Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    22. Studeni 2015. 19:44

Dodjemo mi na more, tamo je bolji zrak hehehe.
    Jan sad dremucka, spavao je i u dvije setnje...danas ga i kupamo pa se nadam malo boljoj noci :)

Lela29
    22. Studeni 2015. 19:49

bumbo onda cemo ja i ti tulumarit 😁

cure, kad su vam bebe budne, svako koliko traze jest? Ja vise ne znam sta cu sa svojom, jede 40 min i nakon 30-40 min hoce jos, histericno napada sisu, napominjem da nismo u skoku...

Cvarak
    22. Studeni 2015. 20:22

Lela neznam i ja sam imala takvih trenutaka al sam skuzila kad jako sisa onak ko da nije jela sto godina je puna zraka i dignem je i podrigne ko velika a cicala bi i cicala!!

Branchi
    22. Studeni 2015. 20:48

Lela probaj je zabavit malo sa igrackicama kad se probudi, ja tak jana zabavim u setovima po pola sata,sat, pa onda presvlacenje i klopa. Sad vec kuzi pomalo sve pa ces vidjet da pali (tak je jan poceo ksd je napunio mjesec dana)

Ryanne
    22. Studeni 2015. 21:32

Cure, jesu li vasi malci poceli sa hirovima i uvređivanjem? Moja se toliko razvrišti kao da joj je netko glavu otkinuo na banalne stvari. Netko zakašlje naglo, javi se neki zvuk, promijenim polozaj nosenja, oblacim ju na "krivi" način... plaši me to jer nikad nije bila plašljiva bebica.

Cvarak
    22. Studeni 2015. 22:02

Meni je znala par puta zavristat al nije bas da je slucaj!! Vise mi jako place kad ju pedci muce il kad je pospana a ne zaspe odma onda je to plac ajme menii :::///

Ryanne
    22. Studeni 2015. 22:05

To nije onaj klasican plac nego iznenadno vristanje iz cistog neba. Bojim se da ne ostane bez zraka koliko se zavristi. 

Cvarak
    22. Studeni 2015. 22:49

Hm neznam sta da ti kazem il pomognem....mozda zeli skrenut pozornost na seb ili je stvarno nesto jako smeta ::/

Fluffy2
    23. Studeni 2015. 03:20

Moj je postao plasljiv nakon nekih mjesec dana, na svaki jaci ili nepoznati zvuk se strese, zaplace, ali se brzo smiri. Vristao je jedino 2 puta kad sam mu dala oleovit kapi i bas sam se posteno prepala pa znam kako ti je :/
    Mislim ipak da je to neka faza i da ce je proc.
    Ima li neka bebica jako suhu kozu? Mome je lice katastrofa, na dodir jako gruba i suha koza, ne znam cim mazat?

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.