Sto se rasporeda tice jedina rutina koju imamo je kupanje u 20h, spavanje u 21:30- 22:00 h, prelazak u moj krevet oko 6:30- 7:00 i dizanje iz kreveta oko 8:00. A budjenja izmedju odlaska na spavanje i prelaska k meni su svaku noc drugaciji. Nekad vec jede u pol 1 ujutro, a nekad tek oko pol 3.
Tijekom dana nemamo neku rutinu, osim sto iza 18h vise ne spava.
Na kraju krajeva nam je super. Jedino bih voljela malo produziti nocna spavanja jer nekad se budi i jede svaka 2 sata. Ne presvlacim je vise nocu, osim ako se ne pokaka ili ako vidim da je pelena ful puna od piškanja.
Cvarak, moj plače jako samo ako je jako pokakan, ali ćim ga stavim na prematalicu i pitam ga da li ima poklončić za mamu i smješkam se i kažem Wow, koji poklončić, on prestane plakati. Uvijek mirnim i tihim glasom se obratim malom i to djeluje umirujuće na njega.
Ja sam u životu imala sreće, jer sam prije bebe odgojila i dresirala svoga psića, mačka i papigicu koji su još uvijek sa nama i sa njima sam naučila da ton glasa uvelike smiri bilokoga u bilokojoj situaciji.
Samo se sjeti " Keep calm and relax".
Ashley slazem se za ton glasa i stvarno mi jako malo place. Cak i po noci kad se probudi rasteze se bez plakanja, onda ga pustim tako da se malo razbudi i dam mu sisu. Moj muz misli da mali spava cijelu noc jer nas uopce ne cuje hahah
Po noci ga ne presvlacim i do sada je sve bilo ok.
Fluffy
Ton glasa je definitivno bitan, ja ga uvijek umirim a dragi malo teze jer ga on pokusava nadglasati :)
Mi isto ne placemo puno, samo ne spavamo puno, to je kod nas deal. Ali cini mi se da ide na bolje
Mary nadam se da neće.. :) i mislila jesam malo više obratit pozornost na to sad kad navrši 2 mjeseca..pa ću vidjet kako će ić..meni ni ovako ne smeta i opuštena sam i ona je..nemam trenutno pametnijeg posla neg se bavit njom..a i neka je dobra bebica :) jedino se mislim da je možda dobro radi nje da ulovi neki tempo..a i možda mi poslije počne smetat pa ćemo se naučit ipak nekom redu :D
Ja je uvijek presvlačim prije hranjenja..čak i ako plače..nekako je umirim,a i imam sreću da voli bit gola pa se i sama umiri :) jedino je tijekom noći ne presvlačim,možda jednom ako sam je tu noć ranije prije spavanja presvukla pa se dosta upiškila..kad plače dam joj jest i ona nastavi spavati..mislim da bi je stalnim presvlačenjem razbudila jer se budi jedno 3,4 puta za papat..
Cvarak, kao i kod Meri ja isto presvlacim pa je cica na redu... Jer nekad zna nastavit spavati tako da ga ostavim u istom polozaju ako sam ga dojila lezeci... I naravno upalim na youtube zvukovi maternice (na sto moja obitelj i prijatelji lude haha kazu da im je to tako iritantan zvuk :P ali kao i moju mrvicu i mene cak umiri)
Mi smo sinoc imali bas tesku noc :/ odjednom je poceo tesko disat,nosin pun puncat (iako mu ga redovito cistim) temperatura 37,9-38... plakao je sasvik drugacije nego inace i stenjao! Ja sam plakala zajedno s njim 😢😢😢 cistila sam mu stalnooo nosic iz kojeg je pozamasno izaslo slinica...skinula sam ga u body kratkih rukava i nakon nekog vremena temp je spala i on je uspio pojest i malo zaspat u kreveticu s povisenjem ispod glave..onda se probudio pa opeet temperatura i plac pa kad jeje malo spala spavao je s nama u krevetu.
Bas sam se osjecala besmopocno!!
Sto ste vi radile ako ste se nasle u takvoj situaciji??
Citala sam da se ne daju lijekovi ako je temp.ispod 38. Je li to istina?
Bumbo a malac je sad ok?
Super da je papao i zaspao, onda mu je sigurno bolje...
Pratim sta ce cure pisati, i mene zanima sta i kako treba...
Sortiraj odgovore
Najstariji