Sto se tiče gljivica na jeziku mi smo ih imali, patronazna je rekla da mu mažemo sa gelom. Kupili taj gel mazali par dana i sastrugali mu sa štapićima za uši umocene u prokuhanu vodu. Ako su gljivice ima će ih i po desnima, obrazu ili na nepcima a ne samo na jeziku. Tako su nama rekli.
I moj je poceo slinit zadnjih par dana.
Ja do sad nisam cistila usta, jel treba?
Ja svog podbocim al se bez obzira uspije okrenut na ledja, valjda mu tak pase, al glava bude na stranu okrenuta :)
Hvala curke na odgovorima. Onda cu ja njega lijepo na bok
Lela, ostala je jos Mery i onda smo sve gotove
Patronazna se konacno javila i kaze da je to za bijeli mjehuric od cijepiva normalno...
Moja mala takoder spava od prvog dana u svom kreveticu i iako je ja podbocim ona se uvijek okrene na leđa i stavi samo glavu na stranu..hehe...
Ja ne cistim svojoj jezik ali ponekad vidim da joj bude malo bijel, mogla bi danas i ja probat malo to sa gazicom ocistit..
Nego evo moja je u 6 tjednu i od jucer smo cini mi se u skoku... Razdrazljiva, nikako spavat( od sinoc kad se probudila oko 18,30 do sada je spavala sve skupa mozda 4 sata.. I to na komade po nekih 45 min...tak da sam ja danas kronicno neispavana...
A vidim da se i grci puno i teze kaka od jucer... A jucer sam joj prvi puta dala one D3 kapi od plivita... Je moguce da su joj od njih tih grcici? Jer do jucer nismo imale grceva nikako...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mi isto imamo taj kao mjehuric di je cijepljen :)
Jezik ne cistim hm, se to bas mora?
U kundacu spava nekad preko dana i igra se u njemu, zasad spava sa mnom jer se cesto budi, ali sad je malo krenulo sa po 3 sata spavanja (bar prvi onaj set) pa mislim da cemo krenuti opet sa kindacem.
Od kad se mogu koristiti te podloge za bebe na kojima se igraju? Kao od 3 mjeseca ili ranije?
Ja ga na trbuh malo okrenem na podlozi za presvlacenje pa radi sklekove hehe.
Sortiraj odgovore
Najstariji