Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    27. Studeni 2015. 16:16

mi smo 11 godina skupa, i jednog i drugog sina smo željeli i vježbali smo dok se nije primilo, a sve ostalo je rikverc i nisam ostala trudna, osim to planirano.. meni je to najbolja metoda :D :D

url=https://lilypie.com]

Bumbo0809
    27. Studeni 2015. 16:20

Ja se isto "ježim" od pomisli da ponovo zatrudnim kad on ima samo 2 mj :/ 
    To bi bio ogroman šok i bebacu i meni i muzu i svima ostalima..
    Za sad smo koristili samo 1 rikverc kako sanjarica kaze haha, a ostatak kondome.
    Pilule nikad nisam koristila i ne planiram...

Oliva4
    27. Studeni 2015. 16:35

Hahaha..rikverc :D da..to je i naša metoda u ovih 7 godina bila..i kao što mmama kaže primilo se onda kad ni nju nismo koristili :) ..ali pošto kao nije pouzdana mene panika lovi :D iako mi zapravo iskustvo govori da je skroz pouzdana :D a moja luda glava..sva sam se u brigu uvalila :D

mmama2
    27. Studeni 2015. 16:43

ma znam kako vam je, ja sam isto jako brinula prvih par mj nakon oba poroda, sada čak i da se desi da rikverc zakaže ne bi mi bio bed, zato sam flegma

url=https://lilypie.com]

kris555
    27. Studeni 2015. 17:19

Ja sam ovaj tjedan bila na pregledu i obavila odma papu jer je taman proslo god dana i uzasno me bolilo i peklo, rekla je gin da izgleda ko neka upalica ali posto dojim malo je sve to suho pa mozda zato. Uglavnom dobila sam vaginalete tak da jos nista od seksa a iskreno strah me da ce bolit..
    Fluffy ja bi ti predlozila da probas tjememicu s uljem prvo pa ak ne prodje onda s mustelom. Bar cu ja tako i tak mi je pedica rekla.
    Jel vam bebaci spavaju danas il je to samo moj danas odlucio ne spavat cijeli dan, tek je maloprije zaspao :S

Lela29
    27. Studeni 2015. 18:42

Moja mala je cili dan pristekana za mene, uz to i budna jutros od 9 sati, nervozna, placljiva, satrala me. U 6. tjednu je, skace, al brate mili nikako da odskace, ovakva je cili tjedan.
    Sise ce mi otpast, svako jutro sam mokra od mlijeka. Zanimljivo kako je svaki skok drugacije prozivila .

Ja sam iduci tjedan kod ginica, iako sam fizicki super jos odavno, nisam se usudila posexat dok ne odem na pregled

Fluffy2
    27. Studeni 2015. 18:48

Ok, hvala Oliva :)
    Ginekoloski je sve u redu al je bilo puno savova i sporo su prolazili. 

Moj maleni jucer i danas spava cijeli dan cak sam i zabrinuta, nije gladan, jede uredno svaka 3 sata al je nakon sise grintav pa mu nadodajem bocicu.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.