Ja kad izdojim pustim za jedan obrok oko 100 ml i uglavnom sve pojed(moja ce imat jos koji dan 2 mj). Meni je receno od patronazne da mlijeko u frizderu moze stajat i 8 dana(mada meni to zvuci previse ali neznam...) i da ako se izadas za jedan obrok na vise puta da svako izdojeno treba stavit u posebnu posudu, zatim tako posebno zagrijat u nekoj posudi sa toplom vodom u tek onda sve zajedno pomjesat... Neznam...meni to mozda cak zvuci pretjerano ali to su rijeci patronazne. Ja srecon uspijem uvijek izdojit odjednom potrebnu dozu pa nisam imala potrebe to radit i za sada mi je mlijeko najvise 2 dana bilo u frizderu prije nego je mala jela...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Čitala sam na nekim rodinim stranicama da može 8 dana stajat izdojeno mlijeko ali ne u vratima recimo,nego što dublje u frižideru..
E a za ove komentare ljudi..užas! Pa ne mogu vjerovat kako su neki ljudi još uvijek zadrti.. :/ i svašta si dopuštaju izgovarat :p
Za takve komentare-nemam rijeci! Ljudi si previseee dopustaju i uplicu su u tudji zivot.. Al ja se nekako vodim onom parolom: odredjenim ljudima je draza tudja nesreca,nego vlastita sreca!
Tako da uvijek vole da propitkuju ne bi li saznali nesto "lose" i da nekom ne ide dobro. Grozno! Nikad to necu shvatiti..
Meni je bitno da je mojoj obitelji i prijateljima i meni dobro,a za druge se ne raspitujem nit se petljam u njihov zivot. Valjda svatko zna najbolje za sebe...
Ja jos nisam nikako izdajala jer sam stalno s bebacom,osim ako odem to bude oko sat vremena tako da se uvijek nadam da nece ogladniti u tom periodu
Sal necija beba nekad ko da gleda u kriz,konda joj bjezi 1 a nekad 2 oko,neznam
Jel to normalno il se moram brinut?!
Moj ce za 5 dana napunit 2 mjeseca i pojede 120 nakon cega imam osjecaj da bi pojeo jos da mu dam.
Kad se izdajam, iz obe sise izdojim 120, znaci jedva 60 iz svake i zato mu nadodajem jer mislim da je gladan. Inace je dobra beba koja vrlo malo place, a iza obe sise zna plakat i onda mu dam jos malo ad.
Ni ja ne mislim na drugu bebicu brzo, jos nisam sebi dosla..
Fluffy
Komentari su katastrofa, svako dijete je Božji dar, bez obzira na spol! Meni su mnogi govorili da sam se spasila što imam sina, a ne kćer, da su kćeri grozne i teško je s njima! Molim?! Pa što je vama?! Ja bih voljela za dvije godine roditi drugo, najkasnije za tri godine!
Cvarak, to sam ja bila primjetila kod svog malog pa sam se prepala. Taman smo isli na prvi sistematski pa sam pitala pedijatricu. Rekla mi je da je to normalno jer se bebama do 6 mj razvijaju ocni misici i do tada ce trebati. Nakon toga sam primijetila jos par puta da mu je oko tako pobjeglo i evo vec mjesec dana nije ni jednom.
Sortiraj odgovore
Najstariji