Mi se u kinderbetu zasad igramo ili na prematalici - vise mu igracke pa on lupa, prima kao (mislim da je taj dio jos nesvjestan), guguce :)
A podlogu ionako imam i mislim da cu je skoro stavit u pogon.
Mi imamo one druge kapi - oleovit d3- nikakvih grceva nema (osim uobicajenog mucenja kod nekih kakica, a i to se smanjilo od kad su pocele djelovati waya kapi).
Jel se te oleovit d3 kapi kupuju ili ih mora prepisati pedijatrica?
Posto ja mom isto dajem od plivita i baaas ga muce grcevi nakon sto mu ih dam...
Moj maleni isto spava u kindicu, imamo valjcice tako da je na boku! Doduse, par puta je odspavao koji turu s nama i krevetu jer sam znala biti tako crknuta da zaspem dok on cica..
Hm, da, sto s tim jezikom? Nisam znala da treba cistiti, pa se sad pitam jel da pocnem..
A baby gym, i ja se pitam kad da ga stavim na njega, cini mi se mozda ipak jos premali, ne znam koliko vidi igrackice koje vise jos..
Prvi put kad sam mu dala oleovit je imao nenormalne grceve, plakao i nije se mogao smirit sat vremena! Sutradan je opet bilo isto i onda sam mu ih prestala davat i pocet cu kad navrsi 3 mjeseca kad se probava stabilizira.
Fluffy
ja vam iskreno ne vidim razloga za brisanjem jezika bebi, zbog provjere da nije soor, ok jednom ili tu i tamo ako niste sigurni, ali svaki dan ne vidim razloga
url=https://lilypie.com]
A valjda svaka bebe drugacije reagira - ja u oleovit ukapam par kapi svog mlijeka i jan to s gustom popije. Tijekom dana ima ima tu i tamo malo problema s probavom, ali ne vidim da se pogorsalo od kad koristimo to.
Pedijatrica ih prepisuje.
Mi imamk 6 tjedana i on sve vise kuzi predmete i nas pa cemo ubrzo staviti i taj vrtic, nek gusta :) do tad su nam kindac i kolica puni zveckavih igrackica koje lupa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji