Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    29. Studeni 2015. 21:17

Ma citala sam negdje da je kao to normalno da bjeze oci al reko idem vidjet da nismo jedini hehhe!!!

kris555
    29. Studeni 2015. 21:46

Cvarak i mojem bjezi haha nama je ped rekla da je cak do god dana normalno. 
    U kakvim posudicama drzite izdojeno mlijeko? Jel moze stajat u bocici? Ja imam onu neku nukovu kaj ima onu zastitu da se ne prolije.

Mary36
    29. Studeni 2015. 22:03

Kako je super da ste se vi tu cure zadržale skupa na ovoj temi! Kad je L bila mjesec-dva mene je svačega sličnog bilo strah kao npr. tog bježanja oka, a nisam imala koga pitati. Baš je to lijepo kad si tu međusobno pomažete i podržavate 

Sova5
    29. Studeni 2015. 22:14

Curke, jel se kojoj desilo da bebica od plakanja zaboravi (?!) udahnuti. Mali je to danas 2 puta napravio. Ne moram vam reci kako mi je bilo. I oba puta se nakon toga on instant smirio. Kao da se i on jako uplašio sta se to upravo dogodilo. Cula sam da to djeca rade, ali ono- klinci, a ne beba od 3 tjedna!! Ima tko iskustva? Sta da radim ak to opet napravi?

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 22:24

Sova, to se mom dogadjalo u grcenju ili kad ga stavim u kadicu (kupanje nam je prije bilo ko da idemo na streljanje). Isto sam se na pocetku prestravljivala, a onda mi je patronazna rekla da kad dodje do toga samo mu prelazim rukama po tijelu od vrata prema nogicama tako da mu rukice postavljam uz tijelo ( jer se tada razmase) i smireno pricam. I palilo je. Kad bi mu tako lagano stisnula rukice uz tijelo bi se poceo smirivati. Jer to je nesto kao slicno povijanju. 
    Onda sam nekako i prestala reagirat na takav njegov plac sa strahom i prestao je tako plakat jer sad nema razloga. Kupanje je zavolio, a grceva ili nema ili su minimalni.

Branchi
    30. Studeni 2015. 01:08

Nama se isto desi to sa kao gubitkom zraka i krokodilske suze pa isto pali prolazenje po tijelu sa rukom...ne volim to kad mu se desi, bas nelagodno :((
    Ali je isto na svu srecu rijetko.

Jan je prije kupanja u 20 odcorio skoro 3 sata i onda smo od spavanja u 21 do sad spavali tek sat i pol :) ostalo je klopa, malo zajednickog dremanja na coci i evo sad presvlacenje jer je bas napunio pelenu hehe.
    Pretpostavljam da vi svi konkretnije spavate :)

jahanara
    30. Studeni 2015. 08:15

Jutro cure! Mi smo do 5 spavale super, a od tad malo drijemale i stenjale. Stenje i napinje se kao da mora kakati a nikako i od silnog napinjanja bljucka. Ima neki nacin kako to olaksati? Bas mi ju je tesko gledati da se tako pati...

Branchi
    30. Studeni 2015. 08:49

E tak mi ne spavamo jer on stenje i napinje se ...ono zaspe i onda ga probudi to, a tak i mene. I nije da nesto place, samo tako ste je i malo mase rukicama, uglavnom veselo. Po danu nema tih problema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.