Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    30. Studeni 2015. 15:21

A rekla sam ja ko seatre su hahah:))) ma moja umorna place pa se biri sa snom inonda malo jede al se sva uznemiri ak joj ne dam sisu i dudla ju dudla na suho...varalicu nece nista sutra joj guram u polusnu varalicu pa nek je izbaci kad oce...ja jedino izvadim sisu kad fakat vidim da je utonula u san!! Ak prije izvadim zna se razbudit...moram malo reda uvest ;)) al ona kad zaspe popodne odvali dobro ak lose zaspe onda sam 20min spava

kris555
    30. Studeni 2015. 15:25

Moj bebi je danas napokon odspavao po danu i vidi se kak je puno bolje volje i smije se :) Tak da sam i ja odlučila odspavat s njim jer sam preumorna kak ne spava zadnjih dana po danu. I imam sreću da hoće dudicu.

Ashley
    30. Studeni 2015. 16:03

I mom je oko bježalo, ali samo prvih dva tjedna. To se stabilizira.
    Što se tiće buđenja, preko dana se on sam probudi u vrijeme kada treba, ali ako ne , otkrijem ga, odnesem na kutnu garnituru, postavim na jastuk za dojenje i ljubim ga i lagano mu pričam, pa se probudi-ali to je sada već jako rijetko (uhvatio je ritam). Noćno hranjenje ga pustim da se sam probudi i traži , pa jede  između 5 i 6 i 8 i 9 ujutro. Oko ponoći, kada imamo hranjenje, on praktički prespava sve, pojede u polusnu, jer tada ne komuniciramo-baš iz tog razloga da se ne probudi. Samo ga poljubim prije i poslije, lagano i tiho, isto je i u noći kada se probudi, ne pričam sa njime da ga jače ne razbudim. Ne razbudi se nikada u potpunosti (ni kod presvlačenja ni kod dudanja).

Evo sada spava, zaspao je na baby gymu, gdje voli po danu odspavati po sat vremena između svakog hranjenja.

A smijanje-to je nešto najprekrasnije što se od bebe može doživjeti. I ja se svaki puta rasplačem od miline, jer je toliko divan i mio.

A uz to, moj ima već 10 ak dana istu foru, ne želi više kakati u pelenu da mu se kakica zaljepi za guzu. Kada treba kakati javi se sa "Akakaka" i tada ga odnesem na prematalicu, otvorim pelenu, primim za nogice i onda se on svojski pokaka u tu pelenu. Fin i gospodski momčić :)
    A ako nešto neće, doslovno kaže NEEEE. Kada nešto hoće, a ja ne kužim što, pa ga uzmem i krenem prema prematalici i pitam ga ima li poklončić za mamu, a on ako nema : Neeeeeee. Ja to ne bi vjerovala da mi netko prića, ali eto kod nas je takvo stanje. Sve više i više komunicira sa mnom.
    Jedva čekam da usvoji baby sign i poveže pokrete ruku i govor sa određenim stvarima.

Branchi
    30. Studeni 2015. 17:20

Ashley tvoj mali mi zvuci ko izmisljena beba 😀😀😀
    Super ste vi tempo ulovili.

Mi nemamo neki ritam, jedino su nam jutra istog tempa i rasporeda i ok, vecer, ono prvo spavanje. Ne mogu se pozalit jer minimalno place i puno se smije i guguce, tak da nespavanje prezivimo. Dok god njemu to pase, ja cu se prilagodit.

Lela29
    30. Studeni 2015. 17:24

Moja spava vec 2 sata! Nakon tjedan dana prvi duzi dnevni spavanac, wuhuuu! Cilu kuhinju sam izribala 😅

Ja sam cvrsto odlucila rec ne dudanju sise, pa cemo vidit, vrime je za uvođenje discipline, cvarak pratit cemo se 😅

Ashley, nemam rijeci za tvog bebana, divotica!!

Cvarak
    30. Studeni 2015. 17:41

Ashley kad god nesto napises ajme meni bolje da ne citam ;)) odma se bacam u bed ...divota ti si ko saptac bebama ;))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.