Cvarak, ja ako vidim da moj neće sam zaspati (inače sad zaspe nakon boce sam), onda ga lijepo polegnem na krevet (iako bi se najradije uspavljivao na rukama, ali to sad izbjegavam), ja legnem kraj njega, tiho mu pjevušim i mazim ga polako prstom od vrha čela prema vrhu nosa. To ga umiri, i polako počne treptati na sve duže i duže, dok potpuno ne zatvori okice. Onda kad vidim da ih više ne otvara sve polaganije i polaganije ga mazim. Onda prestanem da vidim hoće se buditi. Ako se budi ponovim sve isto, a ako ne- to je to, spava. A ako mi baš to ne upali onda ajmo na ruke i nunaj i nunaj. A navečer nemamo problema sa spavanjem. Pojede bocu i dignemo ga na rame. Podrigne i zaspe tako. Onda ga spustim na leđa na rukama, još par minuta tako da se navikne na položaj i onda ga spuštamo u krevetić. Ponekad se u krevetiću čim ga spustimo probudi, i onda je plač, ali smo skužili da ga tada ja moram uzeti i umiriti. Čim osjeti da sam ga ja uzela se umiri i opet zaspe. Navečer kod muža jednostavno neće da se umiri, dok tokom dana ga i muž može uspavati, na isti način kao i ja.
Zara, ne mogu vjerovati sto ti se dogodilo Nadam se da ce se brzo rijesiti i da ces moci uživati. Suprug ti je jos doma?
Čvarak, ako ne zaspi na cici (u zadnje vrijeme nesto rijeđe tako zaspi) onda ga isto mazim na krevetu dok lezim kraj njega. Kako ga boli stomačić u zadnje vrijeme, po njemu ga mazim. Ako ni to ne ide, mm i ja na smjene nosamo u nunamo. Ove večeri sam ga uspavljivala skoro sat vremena. Na kraju sam sjela na pilates loptu i pjevala mu "Pitala si me" i zaspao je Valjda voli Hladno pivo, Hahahah
Curke, kada ste išle na UZV kukova, s koliko tjedana?
Eh i jos nesto moram reci sta sam primjetila kod svog malog. Voli da je toplo. Ali bas toplo. Znaci, sada se preporuča neka temp. stana (zaboravila sam koliko) i mi kad smo tako grijali, bio je vise uznemiren i čangrizav. Sada grijemo bas onako dobrano. Ja stalno u kratkim rukavima, a mali doslovno uživa. A kad spava jos ga i pokrijem. Ako osjetim da se malo ohladio vec se budi, a čim ga utoplim otapava u komadu bez problema 3 sata. Ne znam kako vaši bebani, ali moj obožava vrućinu.
Dal vam bebbe imaju varalicu u ustima kad ih na krevetu uspavljujete?!
Idi sto ranije na uzv ja sam sa 5t isla!!
Ma ja svom i pjevam i nunam al nula bodova haha sreca je kaj ce zaspat na bilo kome :)
Moj M zaspi navecer i kad ga spustim pocne se vrpoljit i onda ga il ja il muz moramo zagrlit i stisnut i onda se nekak umiri, ne znam zakaj se tak razmase.
Mi smo prosli tjedan isli na uzv, znaci s 8 tjedana tak nam je rekla pedica..
Dobro dijete vam se probudi tipa u 10 mene zanima postupak sta radite i u koliko ga idete uspavljivat za sat za dva tri.....
RYANNE hvala na info... Jooj zasto ostavljat broj racuna, pouzece je zakon 😅
Ja isto vise ne znam kako da joj pomognem sa probavnim smetnjama. Biogaiu smo prestali koristit, bilo joj je gore, nista bolje.
Sad joj dajem sab simplex, mirnije spava po noci. Prvi dan kad sam joj dala imala je stolicu 5-6 puta, sutradan (jucer) ni jednu, evo do sada nista, a jadna se sva nateze, place, ne moze. Ne znam moze li se sab s. povezat s tim, on bi kao trebao rjesavat nadutost i probavne smetnje, ne stvarat ih. Jos se jadna prehladila i upalila joj se rana od cjepiva, ma sva je jadna koma 😞
mozda sam ja pretjerala sa cokoladom pa je to zastopalo...kako cu joj pokrenit kakicu? Masaze ne djeluju
cvarak, moja redovito zaspe na sisi ili na ramenu dok cekamo podriganac. Uvik prije spavanja je hranjenje i tako zakomi. Spustam je u krevet kad se skroz opusti na meni i promijeni nacin disanja, to su mi znakovi da je duboko zaspala.
Lela pojedi kompot il nes tako.... Malo joj dizi nogice u zrak...gle bude ona vec kakila !! Stavi nesto toplo na busicu!
Sortiraj odgovore
Najstariji