Cure kamo ste kupile taj kinderlux i koliko kosta otp?
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bumbo baš kako branchi kaže nemoj se bedirat..svima dođe neka žuta minuta(e)..u početku kad je moja stalno plakala htjela sam je ostavit nekom doma i samo krenut trčat,sakrit se i popit napokon neku hladnu pivu Sad kad ga prođe sva ta nervoza i trbuscic, bit će super beba i uživat ćete u zimskim radostima..na ovo ćeš i zaboravit
Bumbo ne brini, naravno da svi imamo takve trenutke! Jednostavno smo i mi iscrpljene i nekad je i dobro isplakati se!
Mene posebno nazivcira kad smo jednom imali vise gostiju, a ja malenog nisam mogla smirit, a svi te spopadaju pitanjima: pa sta mu je, i ja bi kao carobno trebala znat odgovor. Jesam mama ali nemam tu supermoc!
Vazno je da si uz njega, da ga dodirujes, pokusas ostati koliko mozes smirena. A na zutu minutu svi imamo pravo, kako beba tako i mama ;)
Hvala vam punooo cure na rijecima ohrabrenja!
Stvarno je nekad bas tesko i kako kaze Oliva-dodje mi nekad da pobjegnem i sakrijem se u kutak metar sa metar i sama se sa sobom isplacem/ismijem/smirim i vratim se njemu "jaca". Najgora je ta pomisao da si napravio sve,a on i dalje place..
Ali bit ce bolje, i meni i svima vama! Nadam se samo sto prije!!! 😊😊
(Plavojka i pravu si. sto se gostiju tice to mi pogotovooo smeta kad me pitaju: pa sto mu je,zasto place, ajde napravi mu ovo,napravi ono i sto mi najviseeeeee smeta: mozda nemas mlijeka! Pa ubila bi ih tad sviiiih!!!)
Pozdrav zene
Evo napokon se i ja prebacujem na ovu temu, rodila sam 30.10. sina od 3830 grama i 54 cm maleni dobro napreduje, dojim i zbilja se trudim, a on bi stalno visio na sisi, moj maleni gladnjak
Samo sam ja imala situaciju nakon poroda koja me malo zbedirala- ostavili su mi komadice posteljice pa sam vec 3 puta isla na ultrazvuk, pila antibiotik i jos krvarim, to polako "ispada" iz mene.. ginekolog kaze da 90 % necu trebati na kiretazu, i hvala Bogu nisam dobila temperaturu. Na zalost puno je takvih slucaklja u Zadarskoj bolnici, i nije lijepo kad dodjes kuci s bebom i zelis joj se ful posvetiti ici po doktorima, ali za sad je sve pod kontrolom.
Bebac zadnjih dana ima grcice, koristimo Bio Gaiu od njegovog 4 dana na preporuku patronazne i sad sam uzela kapi koje se proizvode u Zadarskim apotekama i nasam se da ce djelovati, mada smo sinoc imali 2 dodatna budjenja navecer zbog grceva..ako netko ima jos neku preporuku molim vas napisite. Procitala sam temi do 74. str i poslije nisam stigla ali budem svakako.
Zara cestitke na bebacu, nadam se da ce sve bit u redu s tobom i da ces moc u miru uzivat s bebacem :)
Ja sam mislila da sam jedina koja nekad poludi jer vise ne zna sto napravit jer on place a ja ga nikako ne mogu umirit a ja sam mama i trebala bi to uspjet, mozda same sebi postavljamo prevelika ocekivanja.. Ja sam skuzila da mi bebac tesko zaspi i onda je zivcan i place jer ne moze zaspat, ja ga nunam i pjevusim i hodamo ali to dost dugo traje..
...zato je lijepo da imamo ovu temu pa da se mozemo utjesit i pojadat...ja najvise poludim na komentare- pa jeo je, zasto place, mozda nemas mlijeka?!?? A mlijeka ko u prici...a i da nema, vidla bi to sama i reagirala...
Zara, nadam se da neces imati vise problema pa da uzivas 100%sa bebicom :)
Kris, mi isto nekad imamo problem slican - ne spava bas po danu i onda bude pospan a preumoran predvecer i naravno cangrizav..pa onda ususkavanje i uspavljuvanje traje nesto duze. A ne kuzim zasto nekad oce, a nekad nece tako popodne zaspati, isti su uvjeti cijelo vrijeme
Joj cure, pridruzujem se trenucima bespomocnosti. Najcesce nocu ili kasno navecer kad sam ja premorena, a ona nece nikako zaspati. Ili kad se probudi rani ujutro, a ja bih sve dala za jos samo sat sna. Imam fobiju kakve ce biti volje ujutro i hocu li uspjeti oprati zube i skuhati kavu.
Ali onda se u trenu sve promijeni sa jednim njezinim smjeskom. I sve je opet ok.
Moram priznati da mi je super sto ju mm nekad pricuva na dva sata izmedju dojenja pa ja mogu otici sama u shopping (pelena. Haha) ili na brzinsku kavu. To me spasava.
Sortiraj odgovore
Najstariji