Ian mazala sam mustelom ali ne vidim nikakvog pomaka. A i strah me jer se vec poceo trljat rucicama po licu i stavlja ih u usta nebi tila da se najede kreme :)
Ian mazala sam mustelom ali ne vidim nikakvog pomaka. A i strah me jer se vec poceo trljat rucicama po licu i stavlja ih u usta nebi tila da se najede kreme :)
Pokušaj naći neke rukavice. Rukavice su nam bile spas i zbog noktića i zbog toga. Ako nemaš rukavice, stavi neke čarapice na ruke (naravno, samo pazi da nisu mucaste i vunene ili tako nešto)

shea maslac, moji stariji od 3,5 godine ima užasno suhu kožu, sav je bijeli, pogotovo zimi kada je suh zrak i sl.. kokosovo ulje i shea maslac apsolutni spassss

url=https://lilypie.com]
Fluffy
Probaj namazat s baby uljem ili bademovog malo. Ja sam gledala bas na babybonus nakon kupanja patronazna premaze bebi lice s uljem..
Mi sinoc opet imali hranjenje svaka dva sata il cak sat vremena, uzas, jedva gledam..

Probaj namazat s baby uljem ili bademovog malo. Ja sam gledala bas na babybonus nakon kupanja patronazna premaze bebi lice s uljem..
Mi sinoc opet imali hranjenje svaka dva sata il cak sat vremena, uzas, jedva gledam..
Suosjecam, i nama je burno. Od pola 4 nema spavanja. Izgleda da ga crijeva muče. :-(

Cure ko koristi neku pumpicu za ciscenje nosa al da neide na usisavac?! Molim preporuke savjete? Thx

Cvarak, ja koristim na baterije. Kinderlux. Jako sam zadovoljna i malena voli kad joj cistim nosic s njom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji