Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    28. Studeni 2015. 11:25

Ja pokusavam iz one knjige sretna beba neki ritam uvest pa bas da vidim...nikad nije kasno ....a i skuzim neke stvari ...svaki dan nesto naucim o njoj i njenim zeljama hehhe;)))

Branchi
    28. Studeni 2015. 13:05

Evo mi ujutro odradili rutinu - oprali se, napravili vjezbice, on se smijao ko da je odspavao 12 sati a ne 4 sve zajedno hhehe. Pa se malo igrali u kindacu i onda papali i sad evo spava vec 2 sata hahah. 
    Digla sam sve rolete da sluzi da je to ipak dan....i dalje se nadam da ce spavat navecer, da smo nadoknadjuje san...

On isto dosta slini :D

Jucer sam pocela roibos i komorac i moram primjetit da ga sinoc uopce nisu mucili ni prdci ni kakica ni plac. Sve je mirno rijesavao i bio raspolozen, samo mu se nije spavalo :)
    Koja bi to dijagnoza bila - sina mi ne muci zelidac nego ne spava jer se smije, jede i igra hahaah

kris555
    28. Studeni 2015. 13:44

Mi smo izasli u setnju, naravno zaspao je iste sekunde, al nek odspava mrva bar malo jer ne moze cijeli dan da bas nis ne spava. I jos mi je malo odspavao nesto kod mame tak da ce valjda danas bit bolje :)

Mincy
    28. Studeni 2015. 13:54

Mi smo bili kod pedijatrice zbog nespavanja, stenjanja itd. Kaže da je on super , jedino je primjetila nadutost crijeva i rekla da pije biogaia kapi dva puta na dan, e kako u uputama piše 5 kapi dnevno, što mislite, da li da mu dajem dva puta po 5 kapi, ili tih 5 kapi na dvaput? Jučer sam mu dala 5 ujutro i 5 navečer :)

Branchi
    28. Studeni 2015. 14:36

Mincy koliko bebac ima tjedana?
    Ma mene isto nekad brine to nespavanje, ali opet, ak on ok jede, smije se, napreduje, pa valjda su ok 💕
    ...to kaj mi mame ne spavamo, to je druga stvar 😜

Mincy
    28. Studeni 2015. 14:51

Branchi

Ma mene isto nekad brine to nespavanje, ali opet, ak on ok jede, smije se, napreduje, pa valjda su ok 💕
    …to kaj mi mame ne spavamo, to je druga stvar 😜

Branchi

Branchi

8 tjedana. Da i moj je isto vesel, jede, nekad 5 min nekad 15 haha, ali malo sam se zabrinula jer je baš počeo malo spavati, budan do kojeg doba pa sam ipak otišla provjeriti za svaki slučaj.. prvo dijete, ništa neznaš, na sve trzaš ;)

jahanara
    28. Studeni 2015. 16:05

Mincy tako i moja cura stenje, i bas sam primjetila da joj je trbuh tvrd kad stenje i napinje se. Al racunam dok normalno jede da je sve ok. Dajem joj biogaia kapi, 5 kapi dnevno.

Cvarak
    28. Studeni 2015. 16:24

I moja stenje i prducka cak zna plakat kad prducka ja dajem mylicon kapi za razbijanje prdaca i nadutost!

Branchi
    28. Studeni 2015. 16:47

Mincy tak i ja sve provjeravam, isto prva beba hehe
    Pa mi smo vrsnjaci, tak smo i mi, u utorak cemo 2 mjeseca :)
    Moj pak jede nekad 5min, nekad satvi pol hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI