Bumbo a malac je sad ok?
Super da je papao i zaspao, onda mu je sigurno bolje...
Pratim sta ce cure pisati, i mene zanima sta i kako treba...

Cure koje dojite kad uglavnom vam bebe jedu?!
Cure koje dojite kad uglavnom vam bebe jedu?!
Mi ti nemamo nikakvog rasporeda, kad se mali gospodin zazeli ja vadim cicu ;)
Imam neku aplikaciju u koju biljezim podoje, ispada da i dalje dojimo barem 10puta u danu, cesto u vise, a prosjecni nekih 270minuta dnevno.. S time da nekad doji 5 min, nekad 45..
Jel vase bebice bljuckaju? Moj zna bljuvnut malo, ali nekad i vecu kolicinu.. :(

Evo i mene... Mi smo se od jucer preporodili...skok nam je prosao i vratila mi se moja mila bebica.. Hehe...salim se... Ali konacno smo evo super... Noc nam je bila super...odspavala je skoro 6 sati u komadu dala sam joj sisu i opet se spavala jos 3 sata u komadu... I ja sam se konacno naspavala...
Cvarak pitala si kako je hranimo mi koje dojimo... Moja uglavnom ima uvijek razmak od 3 sata..jedino evo po noci prva tura spavanja se otegne na otp 4,30-5 sati bez papanja... Tako da uvijek imamo neko otprilike isto vrijeme kad jedemo... Jedino evo sad je bila u skoku 5 dana i visila je na sisi takorec svakih sat vremena ali evo taj period nam je prosao...
Ja sam isto narucila knjigu "Sretna beba" preko weba od Svijeta knjige... Imaju taman super akciju za nove clanove prilikom uclanjenja dobije i jos 3 knjige potpuno besplatno... Tako ako je mislite kupit ovo je super prilika...
Evo i mene… Mi smo se od jucer preporodili…skok nam je prosao i vratila mi se moja mila bebica.. Hehe…salim se… Ali konacno smo evo super… Noc nam je bila super…odspavala je skoro 6 sati u komadu dala sam joj sisu i opet se spavala jos 3 sata u komadu… I ja sam se konacno naspavala…
ideššššdobrodošli nazad u ugodniju atmosferu nakon skoka!
čestitam, super ste ga odradili!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica hvala na dojavi za svijet knjiga :) uclanila sam se, narucila knjigu i one neke slikovnice kao poklon :D

Bas sam malo cackala, knjiga Sretna beba je preko weba Algoritma jos povoljnija, 60 kn sa dostavom, ali nema gratis knjiga 😃

Plavojka, koju app koristis?
Moja cesto bljucka, ponekad posteno povrati, stalno bi jela, pa se ne cudim, prejede se.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji