Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    29. Studeni 2015. 15:04

Meni je porod bio brz, rodila sam za sat vremena, bolilo je uzasno al laganini zaboravljam :) ja bi troje djece il dvoje i ne preveliku razliku al pricekat cemo bar 2 god.
    Bebi spava vec dva sata al je u kolicima cijelo vrijeme i vozi se. Po noci je isto, papa svakih 2-2,5h. 
    Ja po noci presvucem samo ako se pokaka, inace ne.

Cvarak
    29. Studeni 2015. 15:11

Ja sam na pocetku presvlacila ponoci pa bi jubrazbudila ili bi cak ostala spavat,sad je presvlacim ako kaki i ako duze spava al bolje pokakano dijete neg cangrizavo i placljivo tak da nece joj bit nista ako je duze pokakana ili popiskana!! Dok se ne buni ok je!!! Al ako kaka i vidim da nije bas utonula u san ostavim je ako cvrsto spava onda je laganooo presvucem u snu!!!

jahanara
    29. Studeni 2015. 16:01

Ma najgore mi je sto takve stvari komentiraju bliske osobe, a jos mi je gore od tog kad me netko pita jel curica il decko i kad kazem da je cura obavezno je komentar aaa dobro, bit ce drugo decko. I onda ja ljuto kazem mi smo i htjeli curu.

Naanaa2
    29. Studeni 2015. 16:12

Ajme što mene živciraju takvi ljudi i komentari.... Kao da je žensko dijete manje vrijedno. Ja sam htjela curicu, priznajem, ali eto, dobila sam sina. Ali što god da je moje je dijete koje volim najviše na svijetu. 

Da vam ispričam nešto. Moji imaju prijatelje koji nemaju djece. Ne mogu imati jer je muž neplodan. Moji imaju dvije kćeri, i kad sam ja rodila pozvali moji te prijatelje da ih počaste. Rekli moji da su dobili unuka, i taj muž kaže mom tati pitaj zeta kako se radi muško dijete. Ljigav komentar na više razina!! 

Ili imam prijateljicu koja kad je rodila, nazvala svoju mamu da joj javi, i pita ju njena mama što je, kaže ova curica, i njena vlastita majka joj poklopi slušalicu jer je ona htjela unuka, a ne unuku!

Sanjarica
    29. Studeni 2015. 17:24

Naanaa2 komentari su katastrofa!! Al sta ces...vole se ljudi mjesat di im nije mjesto... Ignore i gotovo! 

Ja bih isto htijela malu razliku medu djecom...nekih 2-3 godine...ali sad vidjet cemo kako ce ispast... Da mi se i uskoro desi nebi se zalili... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    29. Studeni 2015. 17:34

Mi smo danas isli u goste prvi put 😃 super je bila, voli se vozit u kolicima dok je budna, to mi je bila fobija...da ce vristit, ja s njom idem u setnju tek kad zaspe, jadno dite 😆

Ja svoju prisvlacim po noci samo ako je ukakana.

Mincy dajem joj sab simplex vec neko vrijeme, vidim poboljsanje, e al ovo je tek jedna dobra noc, vidit cemo...

A sto se tice grezih komentara, nemam komentara...fuj!!

Ryanne
    29. Studeni 2015. 17:51

Cure koje ste izdajale...
    Koliko treba bebici od 3 mj za jedan obrok i koliko dugi moze stajati to mlijeko? Naime, bit cu odsutna jedno jutro i tata ce cuvati bebicu, a htjela bih joj izdojiti mlijeka. Jel mogu vecer prije poceti sakupljati mlijeko i da li se moze izdojiti malo po malo, a da sve ide u istu bocicu?

Branchi
    29. Studeni 2015. 18:31

Komentari su katastrofa! Nama je bilo svejedno, samo da je sve ok...

Ryanne, u frizideru ti moze stajati 48 sati, ja kad ostavljam, onda izdojim recimo u ponedjeljak popodne dio, utorak ujutro dio, utorak popdne dio i sve se  koristi u srijedu ujutro, ranije popodne. 
    Mislim da za stavljanje u frizer svse treba biti na istoj temp, ne znam dal isto vrijedi i za frizider- ja sam sve stavila u frizider, to se onda spojilo i zgrijalo zajedno ili u dvije flasice pa je bilo za dva obroka kroz jutro.
    Ostavi izmedju 100-150, to bi trebalo biti dosta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.