Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    23. Studeni 2015. 06:14

Ian mazala sam mustelom ali ne vidim nikakvog pomaka. A i strah me jer se vec poceo trljat rucicama po licu i stavlja ih u usta nebi tila da se najede kreme :)

Fluffy

kris555
    23. Studeni 2015. 06:56

Probaj namazat s baby uljem ili bademovog malo. Ja sam gledala bas na babybonus nakon kupanja patronazna premaze bebi lice s uljem..
    Mi sinoc opet imali hranjenje svaka dva sata il cak sat vremena, uzas, jedva gledam..

kris555
    23. Studeni 2015. 07:11

Probaj namazat s baby uljem ili bademovog malo. Ja sam gledala bas na babybonus nakon kupanja patronazna premaze bebi lice s uljem..
    Mi sinoc opet imali hranjenje svaka dva sata il cak sat vremena, uzas, jedva gledam..

Cvarak
    23. Studeni 2015. 09:05

Cure ko koristi neku pumpicu za ciscenje nosa al da neide na usisavac?! Molim preporuke savjete? Thx

Ryanne
    23. Studeni 2015. 09:13

Cvarak, ja koristim na baterije. Kinderlux. Jako sam zadovoljna i malena voli kad joj cistim nosic s njom.

Ashley
    23. Studeni 2015. 09:14

Također koristim kinderlux i isto sam jako zadovoljna. Mali je i praktičan i nemamo problema sa čišćenjem nosića.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.