Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    21. Studeni 2015. 21:28

Moja cura zna bit budna po 4,30-5 sati u komadu, tada trazi svako 45 min, nekad i pola sata. Pokusala sam je zavarat s dudom da se ne prejeda, nema sanse, rijetko je uhvati.

plavojka
    21. Studeni 2015. 21:36

Lela koristim neku MammaBaby, u nju mozes biljeziti i spavanje i broj stolica, kao i dojenje i dohranu..
    Ima ih hrpa, probala sam par al ova mi je nekak naj sjela..

Moj po noci obicno jede negje prije ponoci, pa oko 3 i onda oko 6.. I u pravilu zaspe odmah nakon hranjenja..
    Presvlacimo isto prije, iako se zna dogodit da se pokaka
    Dok jede, pa onda ponavljamo pricu..

Branchi
    22. Studeni 2015. 07:06

Rezime noci:
    Hranjenje 2.5 sata sna, prdci/grcici, nosenje, 
    Hranjenje, 1 sat sna,
    Prdci/grcici, nosenje,
    Hranjenje, 1 sat sna.....
    ...i opet ponovo.
    Bas mi ga zao kad se tako sav muci 😕 mi nemamo klasicne grceve da place par sati nego ovako rascjepkano

Bumbo0809
    22. Studeni 2015. 13:32

Mmama, bas to sam i planirala :) on ce najbolje "reci" da li mu tolikoo smeta ta povisena temperatura...

Branchi-potpisujem sve sto si rekla! Sinoc se budi svako 2-2,30h, jako se grcio i prdio...a inace je zadnjih dana preeedobro spavao (1.san mu je neku vecer trajao nevjerojatnih 7sati,a sljedecu vecer 6!!!) tako da ne znam sto je sinoc bilo

Branchi
    22. Studeni 2015. 15:01

Mozda su bam bebaci meteoropati, ipak se vrijeme mijenjalo 😂
    Salim se, razmisljala sam dal je nesto sto sam ja jela krivo za to, ali nisam jela nesto sto prije vec nisam tak da ne znam. A bas jadan prdi ko veliki...danas preko dana je sitno prduckao, ali nista ga nije mucilo i fino je spavao u prvoj setnji, sad cemo u jos jednu da odspava jos malo, da mi se ne premori

U svakom slucaju je lijepo curi da nismo jedini s burnom noci :)

Fluffy2
    22. Studeni 2015. 16:18

Evo i mene, nocas kao nikad, svaka 2 sata buđenje i sisa. Ne mogu vise hodat pravocrtno :)

Fluffy

Branchi
    22. Studeni 2015. 17:10

..predlazem da ubuduce budemo u kontaktu i onda se okupimo kod jedne da se bar druskamo dok malci papaju heheehe.....tuuuuuluuuuuum :D

Bumbo0809
    22. Studeni 2015. 19:22

Branchi dobra ideja :)) samo sto ste vi vecinom koliko mi se cini iz Zg,a ja sam u St tako da ce nam tulum bit neizvediv 😂😂 al bar se tipkamo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.