isto ima naviku ko lela tvoja, cica je i hrana i duda :)
Sortiraj odgovore
Najstariji