Evo počeli i nama problemi kakanja Mislila sam da ce možda ipak malo vise proci, imamo tek tjedan dana. No, pitanjce- jel ja smijem njemu davati preventivno biogaia-u? Nema jos prave grcice, ali mislim da bi mu ovo moglo pomoci i s tim problemima oko kakanja! A možda se varam...
U 24 sata kaka jedno 5 puta, a ponekad i vise. Lijepo kaka. Ali danas mi djeluje da se bas mučio sa stomacicem i cijeli se napinjao prije kakanja, a inace bez problema. Mislila sam možda da je to "predznak" da ce početi problemi, pa reko da preveniram ako mogu.
Mame cini mi se da ostajem bez mlijeka.. Ima li smisla kupovat onaj caj za dojilje, pomaze li to sta??
Fluffy
Sanjarica kakav je to caj od hippa? Kak se zove, koliko se pije i di ga kupujes?
Ja imam ok mlijeka, ali ako moze jos poboljsat i utjecat dobro na grceve, zasto ne :)
Imala sam i ja mlijeka do prije par dana kad mi je bebac izgrizao sise i nisam mogla vise od bolova pa sam se pocela izdajat i kroz par dana ga je sad sve manje. Jedva izađe 40ml iz jedne sto je njemu svakako malo.
Fluffy
Sanjarica pokusat cu s cajem, do tada mu dajem nadohranu i dusa me boli zbog toga. Bas bi mi bilo zao izgubit mlijeko.
Fluffy
Ako sanjarica misli na isti kojeg sam ja pila
To je hippov caj za dojilje za poboljsanje laktacije..kupi se u ljekarni.. Kosta malo manje od 40kn..i piju se 2-3 salice dnevno ;)
Ja sam isto tad ima "problem" tvrdih cica ako bebac malo.duze spava..
Pa presla na caj iz dm-a od kima,komoraca,maticnjaka itd. za grcice.. Ni on nije los.. Piju se isto 2-3 salice dnevno
Sortiraj odgovore
Najstariji