Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    21. Studeni 2015. 17:03

Cure koje dojite kad uglavnom vam bebe jedu?!

Cvarak
    21. Studeni 2015. 17:32

Mislim Nam odg kad traze ali imate neko odredeno vrijeme?!

Sanjarica
    21. Studeni 2015. 17:47

Evo i mene... Mi smo se od jucer preporodili...skok nam je prosao i vratila mi se moja mila bebica.. Hehe...salim se... Ali konacno smo evo super... Noc nam je bila super...odspavala je skoro 6 sati u komadu dala sam joj sisu i opet se spavala jos 3 sata u komadu...  I ja sam se konacno naspavala... 
    Cvarak pitala si kako je hranimo mi koje dojimo... Moja uglavnom ima uvijek razmak od 3 sata..jedino evo po noci prva tura spavanja se otegne na otp 4,30-5 sati bez papanja... Tako da uvijek imamo neko otprilike isto vrijeme kad jedemo... Jedino evo sad je bila u skoku 5 dana i visila je na sisi takorec svakih sat vremena ali evo taj period nam je prosao... 
    Ja sam isto narucila knjigu "Sretna beba" preko weba od Svijeta knjige... Imaju taman super akciju za nove clanove prilikom uclanjenja dobije i jos 3 knjige potpuno besplatno... Tako ako je mislite kupit ovo je super prilika... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    21. Studeni 2015. 18:54

Sanjarica hvala na dojavi za svijet knjiga :) uclanila sam se, narucila knjigu i one neke slikovnice kao poklon :D

Lela29
    21. Studeni 2015. 19:14

Bas sam malo cackala, knjiga Sretna beba je preko weba Algoritma jos povoljnija, 60 kn sa dostavom, ali nema gratis knjiga 😃

Lela29
    21. Studeni 2015. 19:57

Plavojka, koju app koristis?
    Moja cesto bljucka, ponekad posteno povrati, stalno bi jela, pa se ne cudim, prejede se.

kris555
    21. Studeni 2015. 20:29

Cvarak ja dojim svaka dva sata, moj je malac obicno ko urica i nakon 2h se javlja i odma mu dajem sisu. Po noci to obicno bude 12,2,4,6. Zadnje vrijeme je poceo produzivati pa nekad zna bit razmak 2,5-3h. Ja ne znam jel postoji nacin kak da on duze odspava po noci. Pitala si za presvlacenje, ono kaj sam u bolnici naucila, presvlacit prije hranjenja definitivno jer obicno mi sve zakenja ako je nakon i kak mu dignem nogice pocne bljucat i stucat. Osim ak se pokaka bas tijekom papanja onda ga presvlacim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.