Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    27. Studeni 2015. 15:44

E o kontracepciji sam i ja razmisljala... Prije nego smo se odlucili za bebu sam pila 7 godina pilule Logest...jako su mi bile dobre i nisam imala nikakvih nuspojava pd njih te su one jedne od onih sta imaju jako malo hormona u sebi... E sad posto dojim njih nesmijem... Od kondoma zazirem...jednostavno ih nevolim...tak da smo odlucili metodu rikverc... Eh sad...koliko je to bas pametno neznam...svijesna sam da nije najpouzdanije...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

mmama2
    27. Studeni 2015. 16:16

mi smo 11 godina skupa, i jednog i drugog sina smo željeli i vježbali smo dok se nije primilo, a sve ostalo je rikverc i nisam ostala trudna, osim to planirano.. meni je to najbolja metoda :D :D

url=https://lilypie.com]

Bumbo0809
    27. Studeni 2015. 16:20

Ja se isto "ježim" od pomisli da ponovo zatrudnim kad on ima samo 2 mj :/ 
    To bi bio ogroman šok i bebacu i meni i muzu i svima ostalima..
    Za sad smo koristili samo 1 rikverc kako sanjarica kaze haha, a ostatak kondome.
    Pilule nikad nisam koristila i ne planiram...

Oliva4
    27. Studeni 2015. 16:35

Hahaha..rikverc :D da..to je i naša metoda u ovih 7 godina bila..i kao što mmama kaže primilo se onda kad ni nju nismo koristili :) ..ali pošto kao nije pouzdana mene panika lovi :D iako mi zapravo iskustvo govori da je skroz pouzdana :D a moja luda glava..sva sam se u brigu uvalila :D

mmama2
    27. Studeni 2015. 16:43

ma znam kako vam je, ja sam isto jako brinula prvih par mj nakon oba poroda, sada čak i da se desi da rikverc zakaže ne bi mi bio bed, zato sam flegma

url=https://lilypie.com]

kris555
    27. Studeni 2015. 17:19

Ja sam ovaj tjedan bila na pregledu i obavila odma papu jer je taman proslo god dana i uzasno me bolilo i peklo, rekla je gin da izgleda ko neka upalica ali posto dojim malo je sve to suho pa mozda zato. Uglavnom dobila sam vaginalete tak da jos nista od seksa a iskreno strah me da ce bolit..
    Fluffy ja bi ti predlozila da probas tjememicu s uljem prvo pa ak ne prodje onda s mustelom. Bar cu ja tako i tak mi je pedica rekla.
    Jel vam bebaci spavaju danas il je to samo moj danas odlucio ne spavat cijeli dan, tek je maloprije zaspao :S

Lela29
    27. Studeni 2015. 18:42

Moja mala je cili dan pristekana za mene, uz to i budna jutros od 9 sati, nervozna, placljiva, satrala me. U 6. tjednu je, skace, al brate mili nikako da odskace, ovakva je cili tjedan.
    Sise ce mi otpast, svako jutro sam mokra od mlijeka. Zanimljivo kako je svaki skok drugacije prozivila .

Ja sam iduci tjedan kod ginica, iako sam fizicki super jos odavno, nisam se usudila posexat dok ne odem na pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI