Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    14. Studeni 2015. 15:39

Baš ću proabti pronaći to pa ti javim kada kupim!!! I dobru zabavu večeras! 

Branchi
    14. Studeni 2015. 17:15

Oliva dobar provod s curkama :D javi kako se muz snasao s bocicama :)))))

Bumbo0809
    14. Studeni 2015. 18:24

Pozdrav mame
    Danas sam primjetila da je mom bebacu 1 rebro s lijeve strane izboceno! 😢 znate li sto to moze biti? Bas sam zabrinuta :-(

Oliva4
    14. Studeni 2015. 20:02

Hvala curke!  Evo još nisam otišla,čekam muža s posla :p pripremljeno je 120 ml i držim fige da bude dovoljno i da se muž snađe 

Igorovabebica
    14. Studeni 2015. 21:49

Bumbo0809-tako je i mome malome izbočeno, ali takvo mu rebro imamo i tata i ja, ja sam se silno prepala toga i odmah smo jurnuli pedijatru, no on nas je umirio i rekao kako je to normalno, neka djeca to imaju, neka ne, ja imam izrazito naglašeno. Napipao mu je sve i rekao da je potpuno zdrav! Tako da se opusti, a opet, ako želiš dobiti i stručno mišljenje-upitaj pedijatra da te umiri. 

nenana
    14. Studeni 2015. 22:01

Ian ako ste na Ad kakica jednom dnevno je ok..tako je kod nas vec tri tjedna, koristimo Novalac AC..i da znas i ja sam bila jako nesretna sto ne dojim, ali mozes se maziti i povezati s njim i na druge načine :))
    Sto se tiče količine kao trebao bi piti 120-150ml po kg težine..mi sad sa 10 tjedana i 5,5kg pijemo oko 700ml dnevno sto je kao malo ali on super napreduje tako da ga me silimo..

Dudecka mi imamo sličan raspored :) papamo svaka tri sata, a Otkad smo uveli kupanje (samo voda) svaki dan imamo rundu spavanja od 21-21:30 sve do 3-4 ujutro :) a onda opet svaka tri sata..dok preko dana ima kraće ture spavanja pa ja radim po kući koliko stignem a kad smo vani i vozimo se u kolicima spava ko beba :)

Stvarno je super, puno se smije i zadovoljan je, a naravno onda sam i ja presretna!

Bumbo0809
    15. Studeni 2015. 00:10

Igorovabebica hvala puno na odgovoru, barem malo si me umirila! 

Ryanne
    15. Studeni 2015. 05:55

Cure, help!
    Vec tri noci jedemo svakih sat i pol.  Dakle, toliko dugo prakticki nisam ni spavala. Probali smo s dudom, ali nece je. 

A puknut ce ako se tako nastavi prezderavati. Vec smo sad u kategoriji "buco". 

Danju se razmak produzi na svaka 2-  2 i pol sata.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.