Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    16. Studeni 2015. 15:34

Mi se u kinderbetu zasad igramo ili na prematalici - vise mu igracke pa on lupa, prima kao (mislim da je taj dio jos nesvjestan), guguce :) 
    A podlogu ionako imam i mislim da cu je skoro stavit u pogon.

Mi imamo one druge kapi - oleovit d3- nikakvih grceva nema (osim uobicajenog mucenja kod nekih kakica, a i to se smanjilo od kad su pocele djelovati waya kapi).

Bumbo0809
    16. Studeni 2015. 17:16

Jel se te oleovit d3 kapi kupuju ili ih mora prepisati pedijatrica?
    Posto ja mom isto dajem od plivita i baaas ga muce grcevi nakon sto mu ih dam...

plavojka
    16. Studeni 2015. 17:18

Moj maleni isto spava u kindicu, imamo valjcice tako da je na boku! Doduse, par puta je odspavao koji turu s nama i krevetu jer sam znala biti tako crknuta da zaspem dok on cica..

Hm, da, sto s tim jezikom? Nisam znala da treba cistiti, pa se sad pitam jel da pocnem..

A baby gym, i ja se pitam kad da ga stavim na njega, cini mi se mozda ipak jos premali, ne znam koliko vidi igrackice koje vise jos..

Ail
    16. Studeni 2015. 17:24

Ps. Je li moguć skok u razvoju sa 2 tjedna?

Fluffy2
    16. Studeni 2015. 17:26

Prvi put kad sam mu dala oleovit je imao nenormalne grceve, plakao i nije se mogao smirit sat vremena! Sutradan je opet bilo isto i onda sam mu ih prestala davat i pocet cu kad navrsi 3 mjeseca kad se probava stabilizira.

Fluffy

mmama2
    16. Studeni 2015. 19:11

ja vam iskreno ne vidim razloga za brisanjem jezika bebi, zbog provjere da nije soor, ok jednom ili tu i tamo ako niste sigurni, ali svaki dan ne vidim razloga

url=https://lilypie.com]

Branchi
    16. Studeni 2015. 19:30

A valjda svaka bebe drugacije reagira - ja u oleovit ukapam par kapi svog mlijeka i jan to s gustom popije. Tijekom dana ima ima tu i tamo malo problema s probavom, ali ne vidim da se pogorsalo od kad koristimo to.
    Pedijatrica ih prepisuje.

Mi imamk 6 tjedana i on sve vise kuzi predmete i nas pa cemo ubrzo staviti i taj vrtic, nek gusta :) do tad su nam kindac i kolica puni zveckavih igrackica koje lupa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.