O pa vi ste veliki za nas :) razmišljam da li da ja svom kupim tu podlogu za igranje ali stvarno mu je prerano. Budem onda pričekala još :)
Jel kome kakica zuto zelena i nije onak ko pasta nego cak vise sluzasta?! Vec 3 dana nam je tako,neznam dal da se brinem ili ...?!
Nama se zacrvenila guza :((
Pitam se jel od glupih maramica, jer doma ga uvijek perem vodom i blazinicama kad ga presvlacim, ali kako jedan dan nismo bilo doma tri presvlacenja sam obavila s maramicama..
Jel imate iskustva, kako rijesiti guzu? Mislim nije puno, ali nadam se da se nece siriti..
Jutro mamice... spavali smo 3 seta po 2 sata sto je lijepo, ali izmedju cicanje i nosanje za podrigivanje uz nesto grcenja sto je svaki put trajalo po sat, sat i pol...pa sam kao odmorna, ali nisam bas sigurna koliko 😊
Vise ne znam jel bi to bio skok ili sta. Sami grcevi nisu sigurno jer nemamo plakanje po par sati koje se ne moze zaustavit...kakva je bila vasa noc?
Cvarak, nama je tri dana kakica bila sluzava i zelena, ali je proslo.
Inace, sad ste me s tim maramicama zabrinule. Mi koristimo Babylove Sensitive i nikad joj guza nije bila nimalo crvena, ali sad sve mislim da ipak pocnem brisati guzu samo s vodom i vaticama. Barem preko dana.
Inace, mi smo imali relativno dobru noc, ali skuzila sam da se ona preko dana toliko premori da ne moze dugo zaspati i jos cendra cijelu vecer. Napravi si totalni kontraefekt. Ne znam sto bi bilo da uvedemo kratak spavanac podvecer. Dosad ona nije spavala, a mi nismo ni forsirali ni uspavljivali je od 17h do 21h.
Mame-drž'te se! Za guzu je jako dobro mazati ju Pavlovićevom masti... i mome se zacrvenila guza, jedan dan nismo bili doma-odmah uzela maramice i nakon dva sata imam što vidjeti, no svu sreću, malo sam mu svog mlijeka pošpricala po guzi (onako obilno), pustila guzu da se lufta, jedino sam ispod njega stavila pelenu da se ne popiški i sada samo što nam guza nije prošla!
Mi brisemo/peremo guzu sa blazinicama namocenim u prokuhanoj vodi i guza je super, tako da preporucam :)
Ryanne, moj malac isto vise ne cori nakon 17,18, i onda uspavljivanje oko 21.30,22 duze traje...iako mi ne prakticiramo bas uspavljivanje ni tijekom dana, nego kad on zaspe, zaspe -uvijek nakon cicanja...al mozda bi isto trebala krenuti sa nunanjem ili necim i predvecer jer se isto previse umori pa je cendrav dok napokon ne zaspe
Ma ja guzu isto cistim s vodom i blazinicama, ali jezi ga, taj dan nismo bili doma.. :(
Ide na bolje, zvala sam i patronaznu, kaze isto luftati, prati kamilicom, osusiti i tanko sudocrema..
Nasam se da cemo se brzo rijesiti..
Ja cijelo vrijeme čistim guzu s maramicama i mažem pavlovicevom i super..fina,čista i flafi joj je guza Valjda moja nema osjetljivu kožu pa joj ne smetaju maramice.. 2 puta joj se do sad možda malo zacrvenila guza,ali to je jedan tanki sloj sudocrema odmah riješio..
Sortiraj odgovore
Najstariji