Mi smo jucer probili led ner je bebili lijepo spavao preko dana heeh
Rado bi oko 2 godine razliku izmedju bebica, ali ko zna kak ce to bit na kraju 😀
Mi odspavali po dva puta po 3 sata jeee :) Pa taj jastuk za dojenje kako god namjestim nezgodno je, trebali su neke upute poslati haha :)
Pozz ekipa! Izgleda da je moju curku dotuklo dnevno nespavanje cili tjedan. Sinoc zaspala u 23 h, prvo buđenje u 4, zaspala opet u 5:15, buđenje u 6:30 zbog nosića, usisali nos, jos malo papanja, opet spavnje od 7:30 do 9:45. Najvaznije od svega- spavanje bez stenjanja, naprezanja, probavnih smetnji.
Sad je jadna cila zavidana, kenjkava, uspavana.
Imam i ja jastuk za dojenje, al isto ne znam dojit s njim, a u trudnoci me spasio za spavanje.
Jastuk za dojenje jedino stavim na obican jastuk pa legnem na njega kad beba zaspi na meni pa tak spavamo..ili stavim iza sebe kad dojim lezecki kao oslonac ,jednom sam bebu stavila na jatuk kad sam sjedecki dojila al se pigala jer nije jastuk skroz tvrd!!
Da o 2 djetetu jos ni ne razmisljam nisam se
Ni sa 1 uhodala jos hahahhaha
Sta se tice 2.dijeteta o tom ne razmisljamo tj odlucili smo da necemo vise imati djece s obzirom na dosta ruznih i stresnih situacija na pocetku trudnoce i kad to nekom kazemo pocnu s pametovanjem itd, i to mi ide strasno na zivce.
I moja curka je sinoc spavala bas super, od pola 11 do pola 4, hranile se, presvukle i zaspale oko 5 pa do pola 8, pa hranjenje i spavala je do pola 10. I evo sad je zadrijemkala.
Da li ih vi po noci presvlacite? Meni je patronazna rekla da nakon sto navrsi mjesec dana da je po noci presvlacim samo ako se ukaka. Al ja presvlacim svaki put prije hranjenja.
Ne kuzim ljude koji se petljaju u tako osobne stvari, posalji ih vrit!
Ja presvlacim jednom po noci, koji put cujem da se pokaka pa onda, a koji put ne, sli idem presvuc. I inda cesto bude kakica, a nekad samo mokraca
Sortiraj odgovore
Najstariji