Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    01. Prosinac 2015. 20:33

Jahanara ja  isto ne dajem vodu..što cvarak kaze,samo stvara kontraefekt..a za kakanje,moja mala ti isto kaka svakih par dana i to je sasvim ok,ako nema nekih tegoba i normalno se ponaša nemaš razloga za brigu..i pedijatrica mi je rekla da dojene bebe mogu imat stolicu od više puta u danu do jednom u par dana..čitala sam da može čak i do 10 dana..

plavojka
    01. Prosinac 2015. 20:53

Branchi, lijepo rasteteee!!! Dugonjica mala je on!

Meni se cini da je nama skol pred vratima.. Cijeli dan je kenjkav, spava po par minuta ono 15max, svadja se sa cicom, ima ju u ustima i vristi.. U cetvrtak nam je 6 tj.. Bas mi je neki nervozan od jucer! Tak da ak nije skok fakat ne znam kaj je..

Sova5
    01. Prosinac 2015. 22:26

Plavojka, kod nas isto skok od 3 tjedna. Dok me ne počne frustrirati, moram priznati da mi je jako smijesno to svađanje sa sisom. Gledam i ne vjerujem sta radi. A onda kad to potraje i on tak vrišti onda mi vise nije smijesno 

Curke, jel kojoj od vas bebica sada ili prije zabacivala ili zabacuje glavicu unatrag? Meni to nije bilo toliko zabrinjavajuće ali mm je van sebe (inace sam ja ta koja paničari, a on je cool) zasto to radi. Znaci glavica mu ode unatrag prema leđima- dok pajki, a i recimo kad ga stavim na podlogu za presvlačenje kao da gleda nesto iza sebe. Izgleda mi ko naopaka kiflica. Naravno, kad sam guglala ispada da ima svasta nesto i u najmanju ruku nam ne ginu neke cijeloživotne vježbe. Nadam se da to zaista nije nista strasno... 

PS. Rastemo ko gljivica. Sa 3 tjedna 4200grama. Pravi mali bumbar 

jahanara
    01. Prosinac 2015. 22:53

Ma tako ni ja neću davati vodu. I takav stav sam imala od početka da ne treba, a danas mi teta kaže da bi trebala jer zato i dolazi do tog da bljucka sirasto. 

Oliva a kad se pokaka jel to bude normalno ili nešto obilnije? čini mi se da nema nekih tegoba, samo puno prducka. 

Plavojka moja se identično ponaša, a to vrištanje sa cicom u ustima ajme meni...

Sova moja curka kad se proteže zabaci glavu otraga i uvije leđa prema trbuhu i nisam se baš s tim opterećivala ni mislila da je to nešto loše. i kad je držim kad krene gledat prema gore i gurat glavu otraga okrenem se s njom pa da vidi to što je ugledala.

Pomalo
    01. Prosinac 2015. 23:04

Zene, mamice da vam se i ja malo javim. Drago mi je sto vase bebice dobro napreduju. Opet prolazile smo cijelu trudnocu zajedno i zao mi je sto nisam sa vama. Ljubite svoje bebice i mazite ih najvise na svijetu :*

Ail
    01. Prosinac 2015. 23:04

Je li bio netko sa bebom na uzv mozga? Mogu li roditelji biti sa djetetom ili čekamo u čekaonici?

Naanaa2
    02. Prosinac 2015. 00:03

Zvjezdica, drago mi je sto si nam se javila. Nadam se da si dobro!

Sova, dal drzi glavicu, npr kad ga drzis na ramenu? Dal moze okrenuti glavicu s jedne strane na drugu kad je na trbuhu? Nama su stalno moja mama i svekrva govorile da ne smijemo sjedit ili stajat malome iza glave, da ne smije tako gledat i izvijat se. A to je moj muz imao obicaj raditi pa sam ga uvijek natjeravala oko toga. Ali ajde, naucio je.

Ian, mi smo bili i radili su nam i uzv mozga i uzv kukova. Normalno smo i muz i ja bili unutra za vrijeme pregleda.

Sova5
    02. Prosinac 2015. 01:34

Zvjezdice, drago mi je da si se javila. Nadam se da si dobro 

Jahanara, da isto tak i moj. I mislim si sta je tamo tak zanimljivo i vrtim se s njim 

Naanaa, bas to je i moja mama govorila nama da mu nismo iza glave jer nije dobro da gleda "preko glave". On lijepo okreće glavicu s lijeva na desno (stimuliran ga zveckom). Na Stomaku kad je malkoc ju drži u zraku i isto moze prebaciti s jedne na drugu stranu. Tu nisam primjetila neko zaostajanje u razvoju. Samo sto kad se opusti, eto ti moje kiflice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.