Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    28. Studeni 2015. 13:05

Evo mi ujutro odradili rutinu - oprali se, napravili vjezbice, on se smijao ko da je odspavao 12 sati a ne 4 sve zajedno hhehe. Pa se malo igrali u kindacu i onda papali i sad evo spava vec 2 sata hahah. 
    Digla sam sve rolete da sluzi da je to ipak dan....i dalje se nadam da ce spavat navecer, da smo nadoknadjuje san...

On isto dosta slini :D

Jucer sam pocela roibos i komorac i moram primjetit da ga sinoc uopce nisu mucili ni prdci ni kakica ni plac. Sve je mirno rijesavao i bio raspolozen, samo mu se nije spavalo :)
    Koja bi to dijagnoza bila - sina mi ne muci zelidac nego ne spava jer se smije, jede i igra hahaah

kris555
    28. Studeni 2015. 13:44

Mi smo izasli u setnju, naravno zaspao je iste sekunde, al nek odspava mrva bar malo jer ne moze cijeli dan da bas nis ne spava. I jos mi je malo odspavao nesto kod mame tak da ce valjda danas bit bolje :)

Branchi
    28. Studeni 2015. 14:36

Mincy koliko bebac ima tjedana?
    Ma mene isto nekad brine to nespavanje, ali opet, ak on ok jede, smije se, napreduje, pa valjda su ok 💕
    ...to kaj mi mame ne spavamo, to je druga stvar 😜

jahanara
    28. Studeni 2015. 16:05

Mincy tako i moja cura stenje, i bas sam primjetila da joj je trbuh tvrd kad stenje i napinje se. Al racunam dok normalno jede da je sve ok. Dajem joj biogaia kapi, 5 kapi dnevno.

Cvarak
    28. Studeni 2015. 16:24

I moja stenje i prducka cak zna plakat kad prducka ja dajem mylicon kapi za razbijanje prdaca i nadutost!

Branchi
    28. Studeni 2015. 16:47

Mincy tak i ja sve provjeravam, isto prva beba hehe
    Pa mi smo vrsnjaci, tak smo i mi, u utorak cemo 2 mjeseca :)
    Moj pak jede nekad 5min, nekad satvi pol hehe

Branchi
    28. Studeni 2015. 16:47

Mincy tak i ja sve provjeravam, isto prva beba hehe
    Pa mi smo vrsnjaci, tak smo i mi, u utorak cemo 2 mjeseca :)
    Moj pak jede nekad 5min, nekad satvi pol hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.