Moja cura zna bit budna po 4,30-5 sati u komadu, tada trazi svako 45 min, nekad i pola sata. Pokusala sam je zavarat s dudom da se ne prejeda, nema sanse, rijetko je uhvati.
Lela koristim neku MammaBaby, u nju mozes biljeziti i spavanje i broj stolica, kao i dojenje i dohranu..
Ima ih hrpa, probala sam par al ova mi je nekak naj sjela..
Moj po noci obicno jede negje prije ponoci, pa oko 3 i onda oko 6.. I u pravilu zaspe odmah nakon hranjenja..
Presvlacimo isto prije, iako se zna dogodit da se pokaka
Dok jede, pa onda ponavljamo pricu..
Rezime noci:
Hranjenje 2.5 sata sna, prdci/grcici, nosenje,
Hranjenje, 1 sat sna,
Prdci/grcici, nosenje,
Hranjenje, 1 sat sna.....
...i opet ponovo.
Bas mi ga zao kad se tako sav muci 😕 mi nemamo klasicne grceve da place par sati nego ovako rascjepkano
Mmama, bas to sam i planirala :) on ce najbolje "reci" da li mu tolikoo smeta ta povisena temperatura...
Branchi-potpisujem sve sto si rekla! Sinoc se budi svako 2-2,30h, jako se grcio i prdio...a inace je zadnjih dana preeedobro spavao (1.san mu je neku vecer trajao nevjerojatnih 7sati,a sljedecu vecer 6!!!) tako da ne znam sto je sinoc bilo
Mozda su bam bebaci meteoropati, ipak se vrijeme mijenjalo 😂
Salim se, razmisljala sam dal je nesto sto sam ja jela krivo za to, ali nisam jela nesto sto prije vec nisam tak da ne znam. A bas jadan prdi ko veliki...danas preko dana je sitno prduckao, ali nista ga nije mucilo i fino je spavao u prvoj setnji, sad cemo u jos jednu da odspava jos malo, da mi se ne premori
U svakom slucaju je lijepo curi da nismo jedini s burnom noci :)
Evo i mene, nocas kao nikad, svaka 2 sata buđenje i sisa. Ne mogu vise hodat pravocrtno :)
Fluffy
..predlazem da ubuduce budemo u kontaktu i onda se okupimo kod jedne da se bar druskamo dok malci papaju heheehe.....tuuuuuluuuuuum :D
Branchi dobra ideja :)) samo sto ste vi vecinom koliko mi se cini iz Zg,a ja sam u St tako da ce nam tulum bit neizvediv 😂😂 al bar se tipkamo!
Sortiraj odgovore
Najstariji