Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    30. Studeni 2015. 09:27

A kako kaka Branchi? Moja u zadnje vrijeme nesto slabo, jednom dnevno.

Branchi
    30. Studeni 2015. 10:34

A on kaka sigurno 5 puta, to je neki prosjek 😀
    Ali nes se razmahao, pa malo stenje, pa prdne i tak....a oko 8 sam digla roletu jer vidim da nema spavanja i onda smo lezali jos pol sata, on guguce, smije se, super volje. Najbolje kaj on nije cangrizav jer malo spava. Mi u prosjeku dnevno spavamo samo 10 sati! Znaci dan i noc zajedno.....to je stvarno malo al njemu je eto dosta. Moram se pomirit s tim i napokon lec kad i on legne i preko dana. Jucer je prije kupanja odspavao 2.5 sata, a ja umijesto da corim, gledala poirota :)

plavojka
    30. Studeni 2015. 10:42

Cvarak tako i nama zna bit s okom, s tim da on kad se umiri i pocne gledat u kriz kaka :)))
    Oliva potrazila sam, dr Herman je na tecaju u Petrovoj rekao da dojilje mogu upotrebljavati Cerazette kontracepcijske pilule, one se sastoje samo os progesterona.. Moram razmislit malo o tome hocu li krenuti s pilulama, mozda malo kasnije.. Iako cu onda taman razmisljat o drugom djetetu :)
    Ne znam kak vi stojite s godinama, ja imam 33 tak da mi se cini da bi s 35 stvarno bilo dobro rodit drugo.. Al kao sto netko rece tu, tko zna kak ce to na kraju ispast..

E, a bocice za cuvat mlijeko, u rodi na maloj skoli dojenja su nam rekli da je najjeftinije kupit one sterilne bocice za urin iz ljekarne i u njima cuvati!

I btw, moj maleni je zadnja dva dana ujutro stenjao nakon drugog bujenja (oko5) i onda sam ga ostavila pored sebe pa hi tako stenjajuci zaspao..

I jos jedna stvar, micek se sinoc prvi put glasni nasmijao, ono bas HAHA :)) i dva puta ponovio!  Ja se naravno rasplakala :))

Sova5
    30. Studeni 2015. 11:33

Hvala vam na savjetima. Nadam se da se nece vise nikada ponoviti. Skamenila sam se od straha  on je stucao i u isto vrijeme podrigivao pa se tako jako rasplakao i onda se to dogodilo, oba puta. Mogu si mislit koliko je to njemu bilo iritantno. Meni bi sigurno bilo. I danas ga presvlačim u noci i počeo stucati. Umrla sam od straha da ce se to ponoviti. Ali samo je stucao pa nije plakao, hvala Bogu!

Inace, ja isto uzela onu knjigu "Sretna beba" i vec dva dana pokušavam ući u raspored i nema sanse. Znaci ona kaze da se bebicu treba buditi za hranjenje. Ovaj moj kad zaspi, ma nema sanse da ga probudim. Ja otvorila rolete, otkrila ga. Kad nije bilo nista, pocela sam ga ljubiti, dragati, glasno pricati. Ma nema sanse. A bilo mi je bed nesto agresivnije. Curke koje prate rasporede, kako razbudite bebu? 

jahanara
    30. Studeni 2015. 11:34

I mi Sova koristimo bio gaiu al ocito bez ucinka. Tako i ja nemogu spavati kad cujem da stenje i napinje. Mislim da sve skupa spavam 5 sati. Preko dana ne mogu zaspati, a noc je tih 5 sati. Evo tocno cujem da joj kuha po trbuhu a nikako se pokakati. Kako tvoj kaka? Jel se moze kako potaknuti stolica kod beba?

Sanjarica
    30. Studeni 2015. 11:55

Moja kad ima problema sa kakanjem...(kao sad jedan dan kad sam smazala pola cokolade s ljesnjacima pa se ona poslije patila jadna... Bas sam bila ljuta na sebe..!)  sam joj masirala trbuscic i kao malo jace recimo pretiskala donji dio trbuha... Znaci ne jako...nego onako lagano... I vrtila nozicama...nakon toga se uspijela pokakat...pa pokusajte.. 
    I primjetila sam da joj je neki gust nakon kupanja se pokakat... Hahaha...taman je lijepo presvucem i stavim na sisu i cujem kako puni pelenu... mozda je topla kupka potakne...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    30. Studeni 2015. 12:20

Ja sam isto protiv budenja...oni su jos maleni i potrebno im je puno sna...a kad su gladni se ionako sami probude... Na nama je da se prilagodimo njima... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.