Mame što ste vi davale svojim bebama protiv grčeva? Mi nemamo još prave grčeve ali ga muči ta probava. Stalno stenje jadan i napreze se. Srce me boli slusat ga više a ne znam kako da mu pomognem.
Ian, toplo preporucujem
http://m.iherb.com/Mommy-s-Bliss-Gripe-Water-4-fl-oz-120-ml/5672
Mene je spasilo.
Lela mozeee,tulumarimo! 😊😊
Mi smo popodne i sinoc imali uzasaaaan period :(( bila sam rubi snaga, plakala sam zajedno s njim..a on se nije zaustavljaooo od placa nikakoo od 3 popodne do ponoc! Nista nije palilo...ni sisa ga nije umirivala ni ljuljanje ni pjevanje ni igracke ni voznja autom (sto je inace uvijek palilo!)
Nemojte me osudjivat il nesto slicno, ali da li se vama dogodilo da vam beba "dosadi"? Ne znam kako bi se izrazila.. Ali kad mu das svee sto mu treba,a on i dalje neprestano i histericno place.. Osjecala sam se kao grozna mama :'( muz me tjesio da nisam ja kriva za njegov plac i njegocu borbu da ne zaspe,ali ja sam se takoo osjecala krivim za to, jer eto ja sam mu mama,a nicim ga ne mogu smiriti :'(((
Bumba nemoj se bedirati! Mislim da svi u nekom trenu malo prosvikamo i dosta nam je svega, najvise iz nemoci da pomognemo nasim bebicama.
A sta su ga grcevi mucili?
Cure meni 18.11 sjela ona lova od hzzo-a, onih 2 i nesto :)
Sortiraj odgovore
Najstariji