Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    23. Studeni 2015. 18:27

Cure, kako vi sada kad je zahladilo oblacite bebe? Doljnji bodi dugih ili kratkih rukava? Jel oblacite stramplice? Za po doma ili samo van?  Da ,li kad idete van dodajete još jedan sloj ili kakao racunate?
    Jel ga kad ste vani stavljate u skafander? Pokrivate li onda i dekicom jos bebu?

I kad spava, jel vam spava u vreci? Vreca s rukavima ili bez? Sto oblacite ispod? Pokrivate li dodatno?

Sorry na sto pitanja ali izludjuje me to, nikad ne znam je li dovoljno obucen, a strah me da ga ne prekuham..

Bumbo0809
    23. Studeni 2015. 18:33

Plavojka i mene to sve zanima pa cekam odgovore iskusnih mama :)

Ja sam evo upravo narucila sretnu bebu preko algoritma.. Doc ce me 56 kn s dostavom

Gdje ste nabavili tu knjigu a vjezbicama od pedijatra?

Fluffy2
    23. Studeni 2015. 18:42

Zara zao mi je, nadam se da ide na bolje!
    P.s. ja sam 6 dana iza poroda isla na uzv da se uvjerim da je sve u redu.

Hvala na savjetima za kremice za lice nesto cu isprobat.

I moj bebac voli kad mu je toplo, ljepse spava. Po doma oblacim kratki bodi i preko tutica a za van dugi bodi. Nosimo 2 ili 3 carapice jer su mu stopala dosta hladna u suprotnom.
    Van je umotan u debelu dekicu kad je u kolicima a ako ne onda u skafanderu i na glavi pamucna kapica za sada.
    Spava u kratkom bodiju i piđamici pokriven dekicom i prekrivacem.

Koje velicine robice vam nose bebaci? Nama je sve malo za 3 mjeseca a on ima mjesec i 20 dana. Sa mjesec dana je bio tezak 4700 i 57 dug, a otada mu je sva robica mala.

Fluffy

kris555
    23. Studeni 2015. 18:46

Moj je stalno skoro u bodiju dugih rukava i hlacice i carapice, sad kad je ful zahladilo onda mu stavim neku jaknicu jos i pokrijem debelom dekicom i kapicu, ne bundam ga. Il bodi bez rukava i gore jednodjelno odjelce. U kuci nam je ful toplo pa ga ni ne zelim previse utoplit.

mmama2
    23. Studeni 2015. 18:50

uzv bi trebao između 6 i 8 tj ne ranije jer može pokazati da je nekaj krivo a to se stigne još samo ispravit.. kaj se tiče oblačenja uvijek kao i sebe ali imam tipa dekicu za pokrit ako zaspi kaj se više ne događa vani u kolicima, u mei tai-u uvijek zaspi onda ga zagrnem svojom jaknom.. kaj se tiče ritma moji mali je do cca 9 mj imao super ritam jeo pa zaspao sam u krevetu, od 9 mj mu se sve poremetilo i sada zaspe ili na sisi ili na kauču dok se valjamo i sl, ima 16 mj i još uvijek 2 dnevna spavanja, jedno je izbacio na kratko ali nije mu pasalo pa si ga je ubacio opet.. budi se između pola 6 i 6 ujutro i spava već u 9 kada se vraćamo iz vrtića, jedno sat, dva, pa popodne još jednom jer ne može izdržat do 20 kada ide spavat hahah..

url=https://lilypie.com]

Lela29
    23. Studeni 2015. 20:15

I mene zanima koja je sema sa vrecom za spavanje... Moja mala nemirno spava, redovito je nađem otkrivenu. Dobila je deblju vrecu bez rukava, sta da joj obucem ispod, s cim je pokriti?

Ashley
    23. Studeni 2015. 20:30

Netko mi je rekao, ili sam pročitala (ne pamtim više) da se beba oblači kako se i mama oblači. Što znači, ako sam doma u dugim rukavima, trenirci tako i bebu treba obući s tim da kada spava treba se pokriti i dekicom . Moj je doma u bodiju sa dugim rukavima ili majici sa dugim rukavima i štramlplicama ili tajice i čarapice. Vani u šetnju smo izlazili tako obučeni plus jaknica i kapa.
    Treba pripaziti na onaj neki sindrom od kojih umiru male bebe u snu, najčešće između 2 i 4 mjeseca, (piše o tome u knjizi). Tj. perekuhaju se ispod poplona. Ma strašno. 
    Znači bebu treba oblačiti kako se i mi oblačimo.

Lela29
    23. Studeni 2015. 20:45

Moja patronazna je rekla, ako je nama odraslima hladno, bebi je hladnije, ako nam je toplo, njoj je toplije. Ja mislim da pretjerujem sa oblacenjem; bodi dugih rukava, tanke gegice i tutica preko toga.uvik su joj ruke i stopala hladna pa mislim da joj je hladno.

Fluffy2
    23. Studeni 2015. 20:53

Ja mislim da je bebi jedan rukav definitivno premalo.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.