Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    21. Studeni 2015. 12:55

Zavidim vam svima :(

Cvarak
    21. Studeni 2015. 13:02

Jel to knjiga sretna beba od gine ford?! Di ste je kupile?'

Naanaa2
    21. Studeni 2015. 13:12

Da cvarak. Svijet knjige, 79 kn. Trazila sam u knjizari, ali nisam nasla. Sve su bili prodali, pa sam onda ovako narucila.

Cvarak
    21. Studeni 2015. 13:20

Super hvala ti,znaci preporucate te knjigu?! Ima dobroh stvari?!

Oliva4
    21. Studeni 2015. 14:12

Joj cure..super da vam ide s nekim rasporedom..meni to baš nekako nestvarno.. :) mi vrijeme provodimo  stihijski.. :D zaspe kad joj se spava bilo gdje na rukama,kauču, u svom krevetu..sve ovisno o situaciji u kojoj smo se našli i koliko je ona umorna :) ja uopće nisam ni obraćala pažnju na to noćno,dnevno spavanje dok nisam vas ovdje čitala pa sam zaključila da moja na noćno spavanje ide u pol 11 do 8 :D Nisam ni gledala prije na sat :D ježi ga..čini se da će ova moja bit neko neorganizirano dijete i to mojom krivicom :D

Cvarak
    21. Studeni 2015. 14:24

Moja curka jedino ima stalno dizanje u 4,7 a sad
    Cu probt nametnut neki ritam da zaspe oko ili prije 12 i da odspava sto duze i onda bar oko 4, pa oko 6,7 pa 9 pa ako se
    Probudi do 11 da zaspe...nekad nam je islo tako  al onda se
    Nes
    Poremeti i aj bok!!!

Cvarak
    21. Studeni 2015. 14:26

Kad vam se beba probudi i place sta prvo radite?! Fal
    Ju dignete dal date sisat il idete presvlacit koji je najbolji redsoljed?! Jel ak joj dam disu pa presvucem pa se razbudi i nikako zaspat poslije a pak ak joj dam odma sisu zaspe pa nemrem presvuc :/// neznam kae najbolje ?!

Naanaa2
    21. Studeni 2015. 14:29

Cvarak, Ashley je jednom pisala o toj knjizi, i nakon svega sam zaključila da je to baš ono što nam treba. Pa sam je kupila. I nije mi žao. Muž je bio malo skeptičan, ali kad je vidio stanje prije i sad promijenio je mišljenje. Ja ju svakako preporučujem. Ne mogu reći da se slažem ama baš sa svime u knjizi niti mi raspored koji se preporučuje odgovara, ali da se sve prilagoditi. 

Sova, kod nas nisu bili standardni grčevi. A riješili smo promjenom hrane. Sada nas muče standardni grčevi, ali samo navečer, oko 7-8 navečer. U bocu prije tog vremena mu damo Sab Simplex, kada počnu povijemo ga u dekicu, nosamo i nakon 45 min-sat vremena se isprducka i gotovo. Ovo sada je raj nakon onoga što smo imali, grčevi od 0-24.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.