Lela pojedi kompot il nes tako.... Malo joj dizi nogice u zrak...gle bude ona vec kakila !! Stavi nesto toplo na busicu!

Kod nas jutro počinje oko 08.00.. Prvo je presvlačenje, pa hranjenje. Za vrijeme hranjenja, stalno mu pričam i učim ga baby sign. Tokom hranjenja ima barem dva dizanja na podrigavanje. Sveukupno to traje oko 10-15 min. Nakon hranjenja selimo se na baby gym. Malo pričamo, malo ga razgibavam (okrenem na trbuh na baby gymu, pa on radi sklekove i pokušava se okrenuti, diže glavu...). . Nakon 5-minuta, 10 takve akcije, okrenem ga na leđa, uhvatim za rukice ili nogice pa vježbamo: "avione" i "žabe". Onda pričam sa njime i kreveljim se, radim grimase, malo baby sign. Sve to ukupno traje maksimalno 45 min od hranjenja. Pustim ga na baby gymu, on se još malo sam igra, a onda zaspi.
U slučaju ako ne zaspi, onda ga uzmem i prebacim u kbed u spavaću sobu. U spavaćoj sobi je uvijek polumrak, pa se tamo sam uspava. Ne obilazim ga, osim ako se baš ne rasplače, a to onda znaći da se pokakao i da ga treba presvući . Obavezno sluša muziku, za spavanje jednu, za igranje i budno stanje drugu. Uvijek je to slično, klasika ili relax, ali odabirem glazbu po njenom ritmu, aktivniji ritam za aktivno, a sporiji i jednoličan ritam za spavanje.

Lela, mom bebacu je stanje bilo punooo gore nakon uzimanja sab simplexa.. Onda mu ih 3-4 dana nisam davala. Zatim sam procitala da mu prepolovim dozu i nakon toga (davanje 7 kapi) mu je bilo bolje...i prdeckao je i kakio
Sad koristim njemacke kapi Lefax (receno mi je da se tu ne mogu kupiti,nego naruciti u ljekarni...a meni ih je rodica poslala iz Njem)
Daje se 1 kap.Isto je na bazi simetikona
Cini mi se da je stanje sve u svemu okej, iako svako nekoliko ima bas "napadaj" grceva.
Lela, mom bebacu je stanje bilo punooo gore nakon uzimanja sab simplexa.. Onda mu ih 3-4 dana nisam davala. Zatim sam procitala da mu prepolovim dozu i nakon toga (davanje 7 kapi) mu je bilo bolje…i prdeckao je i kakio
Sad koristim njemacke kapi Lefax (receno mi je da se tu ne mogu kupiti,nego naruciti u ljekarni…a meni ih je rodica poslala iz Njem)
Daje se 1 kap.Isto je na bazi simetikona
Cini mi se da je stanje sve u svemu okej, iako svako nekoliko ima bas "napadaj" grceva.
Jaa njoj dajem 3 x dnevno, previse jede da bi joj davala prije svakog podoja. Pocela sam joj 10 kapi davat, 15 mi se cinilo puno.
E i pokakala se, jooj srece na njenom licu! Dala sam joj malo hipp caja, nakon pola sata obavila.

Sretna beba knjiga u algoritmu dodje 40kn samo za info ko zeli!! Ashley hvala na odg 😘

Zara baš mi je žao da ti se to dogodilo :/ i držim fige da bude sve ok i brzo prođe..
Sova ja sam išla sa svojom na pregled kukova s 8 tjedana..moja pedijatrica me na šalatu bila naručila tek u 12.mjesecu,ali su me od gore zvali i rekli da moramo do 8. bebinog tjedna napravit pregled pa su mi promijenili na raniji termin.. tako da obavezno pregled što prije..

Moja mala danju zaspi iskljucivo na rukama, a nocu na sisi pa.je prebacim samo u krevetic.
Svega se dva puta sama uspavala.
Inace se budimo oko 8 ujutro i oko 10 ide opet na spavanac, a znam da je vrijeme za njega kad pocna plakati i cendrati. Onda par minuta nosam u vodoravnom polozaju, pjevam i odmah zaspi. Za vecernje spavanje je isti princip, ali traje duze.
A ima i trenutaka tijekom dana kada zaspi tati u narucju sama od sebe, bez da on ni ne mrdne. Kod mene to ne prolazi. Ja moram nunati i pjevati.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji