E tak mi ne spavamo jer on stenje i napinje se ...ono zaspe i onda ga probudi to, a tak i mene. I nije da nesto place, samo tako ste je i malo mase rukicama, uglavnom veselo. Po danu nema tih problema

A kako kaka Branchi? Moja u zadnje vrijeme nesto slabo, jednom dnevno.

A on kaka sigurno 5 puta, to je neki prosjek 😀
Ali nes se razmahao, pa malo stenje, pa prdne i tak....a oko 8 sam digla roletu jer vidim da nema spavanja i onda smo lezali jos pol sata, on guguce, smije se, super volje. Najbolje kaj on nije cangrizav jer malo spava. Mi u prosjeku dnevno spavamo samo 10 sati! Znaci dan i noc zajedno.....to je stvarno malo al njemu je eto dosta. Moram se pomirit s tim i napokon lec kad i on legne i preko dana. Jucer je prije kupanja odspavao 2.5 sata, a ja umijesto da corim, gledala poirota :)

Cvarak tako i nama zna bit s okom, s tim da on kad se umiri i pocne gledat u kriz kaka :)))
Oliva potrazila sam, dr Herman je na tecaju u Petrovoj rekao da dojilje mogu upotrebljavati Cerazette kontracepcijske pilule, one se sastoje samo os progesterona.. Moram razmislit malo o tome hocu li krenuti s pilulama, mozda malo kasnije.. Iako cu onda taman razmisljat o drugom djetetu :)
Ne znam kak vi stojite s godinama, ja imam 33 tak da mi se cini da bi s 35 stvarno bilo dobro rodit drugo.. Al kao sto netko rece tu, tko zna kak ce to na kraju ispast..
E, a bocice za cuvat mlijeko, u rodi na maloj skoli dojenja su nam rekli da je najjeftinije kupit one sterilne bocice za urin iz ljekarne i u njima cuvati!
I btw, moj maleni je zadnja dva dana ujutro stenjao nakon drugog bujenja (oko5) i onda sam ga ostavila pored sebe pa hi tako stenjajuci zaspao..
I jos jedna stvar, micek se sinoc prvi put glasni nasmijao, ono bas HAHA :)) i dva puta ponovio! Ja se naravno rasplakala :))

Hvala vam na savjetima. Nadam se da se nece vise nikada ponoviti. Skamenila sam se od straha on je stucao i u isto vrijeme podrigivao pa se tako jako rasplakao i onda se to dogodilo, oba puta. Mogu si mislit koliko je to njemu bilo iritantno. Meni bi sigurno bilo. I danas ga presvlačim u noci i počeo stucati. Umrla sam od straha da ce se to ponoviti. Ali samo je stucao pa nije plakao, hvala Bogu!
Inace, ja isto uzela onu knjigu "Sretna beba" i vec dva dana pokušavam ući u raspored i nema sanse. Znaci ona kaze da se bebicu treba buditi za hranjenje. Ovaj moj kad zaspi, ma nema sanse da ga probudim. Ja otvorila rolete, otkrila ga. Kad nije bilo nista, pocela sam ga ljubiti, dragati, glasno pricati. Ma nema sanse. A bilo mi je bed nesto agresivnije. Curke koje prate rasporede, kako razbudite bebu?
Hvala vam na savjetima. Nadam se da se nece vise nikada ponoviti. Skamenila sam se od strahaon je stucao i u isto vrijeme podrigivao pa se tako jako rasplakao i onda se to dogodilo, oba puta. Mogu si mislit koliko je to njemu bilo iritantno. Meni bi sigurno bilo. I danas ga presvlačim u noci i počeo stucati. Umrla sam od straha da ce se to ponoviti. Ali samo je stucao pa nije plakao, hvala Bogu!
Inace, ja isto uzela onu knjigu "Sretna beba" i vec dva dana pokušavam ući u raspored i nema sanse. Znaci ona kaze da se bebicu treba buditi za hranjenje. Ovaj moj kad zaspi, ma nema sanse da ga probudim. Ja otvorila rolete, otkrila ga. Kad nije bilo nista, pocela sam ga ljubiti, dragati, glasno pricati. Ma nema sanse. A bilo mi je bed nesto agresivnije. Curke koje prate rasporede, kako razbudite bebu?
I ja sam uzela knjigu i kao idem probat taj radpored al vise za spavanje al ja svoju ne budim i neslazem se s tim da budim dijete i ovako mi tesko zaspe...ak treba jest probaj u snu dat sisu ako dojis pa vidi dal ce jest! Jel ja kad sam svoju budila npr jer smo isli kod dr.pa bi jadna samo se rasplakala jako i nikako umirit i bude nervozna! Po meni to budjenje nema smisla!

Hvala vam na savjetima. Nadam se da se nece vise nikada ponoviti. Skamenila sam se od strahaon je stucao i u isto vrijeme podrigivao pa se tako jako rasplakao i onda se to dogodilo, oba puta. Mogu si mislit koliko je to njemu bilo iritantno. Meni bi sigurno bilo. I danas ga presvlačim u noci i počeo stucati. Umrla sam od straha da ce se to ponoviti. Ali samo je stucao pa nije plakao, hvala Bogu!
Ja ne silim buđenje. Sad kad je uhvatila ritam približno se budi u isto vrijeme. Raspored spavanja sam složila prema njenom ritmu samo ga se trudim održati da se ne pogubimo.

I mi Sova koristimo bio gaiu al ocito bez ucinka. Tako i ja nemogu spavati kad cujem da stenje i napinje. Mislim da sve skupa spavam 5 sati. Preko dana ne mogu zaspati, a noc je tih 5 sati. Evo tocno cujem da joj kuha po trbuhu a nikako se pokakati. Kako tvoj kaka? Jel se moze kako potaknuti stolica kod beba?
I mi Sova koristimo bio gaiu al ocito bez ucinka. Tako i ja nemogu spavati kad cujem da stenje i napinje. Mislim da sve skupa spavam 5 sati. Preko dana ne mogu zaspati, a noc je tih 5 sati. Evo tocno cujem da joj kuha po trbuhu a nikako se pokakati. Kako tvoj kaka? Jel se moze kako potaknuti stolica kod beba?
Moj kaka dobro. Ima oko 5 i vise stolica dnevno. Ali ako dojis, kazu da je normalno da ne kaka. Pa cak i da 10 dana bude bez kakanja. Iako moram priznati, moj mali sada tak puno kaka, pa da nema stolicu 2 dana vec bih se zabrinula. Jel piješ ti možda onak caj od komorača? Kazu da je od njega bolja probava i tebi i bebi. Ja pijem 1l rooiboisa dnevno.

Moja kad ima problema sa kakanjem...(kao sad jedan dan kad sam smazala pola cokolade s ljesnjacima pa se ona poslije patila jadna... Bas sam bila ljuta na sebe..!) sam joj masirala trbuscic i kao malo jace recimo pretiskala donji dio trbuha... Znaci ne jako...nego onako lagano... I vrtila nozicama...nakon toga se uspijela pokakat...pa pokusajte..
I primjetila sam da joj je neki gust nakon kupanja se pokakat... Hahaha...taman je lijepo presvucem i stavim na sisu i cujem kako puni pelenu... mozda je topla kupka potakne...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji